| משתמש |
דיווחים מרדיו ירושלים  |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 28/12/2010 : 17:57:18
|
ותיק, הנה משימה בשבילך. אני אוהב לשמוע את התוכנית היומית של מישל, אבל לרוב לא יוצא לי. מי שיכול, אולי שיפנק אותנו מדי פעם באיזה דיווחון? בלי פנקסנות, בלי התבכיינות, פשוט פירוט של מה סיפרו שם עלינו.
ביום ראשון למשל שיבחו אותנו על כמות הצופים בשעריים, שיערו שתגיע כמות צופים גדולה מול שדרות, והיה ראיון עם עוז צבאג שדיבר יפה.
|
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 28/12/2010 : 18:35:08
|
| היום דיווחו שעוז צבאג שבר את אפו ושהקבוצה מקווה לקבל את מגרש מבט בשבוע הבא... מה הסיפור עכשיו עם המגרש ? |
 |
|
|
עופר ליברגל
170 הודעות |
נשלח - 28/12/2010 : 20:01:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עדו האדום
היום דיווחו שעוז צבאג שבר את אפו ושהקבוצה מקווה לקבל את מגרש מבט בשבוע הבא... מה הסיפור עכשיו עם המגרש ?
נדמה לי שאנחנו פשוט טועים בהבנת היעוד של מגרש מבט: הוא לא מיועד להוית מגרש האימונים שלנו, אלא המגרש שיועבר לנו "בשבוע הבא" כל שבוע מחדש. |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 28/12/2010 : 21:10:09
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
ותיק, הנה משימה בשבילך. אני אוהב לשמוע את התוכנית היומית של מישל, אבל לרוב לא יוצא לי. מי שיכול, אולי שיפנק אותנו מדי פעם באיזה דיווחון? בלי פנקסנות, בלי התבכיינות, פשוט פירוט של מה סיפרו שם עלינו.
ביום ראשון למשל שיבחו אותנו על כמות הצופים בשעריים, שיערו שתגיע כמות צופים גדולה מול שדרות, והיה ראיון עם עוז צבאג שדיבר יפה.
התוכנית בימי שלישי היא מה שהם מכנים "תכנית האוהדים", שבה עולים אוהדים ושופכים את ליבם במסגרת של שתי דקות, שגם בהן המראיינים מתערבים. היום עלה אחד מאוהדי קטמון, עידו [האדום?] והציג את הטיעון הנכון והפשוט שכל עוד יוסי סאסי הוא הבעלים של קבוצת הפועל סאדר אין בכלל מה לדבר על איחוד/מיזוג. ושוב הצמד אפל-דיין סוברים, במענה לעידו, שהכל עניין למו"מ. חוסר ההבנה הבסיסית שהבעייה בסאדר היא גם של בעלות אך גם של מצבת החובות הלא ידועה חוזר ונשנה אצלם. בעניני NEWS הרי שהתוכנית בשאר ימי השבוע שואבת מידע גם מהפורום [למשל על מה שהיה בשעריים] וגם ממה שהכתב שלהם דולה מצוות הקבוצה. אם מישהו מצפה שזו תהיה תוכנית ספורט "נושכת" עם תחקירים ויוצ"ב - שישכח מזה. ולהשומע ינעם.
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
| |
דיווחים מרדיו ירושלים  |
|
|
|