פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפסד מול הנוער של בית"ר.

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפסד מול הנוער של בית"ר.
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם הפסד מול הנוער של בית"ר. נושא הבא  

katamon25 katamon25 מנותק

19 הודעות

נשלח - 18/09/2009 :  15:55:57  הצג פרופיל שלח ל- katamon25 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הפסדנו בחמישי 5-1 לנוער של בית"ר.

כדורגל נטול עסקנים נ ק ו ד ה

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 18/09/2009 :  16:45:18  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי katamon25

הפסדנו בחמישי 5-1 לנוער של בית"ר.

מצער לקרוא על ההפסד.
ממכלול התוצאות עד כה עולה שיש בעיות חמורות בתיפקוד מערך ההגנה, וחוסר תכלתיות של ההתקפה.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 18/09/2009 :  20:55:22  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אסור לשחק מולם. אף פעם.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 18/09/2009 :  22:45:06  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

אסור לשחק מולם. אף פעם.

ציטוט:
נשלח במקור על ידי חיים ברעם

להוריד את מינון הרעילות

יש לי הערה לא אורתודוכסית נוספת, ואני מקווה שלא יצלבו אותי עליה: סיסמאות כמו "מוות לבית"ר" או "מוות לצהובים" הן מוגזמות. היריבות העירונית היא חלק מכל העניין, אבל היריבה העירונית שלנו כעת היא דווקא בית-צפאפה, שאותה כולנו (גם אני) דווקא אוהבים. רק אדולף אייכמן הומת בגזר דין מסודר, למעט המקרה המיוחד של משה טוביאנסקי ז"ל, ואני לא מאחל שום דבר כזה לשחקן צעיר שעוטה דווקא חולצה צהובה. מצטער על הפגיעה ברגשות, אבל אני רגיל לכתוב את אשר על לבי.

בלאש - בהמשך למה שחיים ברעם כתב בקשר לנושא אחר ושהבאתי לעיל: הסיסמא "בלי חרות ומק"י" דומה שעבר זמנה. אולי אם היה משחק עם נוער בית"ר שאוהדי קטמון היו מגיעים אליו ועושים בו את שהם יודעים טוב מאד לעשות - לעודד - היה דווקא מעביר חבר'ה משם אלינו. never say never במיוחד בהקשר הספורטיבי.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם הפסד מול הנוער של בית"ר. נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07