פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אידאולוגיה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 אוף-טופיק
  אידאולוגיה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם אידאולוגיה נושא הבא  

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 10/12/2010 :  22:28:24  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חשבתי על זה שאני אוהד הרבה כבוצות ביגלל אידאולוגיה (הרישונה היא כמובן קטמון) ויש עוד כמה, רציתי לדעת אם יש עוד אנשים כמוני.
אני מביא את "ליבורנו" לדוגמאה: כבוצה מהעיר ליבורנו שבצפון איתליה, הכבוצה נטולת תארים (כמעת כמונו) למי שרוצה "רק כדורגל" ממש אין מה בליבורנו. בליבורנו שיחק השחקן האהוב עלי: "קריסטיאנו לוקרלי" לוקרלי הוא אוהד מושבע וחבר במיפלגה הקומוניסטית, יש לו קעקוע של הקבוצה על הזרוע ואחרי כל גול הוא מרים את אגרוף שמאל. אבל הדבר המדהים בקבוצה זה הכהל: הכי שמאלנים שיש, מרימים תפאורות מדהימות ושרים בטירוף את avanti popolo .
livorno

אם למישהוא יש עוד קבוצות והוא רוצה לשתף זה יהיה ממש נחמד

avanti livorno

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 24/12/2010 :  17:51:20  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סנקט פאולי

הקהל הכי שמאלני בגרמניה אם לא באירופה. משחקת העונה בבונדסליגה (2 נ'ק מעל הקו האדום) למרות שאת רוב העשור האחרון היא בילתה בליגה השלישית. בליגות הנמוכות היו להם הרבה תקריות אלימות עם ניאו נאצים, ברוב המקרים הנאצים הם אלו שהגיעו לבית חולים.

כמעט כל מופע התרמה או כל פרויקט חברתי בעיר המבורג נעשה בחסותה ותחת דיגלה:
-שוויון בין דת, גזע, מין
-מעמד הפועלים
-איכות סביבה
-אנטי פאשיזם
וכו..

קהל מאוד אנרגטי ותוסס
http://www.youtube.com/watch?v=1A2r8vsEnko&feature=related

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

658 הודעות

נשלח - 24/12/2010 :  19:46:50  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה יובל (סוף כל סוף מישהו מגיב )
ועכשו לגופו של ענין : סט פאולי יש להם כהל כל כך מרגש יצע לי ליפגוש אוהד שלהם בצעדת האחד במאי בנצרת. בנוסף לזה שמעתי אליהם לא מעת מכבוצת מתנדבים גרמנים שאני עובד איתם במיסגרת שנת השירות.

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 25/12/2010 :  02:24:37  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
וואלה.. איפה אתה עושה שנת שירות?

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

658 הודעות

נשלח - 25/12/2010 :  13:18:28  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
במקום שניקרה כפר תקוה. זה לאנשים עם צרכים מיוחדים.

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

658 הודעות

נשלח - 25/12/2010 :  18:10:05  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם מישהוא מהחברים שהיו בברמן יוכל לספר כצת על הביקור, הקוצה, אולטראס ואנטיפה זה יהיה ממש נחמד

תודה

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

nadavlev nadavlev מנותק

206 הודעות

נשלח - 26/12/2010 :  16:49:19  הצג פרופיל שלח ל- nadavlev הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האולטראס של ליאז'
אני גר בבלגיה עד לסוף השנה הנוכחית והם תמיד מרימים פה תפאורות שתומכות במהגרים וכל מני דברים כאלו.
חוץ מזה הם גם קהל ענק: http://www.youtube.com/watch?v=cHrjCWktGzI
אגב הקטע הזה עם הספירה לאחור של ה10 9 8.. זה דבר גדול שיהיה מגניב עם נעשה גם פה.
זה סוג של אות לקהל מתי להרים את התפאורה וזה ככה בכל משחק
עבור לתחילת הדף

658 הודעות

נשלח - 31/12/2010 :  13:02:51  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הקהל של ליאז ניראה ממש נחמד והאולטראס שלהם בחברות טובה עם אולטראס הפועל.

avanti livorno

עבור לתחילת הדף
  נושא קודם אידאולוגיה נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07