חשבתי על זה שאני אוהד הרבה כבוצות ביגלל אידאולוגיה (הרישונה היא כמובן קטמון) ויש עוד כמה, רציתי לדעת אם יש עוד אנשים כמוני. אני מביא את "ליבורנו" לדוגמאה: כבוצה מהעיר ליבורנו שבצפון איתליה, הכבוצה נטולת תארים (כמעת כמונו) למי שרוצה "רק כדורגל" ממש אין מה בליבורנו. בליבורנו שיחק השחקן האהוב עלי: "קריסטיאנו לוקרלי" לוקרלי הוא אוהד מושבע וחבר במיפלגה הקומוניסטית, יש לו קעקוע של הקבוצה על הזרוע ואחרי כל גול הוא מרים את אגרוף שמאל. אבל הדבר המדהים בקבוצה זה הכהל: הכי שמאלנים שיש, מרימים תפאורות מדהימות ושרים בטירוף את avanti popolo . livorno
אם למישהוא יש עוד קבוצות והוא רוצה לשתף זה יהיה ממש נחמד
הקהל הכי שמאלני בגרמניה אם לא באירופה. משחקת העונה בבונדסליגה (2 נ'ק מעל הקו האדום) למרות שאת רוב העשור האחרון היא בילתה בליגה השלישית. בליגות הנמוכות היו להם הרבה תקריות אלימות עם ניאו נאצים, ברוב המקרים הנאצים הם אלו שהגיעו לבית חולים.
כמעט כל מופע התרמה או כל פרויקט חברתי בעיר המבורג נעשה בחסותה ותחת דיגלה: -שוויון בין דת, גזע, מין -מעמד הפועלים -איכות סביבה -אנטי פאשיזם וכו..
תודה יובל (סוף כל סוף מישהו מגיב ) ועכשו לגופו של ענין : סט פאולי יש להם כהל כל כך מרגש יצע לי ליפגוש אוהד שלהם בצעדת האחד במאי בנצרת. בנוסף לזה שמעתי אליהם לא מעת מכבוצת מתנדבים גרמנים שאני עובד איתם במיסגרת שנת השירות.
האולטראס של ליאז' אני גר בבלגיה עד לסוף השנה הנוכחית והם תמיד מרימים פה תפאורות שתומכות במהגרים וכל מני דברים כאלו. חוץ מזה הם גם קהל ענק: http://www.youtube.com/watch?v=cHrjCWktGzI אגב הקטע הזה עם הספירה לאחור של ה10 9 8.. זה דבר גדול שיהיה מגניב עם נעשה גם פה. זה סוג של אות לקהל מתי להרים את התפאורה וזה ככה בכל משחק