משתמש |
הפסד מול הנוער של בית"ר.  |
|
katamon25
19 הודעות |
נשלח - 18/09/2009 : 15:55:57
|
הפסדנו בחמישי 5-1 לנוער של בית"ר.
|
כדורגל נטול עסקנים נ ק ו ד ה |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 18/09/2009 : 16:45:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon25
הפסדנו בחמישי 5-1 לנוער של בית"ר.
מצער לקרוא על ההפסד. ממכלול התוצאות עד כה עולה שיש בעיות חמורות בתיפקוד מערך ההגנה, וחוסר תכלתיות של ההתקפה. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 18/09/2009 : 20:55:22
|
אסור לשחק מולם. אף פעם. |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 18/09/2009 : 22:45:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
אסור לשחק מולם. אף פעם.
ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
להוריד את מינון הרעילות
יש לי הערה לא אורתודוכסית נוספת, ואני מקווה שלא יצלבו אותי עליה: סיסמאות כמו "מוות לבית"ר" או "מוות לצהובים" הן מוגזמות. היריבות העירונית היא חלק מכל העניין, אבל היריבה העירונית שלנו כעת היא דווקא בית-צפאפה, שאותה כולנו (גם אני) דווקא אוהבים. רק אדולף אייכמן הומת בגזר דין מסודר, למעט המקרה המיוחד של משה טוביאנסקי ז"ל, ואני לא מאחל שום דבר כזה לשחקן צעיר שעוטה דווקא חולצה צהובה. מצטער על הפגיעה ברגשות, אבל אני רגיל לכתוב את אשר על לבי.
בלאש - בהמשך למה שחיים ברעם כתב בקשר לנושא אחר ושהבאתי לעיל: הסיסמא "בלי חרות ומק"י" דומה שעבר זמנה. אולי אם היה משחק עם נוער בית"ר שאוהדי קטמון היו מגיעים אליו ועושים בו את שהם יודעים טוב מאד לעשות - לעודד - היה דווקא מעביר חבר'ה משם אלינו. never say never במיוחד בהקשר הספורטיבי. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
הפסד מול הנוער של בית"ר.  |
|
|
|