| משתמש |
הפועל "סטלמך" פתח תקוה.....  |
|
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
נשלח - 21/12/2010 : 19:57:21
|
ושוב זה קורה. הניהול המחפיר של קבוצות הכדורגל בארץ גורם להרס וייאוש. והאוהד הזה מגיע למסקנות מוכרות מאד. כדאי לקרוא את כל המאמר. למי שאין זמן הנה שני קטעים: "אבל אפילו מהמקום שאני נמצא בו כיום ביחס לקבוצת נעורי, אני לא מאבד תקווה. אני מקווה, אבל ממש מקווה, שהפועל פתח תקוה תרד ליגה ואחריה עוד ליגה ואולי עוד אחת. ואז, כשידמה שכלו כל הקיצין, משהו יתעורר וההמון ייאסף ומהמקום הכי נמוך שאפשר תקום איזה הפועל "סטלמך" פתח תקווה. קבוצה שקשורה לקהילה ולא לרודפי בצע. קבוצה שתנוהל בידי אוהדים. קבוצת כדורגל של האוהדים, לא של אנשי עסקים "שבאים מאהבה". קבוצה שהיא חלק ממחזור הדם של העיר, כזו שאפשר להזדהות איתה." "אני לא מדבר על המצאה שתשנה את פני האנושות. אני לא מדמיין משהו שלא עשו כבר במקומות אחרים. צריך רק להביט בקצת קנאה והמון הערכה לירושלים, שם הפועל "קטמון", ליפו עם מכבי "קביליו", לתל אביב עם הפועל "אוסישקין", שמריצות את הניסיון הזה בשבילנו" http://debuzzer.com/tavory/2010/12/21/%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%A2%D7%9C-%D7%A1%D7%98%D7%9C%D7%9E%D7%9A-%D7%A4%D7%AA%D7%97-%D7%AA%D7%A7%D7%95%D7%94/
|
|
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 21/12/2010 : 21:19:11
|
| אני מקווה שהם יצליחו. הפועל פ"ת היא קבוצה עתירת מסורת, ונחום סטלמך היה הסמל שלה גם אחרי שסיים את הקריירה שלו כשחקן. אחד הלקחים שהפקנו היה, שהשם "קטמון" הקנה לנו לגיטימציה וחיזק את תחושת הזהות בקרב האוהדים. גם השם "סטלמך" עשוי למשוך איכות, התלהבות והזדהות. |
 |
|
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
|
|
טוטח
641 הודעות |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 22/12/2010 : 23:21:07
|
אני מאוד סקפטי לגבי ההתפתחות של עוד קבוצות אוהדים. קבוצות אוהדים יכולות להגיע דווקא מקבוצות שגם ככה בפריפריה למשל (גבעת אולגה למשל). אחרת צריך שבר מאוד רציני (כמו שהבחור הפתח-תקוואי כותב) בשביל שאוהדים יסכימו לרדת כמה ליגות טובות, בשביל איזה חזון שלך תדע אם הוא התגשם. אם באמת תתווסף שוב הליגה הארצית, זה רק יקשה עוד יותר.
בשבילנו זה היה הגיוני, ואפילו זה קרה באופן מאוד הדרגתי, הרי נתקענו על ליגה א' קודם. ויפו התחילו מאפס, אז באמת לא היה להם כלום לאבד. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
|
| |
הפועל "סטלמך" פתח תקוה.....  |
|
|
|