| משתמש |
ביקורת קשה ומעניינת של בלוגר על אוסישקין  |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 06/01/2011 : 11:05:09
|
| הוא אולי גם צודק, הוא בטוח מרגיז. |
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 06/01/2011 : 17:37:49
|
רק אני האוויל,לא הבנתי מה רוצה המכביסט לשעבר לטעון? באוסישקין,בו התאהב לטענתו לא ירקו?באוסישקין,בו התאהב לא ניסו ליצור אפקט ויתרון מול היריבות ?באוסישקין,בו התאהב לא ניסו להשפיע על השיפוט, כמו כל קהל ביתי נורמלי?
חי בסרט טרחני הבחור.
|
 |
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 06/01/2011 : 18:50:42
|
אני ממש לא מבין מה הוא רוצה, מדובר פה באוהדים ולא בכהל קונצרטים. עד עכשו יצע לי ליהיות במשחק אחד של אוסישקין (משחק חוץ בטבעון) לדעתי היתה אחלה אוירה. יהיה מענין אם אותו בלוגר יסביר מהיא לדעתו אוירה טובה. |
avanti livorno
|
 |
|
|
מיכאל
167 הודעות |
נשלח - 06/01/2011 : 18:59:19
|
| טמפופו, לא נראה לי שהפוסט הזה הוא "אנטי אוסישקין". נראה לי שהוא יותר נגד תרבות האהדה הרווחת בארץ בכלל, שלטענתו מתבטאת גם באוסישקין. לא הייתי אף פעם במשחק של אוסישקין, אבל באופן כללי אני דווקא יכול קצת להבין אותו. |
נערך על ידי - מיכאל ב-06/01/2011 19:02:24 |
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 06/01/2011 : 21:12:56
|
מיכאל,קראתי שוב את הפוסט.
אתה מרחיב מאד את המסגרת שאני לא בטוח שהכותב התכוון לזה.לא חושב שהוא מדבר על תרבות האהדה בארץ כשאוסישקין היא חלק ממנה. ונניח שכן ,מה בדיוק אתה מבין ? הוא ספציפי.הוא כותב במפורש על התהליך שעברה הפועל ת"א סל מאוסישקין ועד קבוצת האוהדים של הדר יוסף . הפועל המודרנית הוא מכנה אותה ,עם הפרעה סכיזואידית פארנואידית..נו באמת. הנה מספר ציטוטים נבחרים מתוך הבלוג שלו.
ציטוט: "מישהו ירק לי על הראש וסוף סוף הבנתי למה הפועל תל אביב בגרסתה המחודשת דוחה אותי. למה אני לא מצליח לאהוב אותה בשום אופן "
"אבל היה משהו בהפועל ובאוסישקין. הדאנק המפלצתי של גילי מוסינזון בדרבי והקהל שהיפנט אותי סגרו את העיסקה."
"עקבתי מרחוק אחרי התהליך המרתק שעבר על הפועל מאז 2007 והשנה נכחתי בכמה משחקי בית. כי לא הספיק לי שהפועל חזרה, רציתי לחזור גם אני. אבל זה לא מצליח לי. אני לא מצליח לאהוב את הקבוצה הזאת. מנסה, לא מצליח"
הבעיה עם הפוסט בגדול, שהוא רחוק מלהיות קוהרנטי ,במובן הזה שאתה מסיים לקרוא ואתה לא מבין מה הוא אומר או רוצה לומר .וכמו שכתבתי בפוסט למעלה מרובה סתירות בתוכו.
תרבות האהדה בארץ? מצוייה עמוק בתהליך שטרם הסתיים. |
 |
|
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
|
| |
ביקורת קשה ומעניינת של בלוגר על אוסישקין  |
|