פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אבי נימני

כל הפורומים
הפועל קטמון
 אוף-טופיק
  אבי נימני
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם אבי נימני נושא הבא  

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 05/01/2011 :  22:26:29  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מאוד עצוב וחורה לי כל הסיפור עם אבי נימני. חבל שככה פיטרו אותו. בסה"כ בפעמים המועטות שיצא לי לראות משחקים של מכבי ת"א, די נהנתי ממראה עיני.

בכל מקרה, רציתי להציע לגולדהאר הצעה לגבי מאמן מחליף. לדעתי, אלי אוחנה הוא המאמן המושלם לתפקיד,מאמן מדהים, שעשה כבר הרבה בקריירה שלו. אין ספק שהוא מבין בכדורגל והוא יביא את מכבי ת"א לגבהים חדשים.אפילו בנבחרת ישראל הוא הביא תוצאה יפה במשחק שהוא אימן. בכל מקרה, אם זה לא מסתדר, אני משוכנע ששלומי עמר יסכים לקבל עליו את התפקיד. אמנם הוא לא אוחנה, אבל גם הוא מאמן ראוי.

גולה יביא לנו רגל...

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 06/01/2011 :  13:37:55  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עצוב מאוד, בתור אוהד הפועל תל אביב היתחלתי ממש לחבב אתו: הוא פשוט עסה רע למכבי וזה היה כל כך כיף לראות את מכבי מתרסקת בדרבים האחרונים בקיצור תודה לך נימני
חבל שהוא עוזב

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

איתמר איתמר מנותק

167 הודעות

נשלח - 06/01/2011 :  15:17:46  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של איתמר שלח ל- איתמר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה זה "בתור אוהד הפועל תל אביב"?
או שאתה אוהד תל אביב או שאתה אוהד הפועל(קטמון , ירושלים או איך שלא תקרא לזה).

"קבוצה חדשה הקמנו, שום בעל הון לא ישלוט בה"
הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 06/01/2011 :  18:53:56  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איתמר איפה בדיוק הבעיה אני אוהד גם את הפועל קטמון וגם את הפועל תל אביב מה לא מסתדר ?

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

yaron yaron מנותק

103 הודעות

נשלח - 07/01/2011 :  09:36:53  הצג פרופיל שלח ל- yaron הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתמר ליברגל

מה זה "בתור אוהד הפועל תל אביב"?
או שאתה אוהד תל אביב או שאתה אוהד הפועל(קטמון , ירושלים או איך שלא תקרא לזה).

כל עוד הוא חבר עמותה\סתם אוהד את הקבוצה שלנו, שיעשה מה שהוא רוצה בשבתות (אלא אם זה ללבוש צהוב). אין סיבה שאוהד שמקורו בקבוצה אחרת ורכש סימפטיה לקבוצתנו לא יהיה מקובל כאן.

ולנושא עצמו, גם לי מאד חבל שפיטרו אותו, כי אין לו מושג באימון והיה כיף לראות אותו הורס אותם. הוא הצליח לגרום לקבוצה עם תקציב אסטרונומי להראות כמו מכבי פתח תקוה במקרה הטוב. היה מאד נחמד לראות אותם מושפלים בחיפה.

נערך על ידי - yaron ב-07/01/2011 09:37:51
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 07/01/2011 :  20:50:14  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לנושא אבי נמני בדיוק טבע ז'אב ז'בוטנסקי את המונח, "אדישות אדיבה"
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 17/01/2011 :  12:48:52  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יום קשה היום... לא מספיק שאיבדנו את אבי נימני רק לפני זמן קצר, עכשיו אנחנו נאלצים להתמודד עם התפטרותו של אורי מלמיליאן. חבל...

וגם במקרה הזה אני מציע את אוחנה (הבן זונה,כמובן) כמחליף האידאלי. בנוסף, חשוב כבר עכשיו להחתים את עידן טל לפחות לעוד 2-3 עונות, ולחייב את המאמן לשתף אותו במשך 90 דקות בכל משחק.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם אבי נימני נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07