| משתמש |
ראיון עם רון עמיקם  |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
|
|
ירושלים אדומה
92 הודעות |
נשלח - 17/12/2010 : 15:52:06
|
| אכן ראיון מעניין. מאחל לו וליפו לעלות ליגה כבר השנה. |
 |
|
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 17/12/2010 : 19:28:47
|
| יפה מאד שהוא מעריך אותנו שלא נועדד את יפו מול הפועל ירושלים, אבל הוא טועה. |
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
 |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 17/12/2010 : 19:41:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
יפה מאד שהוא מעריך אותנו שלא נועדד את יפו מול הפועל ירושלים, אבל הוא טועה.
צפה פגיעה. קלי בדרך. |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 17/12/2010 : 19:56:19
|
יפה מאד שהוא מעריך אותנו שלא נועדד את יפו מול הפועל ירושלים, אבל הוא טועה.
לא.הוא לא. יש הבדל עצום בין ההכרה של מה חייב לקרות, לבין לעודד קבוצה כלשהיא המשחקת נגד הפועל ירושלים.
|
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 17/12/2010 : 21:09:34
|
אל תקלקל בן רימוז' הפנים רון וכתב יפה ונכון.מן הסתם רובנו תומכים בהם ומאחלים להם בהצלחה,קל וחומר שהמאבק שם הופך להיות דו ראשי .מעטים (אם בכלל) יילכו פיזית לעודד במגרש. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 17/12/2010 : 21:59:43
|
ההצלחה של הפועל ירושלים תלויה ביכולת של קטמון לשרוד ולהתקדם ובמקביל של הפועל ירושלים ליפול. אם נהיה בלאומית וסאדר בליגת העל הקבלנים לא ירפו. ככל שהפועל ירושלים תדרדר מהר יותר כך היא תחרב על מנת להבנות, תמאס על הקבלנים והאיחוד או ההחלפה (כפי שקרה בת"א כדורסל) יקרו מהר יותר. אין לי את הזמן ללכת למשחק של סאדר מול יפו אבל אני בוודאי אעדיף שיפו ינצחו. אני מאד מעריך את האידאולוגיה של יפו ושל רון עמיקם, הרצון שלי שסאדר ישקעו הוא שכלתני לא רגשי. |
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 17/12/2010 : 23:19:12
|
ההצלחה של הפועל ירושלים תלויה ביכולת של קטמון לשרוד ולהתקדם ובמקביל של הפועל ירושלים ליפול. אם נהיה בלאומית וסאדר בליגת העל הקבלנים לא ירפו. ככל שהפועל ירושלים תדרדר מהר יותר כך היא תחרב על מנת להבנות, תמאס על הקבלנים והאיחוד או ההחלפה (כפי שקרה בת"א כדורסל) יקרו מהר יותר. אין לי את הזמן ללכת למשחק של סאדר מול יפו אבל אני בוודאי אעדיף שיפו ינצחו. אני מאד מעריך את האידאולוגיה של יפו ושל רון עמיקם, הרצון שלי שסאדר ישקעו הוא שכלתני לא רגשי.
בן רימוז' יקירי, לא הבנת.רובנו ככולנו רוצים מה שאתה רוצה. ובכ"ז לא מתקבל על הדעת שנעודד במגרש את יפו או כל קבוצה אחרת נגד סאדר. אם זה כל כך חשוב לך שסאדר תידרדר ותיפול - ודאי היית מוצא את הזמן לבוא למשחק. מסקנה לוגית מתחייבת - זה לא שאין לך זמן... אתה לא מסוגל, כמו כולנו, ריגשית, לקום נגדם. נסו לדמיין משחק שלנו נגד סאדר. וזה ממש לא מופרח שיקרה בשנים הקרובות. בטוח שנבוא לעודד, ונרצה לנצח בכל מעודנו. אבל נחמץ הלב. שלא נדבר על זה שטכנית זה מצחיק - השירים אותם שירים, הצבעים אותם צבעים עד שלרגע לא ברור לך עצמך את מי אתה מעודד. (אגב, לנערים זה יקרה כבר השבוע ?!) עמיקם לדעתי, ברגישות, טפס לגמרי את העניין, הוא צבר פה בפורום שלנו מספיק שעות מנוע בשביל להבין לנפשנו. כשיפו יעלו למגרש מולם, הם ידעו שאנחנו שם איתם, וישחקו קודם כל בשביל עצמם, ואח"כ גם קצת בשבילנו. נכון טוטח ? |
נערך על ידי - davidkipod ב-17/12/2010 23:21:14 |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 18/12/2010 : 08:57:06
|
יאללה ניצחון בשעריים.
עריכה (אחרי שקראתי את הראיון): רון באמת אומר כמה דברים מאוד חשובים על הצנטרליזציה של הכדורגל, איך כולם אוהדי ביטר ומכבי חיפה. הייתי רוצה להאמין שיש שינוי, אבל לא ראיתי לזה הוכחה בעשרת האוהדים של אורתודוכסים, ועשרת האוהדים של מרחבים. נראה מה מחכה לנו ביציע של שעריים ושיכון המזרח. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
נערך על ידי - מחאיי ב-18/12/2010 09:35:56 |
 |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 18/12/2010 : 09:00:37
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
יאללה ניצחון בשעריים.
גם וגם בשיכון המזרח ביום שאנחנו בטדי. אגב, רחובות ויבנה שכנות. אם הזמן יאפשר לכם ביום שישי...ולהיפך... |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 18/12/2010 : 10:19:12
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
יאללה ניצחון בשעריים.
עריכה (אחרי שקראתי את הראיון): רון באמת אומר כמה דברים מאוד חשובים על הצנטרליזציה של הכדורגל, איך כולם אוהדי ביטר ומכבי חיפה. הייתי רוצה להאמין שיש שינוי, אבל לא ראיתי לזה הוכחה בעשרת האוהדים של אורתודוכסים, ועשרת האוהדים של מרחבים. נראה מה מחכה לנו ביציע של שעריים ושיכון המזרח.
יש שינוי! השינוי הוא לא כללי אלא מתרכז בכמה קבוצות, אבל העניין בליגות הנמוכות, שהוביל לשני אתרים חדשים והתייחסות ראויה יותר (יחסית) של האתרים הותיקים היא סימן לכך
|
 |
|
| |
ראיון עם רון עמיקם  |
|