משתמש |
בכל סיבוב השמים נעשים אדומים  |
קלי
719 הודעות |
נשלח - 16/01/2011 : 12:54:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
ציטוט: נשלח במקור על ידי avitemkin
אני רק רוצה לתרום בסעיף אכזבת הסיבוב. לדעתי תואר זה מגיע ללא כל פקפוק וספק למספר הרשום למטה..."409", אשר לא מזמן היה "406". הייה צריך להיות 470 או 480, אבל בפועל הוא קטן בכ-15 אחוזים מרמתו הרצויה. אם יש אכזבה גדולה אז זה מאיתנו, בסעיף זה.
מה שאני לא מבין למה זה "מאיתנו"? אני שמתי מניה? אתה שמת? שלומי מלכה שם? קראנקו שם? למה אשמים מי שכן שם? כל אוהדי הפועל שכל השנים התבכיינו על סאסיי ויונה, ועל זה שאין קבוצה ושאין עתיד ושפעם היינו קבוצה ואחרי כל זה לא שמו מניה, הם האכזבה! תכל'ס, ה-409 מייצג את רוב האנשים שזה מספיק חשוב להם וזהו.. אני לא לוקח אחריות על "האכזבה" הזו.
כל מילה של איפי,אבל אוסיף יותר. האמת לפחות מבחינתי כל הדיבורים האלה נוסח אבי טמקין מעצבנים אותי.פעם היית אוהד שקונה מנוי ובא למשחקים ,ועם זה לבד היית הולך עם חזה נפוח ומגדיר את עצמך "אוהד שרוף".מאז שקמה קטמון התברר שכדי לענות להגדרה של אפילו אוהד פשוט עליך לתרום מעבר למנוי-עד כאן סבבה.אבל אתה עדיין מאכזב,למה?כי לא גייסת עוד מניות ואם תעשה את זה למה לא גייסת ספונסרים?סליחה.מישהו כאן שלח רזומה של איש שיווק?סוכן מכירות?יועץ כלכלי?למרות כל בלבולי הביצים של "קבוצת אוהדים" והפיכתנו "לבעלים".תכלס תכניסו לראש-רובנו רק אוהדים. אז מי שמתאכזב שיתאכזב מעצמו ומהקונספט הדימיוני שהמציא ,מסרב לקחת חלק במשחק התפקידים המדומה הזה.אני עדיין אוהד, לא בעלים.
דבר נוסף הוא שאם כל שנה מספרי המניות מאכזבים אז כנראה הם לא ריאלים.זו המציאות ,כדאי להפנים אותה |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-16/01/2011 12:59:21 |
 |
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 16/01/2011 : 14:17:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
ציטוט: נשלח במקור על ידי avitemkin
אני רק רוצה לתרום בסעיף אכזבת הסיבוב. לדעתי תואר זה מגיע ללא כל פקפוק וספק למספר הרשום למטה..."409", אשר לא מזמן היה "406". הייה צריך להיות 470 או 480, אבל בפועל הוא קטן בכ-15 אחוזים מרמתו הרצויה. אם יש אכזבה גדולה אז זה מאיתנו, בסעיף זה.
מה שאני לא מבין למה זה "מאיתנו"? אני שמתי מניה? אתה שמת? שלומי מלכה שם? קראנקו שם? למה אשמים מי שכן שם? כל אוהדי הפועל שכל השנים התבכיינו על סאסיי ויונה, ועל זה שאין קבוצה ושאין עתיד ושפעם היינו קבוצה ואחרי כל זה לא שמו מניה, הם האכזבה! תכל'ס, ה-409 מייצג את רוב האנשים שזה מספיק חשוב להם וזהו.. אני לא לוקח אחריות על "האכזבה" הזו.
כל מילה של איפי,אבל אוסיף יותר. האמת לפחות מבחינתי כל הדיבורים האלה נוסח אבי טמקין מעצבנים אותי.פעם היית אוהד שקונה מנוי ובא למשחקים ,ועם זה לבד היית הולך עם חזה נפוח ומגדיר את עצמך "אוהד שרוף".מאז שקמה קטמון התברר שכדי לענות להגדרה של אפילו אוהד פשוט עליך לתרום מעבר למנוי-עד כאן סבבה.אבל אתה עדיין מאכזב,למה?כי לא גייסת עוד מניות ואם תעשה את זה למה לא גייסת ספונסרים?סליחה.מישהו כאן שלח רזומה של איש שיווק?סוכן מכירות?יועץ כלכלי?למרות כל בלבולי הביצים של "קבוצת אוהדים" והפיכתנו "לבעלים".תכלס תכניסו לראש-רובנו רק אוהדים. אז מי שמתאכזב שיתאכזב מעצמו ומהקונספט הדימיוני שהמציא ,מסרב לקחת חלק במשחק התפקידים המדומה הזה.אני עדיין אוהד, לא בעלים.
דבר נוסף הוא שאם כל שנה מספרי המניות מאכזבים אז כנראה הם לא ריאלים.זו המציאות ,כדאי להפנים אותה
|
 |
|
אבו קלבצ'ה
68 הודעות |
נשלח - 16/01/2011 : 15:56:31
|
בהקשר זה ובהקשר לנושא שהועלה בדף הקודם, אני רק רוצה לציין שאם שלום עליכם יקבל תפקיד בהנהלת הקבוצה, זוטר ככל שיהיה, לא אני ולא אף אחד ממשפחתי ישלם דמי חברות בשנה הבאה. |
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 16/01/2011 : 16:03:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי נתנאל
בהקשר זה ובהקשר לנושא שהועלה בדף הקודם, אני רק רוצה לציין שאם שלום עליכם יקבל תפקיד בהנהלת הקבוצה, זוטר ככל שיהיה, לא אני ולא אף אחד ממשפחתי ישלם דמי חברות בשנה הבאה.
בצדק. |
 |
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 16/01/2011 : 16:07:04
|
בהקשר זה ובהקשר לנושא שהועלה בדף הקודם, אני רק רוצה לציין שאם שלום עליכם יקבל תפקיד בהנהלת הקבוצה, זוטר ככל שיהיה, לא אני ולא אף אחד ממשפחתי ישלם דמי חברות בשנה הבאה.
נתנאל, מן הסתם גם ההנהלה וכל האוהדים לא רוצים את שלום עליכם בתפקיד רשמי ולא את איתן מוט ברזל ולא את רפי יונה ולא את עמוס סאסי... חלאס אבל אם האיומים האלה.. מה נהיה פה, כל החלטה/התנהגות של אוהד או של איש הנהלה גוררת איומים.. אני אוהד הפועל ירושלים באש ובמים. לא מתנה את האהדה שלי בשום דבר. ואם אתה או אוהד אחר לא רוצים להיות חלק מהפועל ירושלים זכותכם. אין צורך שנשמע כל יומיים איום מפיו של אוהד כזה או אחר. זה בדיוק ההבדל בין להיות אוהד לבין לחשוב שאתה בעלים כל יכול. זה ההבדל בין קבוצת כדורגל לבין "מיזם". |
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 16/01/2011 : 16:16:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי דנינו
נתנאל, מן הסתם גם ההנהלה וכל האוהדים לא רוצים את שלום עליכם בתפקיד רשמי ולא את איתן מוט ברזל ולא את רפי יונה ולא את עמוס סאסי... חלאס אבל אם האיומים האלה.. מה נהיה פה, כל החלטה/התנהגות של אוהד או של איש הנהלה גוררת איומים.. אני אוהד הפועל ירושלים באש ובמים. לא מתנה את האהדה שלי בשום דבר. ואם אתה או אוהד אחר לא רוצים להיות חלק מהפועל ירושלים זכותכם. אין צורך שנשמע כל יומיים איום מפיו של אוהד כזה או אחר. זה בדיוק ההבדל בין להיות אוהד לבין לחשוב שאתה בעלים כל יכול. זה ההבדל בין קבוצת כדורגל לבין "מיזם".
צודק גם. |
 |
|
דוד655
60 הודעות |
נשלח - 16/01/2011 : 19:04:56
|
לא ברור לי העניין עם שלום עליכם ,האם הוא נמצא בתחומי המגרש בזמן שקטמון משחקת . אם זה נכון אני לא בחרתי בו כחלק מהניהול בקבוצה ואדרוש אסיפה דחופה. |
 |
|
בכל סיבוב השמים נעשים אדומים  |
|
|
|