פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קטמון - רמלה: הזמנות, כרזות ובכלל

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  קטמון - רמלה: הזמנות, כרזות ובכלל
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם קטמון - רמלה: הזמנות, כרזות ובכלל נושא הבא  

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 10/01/2011 :  11:42:01  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כהרגלנו נחלק הזמנות למשחק ונתלה כרזות
כל המתנדבים - היום תקבלו בשעות הערב את החומרים לחלוקה

יאללה לשבור את רצף התיקו

ירון

barakby barakby מנותק

220 הודעות

נשלח - 10/01/2011 :  12:54:10  הצג פרופיל שלח ל- barakby הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ירון.. אצלי תוריד מספר הזמנות מצומצם (20) וכרזות (5)
בהצלחה!!!! יאללה הפועל
עבור לתחילת הדף

elads elads מנותק

48 הודעות

נשלח - 10/01/2011 :  18:51:52  הצג פרופיל שלח ל- elads הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ירון אתה מביא לדניאל כרזות להביא לי בסוף???

אדום בנשמה!!!

עבור לתחילת הדף

elads elads מנותק

48 הודעות

נשלח - 10/01/2011 :  19:52:56  הצג פרופיל שלח ל- elads הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לירון דיברתי עם דניאל הוא יביא לי את הכרזות מאוחר יותר היום

אדום בנשמה!!!

עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 12/01/2011 :  16:28:43  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש כאן אדישות מוחלטת. יומיים לפני משחק ולא היתה אף הודעה בפורום כל היום!

אז איזה מידע ניתן לדלות מאתר ההתאחדות לגבי היריבה?
האמת שזה סיפור קצת עצוב. בשנה שעברה הם סיימו במקום השני במחוז, ניצחו בפלייאוף של המחוז וגם מול היריבה מהמחוז המקביל (הפועל אזור) והפסידו רק בגמר הפלייאוף מול טייבה מליגה א' דרום. כלומר, היו רחוקים משחק אחד מעלייה. בקיץ היו כל מיני דיבורים על איחוד עם בית"ר שמשון (נדמה לי) אבל בסוף זה התפרק ונותרה קבוצה מאוד חלשה ברמלה.
הם פתחו את העונה עם תיקו נגד בני יצ'אלאל, אבל אז התחילו הצרות. הם הודיעו על פירוק, לא התייצבו למשחק נגד דימונה, ואז חזרו בהם מהפירוק אבל שיחררו הרבה שחקנים (שחלקם נחתו במבשרת). רב השחקנים שנותרו בסגל הם בני 19-21. מאז המחזור הראשון הם הפסידו בכל המשחקים ונותרו עם אותה נקודה בודדת. לאחרונה ההפסדים גם הלכו וגדלו, ובחמשת משחקיהם האחרונים הם ספגו 20 שערים.

בקיצור, לבוא בלי שאננות, לא לעשות שטויות, ולחזור למסלול הנצחונות. ולהחזיר את כפיר מלול לכושר.

עבור לתחילת הדף

אנגלס את מרקס אנגלס את מרקס מנותק

52 הודעות

נשלח - 12/01/2011 :  19:53:40  הצג פרופיל שלח ל- אנגלס את מרקס הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פעם הבאה לכתוב שהמשחק מתחיל רבע שעה מוקדם יותר ככה אולי כולם יגיעו בזמן.. אולי..
עזבו שטויות, משחק מוקש, מנחוסים למיניהם שאנחנו בתקופה רעה הכל לשכוח. יום שישי להביא את כל החמולה ויהיה בסדר
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 12/01/2011 :  20:25:25  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נתלו שלטים בקסבה, הודנא וקאימאק בפלורנטין. השלט במנזר בדרך.
גונבה לאוזניי שמועה שעומד להיפתח "אוגנדה תל אביב". עוד מעוז ירושלמי בדרום תל אביב, עוד מקום להשקיע בו.

כמות קהל זה פונקציה של שלושה גורמים עיקריים:
א. תוצאות הקבוצה.
ב. רמת ההתלהבות שלנו.
ג. תנאים כלליים - מזג אוויר, שעה, איצטדיון.

מכיוון ששני הראשונים לא בשיאם, והשלישי ככה גם בקושי, אז לא הייתי בונה על כמות קהל גדולה.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

נערך על ידי - מחאיי ב-12/01/2011 20:27:07
עבור לתחילת הדף

yonatan Aran yonatan Aran מנותק

5 הודעות

נשלח - 12/01/2011 :  21:40:55  הצג פרופיל שלח ל- yonatan Aran הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שני דברים ששמתי לב אליהם השבוע בנוגע לכרזות וההזמנות א, השחתה,קריעה,כתיבה על או סתם הורדה של הפוסטרים עלי ידי סתם אנשים נגד קטמון- אי אפשר ממש לפתור השני הוא בנוגע להזמנות הרבה ילדים שאני מאמין שהיו באים לא באים בגלל ש"זה לא באת כרטיס" , "זה סתם כדי שנבוא נתבאס ונקנה כרטיס" כדי לשכנע אותם צריך לנסות להסביר להם שזה באמת כרטיס ו"שאם לא מכנסים אותך אני יהיה שמה תתקשר ואני קונה לך כרטיס" וכו'... אולי אם רוצים להעלות את כמות הנוער המגיע צריך להוסיף משהו יותר משכנע מאשר "הזמנה" למרות שאוספה של העד גיל 17 גם עוזרת מאד....

הפועל קטמון עולה :)
עבור לתחילת הדף

elads elads מנותק

48 הודעות

נשלח - 12/01/2011 :  23:10:27  הצג פרופיל שלח ל- elads הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ליונתן איני מסכים אתך ואני חושב שכמה שיותר נתמיד בחלוקת ההזמנות ותליית השלטים יבואו יותר קהל, אם נתלה 100 שלטים ויורידו 50 לפחות נשארו 50 ונתלה עוד מאה לא מוותרים. ובנוגע להצעתך לעשות עוד דברים מה אפשר??? תביא רעיונות.

אדום בנשמה!!!

עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 13/01/2011 :  13:23:49  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אנחנו תולים 150 שלטים כל משחק ביתי
חשוב לתזמן את התלייה נכון
בהר הצופים לאחר שאחד המתנדבים תלה - יום למחרת תלו על זה
מצד שני יש מקומות שזה נשאר המון זמן ואף אחד לא מפריע
למרות שזה מאמץ לא פשוט אני מאמין שחייבים להתמיד בנסיון
להביא כמה שיותר ילדים למשחקים שלנו
הם גוררים את ההורים איתם והם חווים חוויה נעימה יחד עם אוהדי קטמון

ירון
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 14/01/2011 :  14:58:35  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עמי ועקנין מגבעת זאב הכניס רביעייה לשדרות
נגמר ארבע אחד

שעריים ניצחה בדקה 92

ירון
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 14/01/2011 :  17:54:08  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמות קהל יפה היום, בהתחשב.
אם כבר למישהו, הקרדיט מגיע לירון.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 14/01/2011 :  19:14:31  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

כמות קהל יפה היום, בהתחשב.
אם כבר למישהו, הקרדיט מגיע לירון.

חן חן
לצערי זה המשחק הראשון מאז המחזור הראשון שפספסתי ואני מבין שפספסתי בגדול
כמה קהל היה ? ילדים ?
מישהו מעלה וידאו לדפוקים שלא היו בגבעת רם היום ?

ירון
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 15/01/2011 :  09:44:00  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קודם כל אנו חייבים תודה לירון ולאנשים הפעילים איתו בנושא הכרזות וההזמנות. אחרי השער השלישי או הרביעי התחלתי להסתכל יותר על הקהל ופחות על המגרש, ומה שמשך את תשומת לבי הייתה הכמות הגדולה של ילדים בכל הגילאים, כולל ילדים קטנים, בגיל הגן. העניין הוא שמשחקי הבית שלנו מושכים משפחות, וזה, נדמה לי, הישג אדיר שאיש מאיתנו לא חלם עליו לפני שנתיים.
אחרי המשחק אמרתי לכמה אנשים שגדלים ילדים שיתרגלו לכך שהפועל ירושלים מנצחת ומבקיעה חמישה גולים למשחק.....וזה ממש מוזר בעיני.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

פלוני בן אלמוני פלוני בן אלמוני מנותק

389 הודעות

נשלח - 15/01/2011 :  12:41:47  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סקירה על המשחק:
http://doublepass.co.il/story.php?id=2495

כן ירבו כאלה... שבת שלום!

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 15/01/2011 :  13:45:30  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

קודם כל אנו חייבים תודה לירון ולאנשים הפעילים איתו בנושא הכרזות וההזמנות. אחרי השער השלישי או הרביעי התחלתי להסתכל יותר על הקהל ופחות על המגרש, ומה שמשך את תשומת לבי הייתה הכמות הגדולה של ילדים בכל הגילאים, כולל ילדים קטנים, בגיל הגן. העניין הוא שמשחקי הבית שלנו מושכים משפחות, וזה, נדמה לי, הישג אדיר שאיש מאיתנו לא חלם עליו לפני שנתיים.
אחרי המשחק אמרתי לכמה אנשים שגדלים ילדים שיתרגלו לכך שהפועל ירושלים מנצחת ומבקיעה חמישה גולים למשחק.....וזה ממש מוזר בעיני.

שוב תודה
הקרדיט הוא של כל הכנופיה שמפזרת כל שבועיים הזמנות וכרזות בכל העיר וצובעת אותה אדום
כיון שיש לנו שקט ממה שקורה על כר הדשא
אנחנו מחוייבים להעסיק את עצמנו באיך מגדילים כל הזמן
את כמות היושבים והרוקדים ביציע

חלוקת הזמנות בבתי ספר וכרזות בחוצות העיר - זה אחד
בואו נמצא עוד דרכים

ירון
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם קטמון - רמלה: הזמנות, כרזות ובכלל נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07