| משתמש |
אבי נימני  |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 05/01/2011 : 22:26:29
|
מאוד עצוב וחורה לי כל הסיפור עם אבי נימני. חבל שככה פיטרו אותו. בסה"כ בפעמים המועטות שיצא לי לראות משחקים של מכבי ת"א, די נהנתי ממראה עיני.
בכל מקרה, רציתי להציע לגולדהאר הצעה לגבי מאמן מחליף. לדעתי, אלי אוחנה הוא המאמן המושלם לתפקיד,מאמן מדהים, שעשה כבר הרבה בקריירה שלו. אין ספק שהוא מבין בכדורגל והוא יביא את מכבי ת"א לגבהים חדשים.אפילו בנבחרת ישראל הוא הביא תוצאה יפה במשחק שהוא אימן. בכל מקרה, אם זה לא מסתדר, אני משוכנע ששלומי עמר יסכים לקבל עליו את התפקיד. אמנם הוא לא אוחנה, אבל גם הוא מאמן ראוי.
|
גולה יביא לנו רגל...  |
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 06/01/2011 : 13:37:55
|
עצוב מאוד, בתור אוהד הפועל תל אביב היתחלתי ממש לחבב אתו: הוא פשוט עסה רע למכבי וזה היה כל כך כיף לראות את מכבי מתרסקת בדרבים האחרונים בקיצור תודה לך נימני חבל שהוא עוזב
 |
avanti livorno
|
 |
|
|
איתמר
167 הודעות |
נשלח - 06/01/2011 : 15:17:46
|
מה זה "בתור אוהד הפועל תל אביב"? או שאתה אוהד תל אביב או שאתה אוהד הפועל(קטמון , ירושלים או איך שלא תקרא לזה).
|
 "קבוצה חדשה הקמנו, שום בעל הון לא ישלוט בה" הפועל קטמון ירושלים |
 |
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 06/01/2011 : 18:53:56
|
| איתמר איפה בדיוק הבעיה אני אוהד גם את הפועל קטמון וגם את הפועל תל אביב מה לא מסתדר ? |
avanti livorno
|
 |
|
|
yaron
103 הודעות |
נשלח - 07/01/2011 : 09:36:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי איתמר ליברגל
מה זה "בתור אוהד הפועל תל אביב"? או שאתה אוהד תל אביב או שאתה אוהד הפועל(קטמון , ירושלים או איך שלא תקרא לזה).
כל עוד הוא חבר עמותה\סתם אוהד את הקבוצה שלנו, שיעשה מה שהוא רוצה בשבתות (אלא אם זה ללבוש צהוב). אין סיבה שאוהד שמקורו בקבוצה אחרת ורכש סימפטיה לקבוצתנו לא יהיה מקובל כאן.
ולנושא עצמו, גם לי מאד חבל שפיטרו אותו, כי אין לו מושג באימון והיה כיף לראות אותו הורס אותם. הוא הצליח לגרום לקבוצה עם תקציב אסטרונומי להראות כמו מכבי פתח תקוה במקרה הטוב. היה מאד נחמד לראות אותם מושפלים בחיפה. |
נערך על ידי - yaron ב-07/01/2011 09:37:51 |
 |
|
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 07/01/2011 : 20:50:14
|
| לנושא אבי נמני בדיוק טבע ז'אב ז'בוטנסקי את המונח, "אדישות אדיבה" |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 17/01/2011 : 12:48:52
|
יום קשה היום... לא מספיק שאיבדנו את אבי נימני רק לפני זמן קצר, עכשיו אנחנו נאלצים להתמודד עם התפטרותו של אורי מלמיליאן. חבל...
וגם במקרה הזה אני מציע את אוחנה (הבן זונה,כמובן) כמחליף האידאלי. בנוסף, חשוב כבר עכשיו להחתים את עידן טל לפחות לעוד 2-3 עונות, ולחייב את המאמן לשתף אותו במשך 90 דקות בכל משחק. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
| |
אבי נימני  |
|