פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

רוסיה 18 וקטאר 22

כל הפורומים
הפועל קטמון
 אוף-טופיק
  רוסיה 18 וקטאר 22
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם רוסיה 18 וקטאר 22 נושא הבא  

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 02/12/2010 :  18:23:12  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רוסיה נראה לי קצת מבאס.. ארץ ענקית עם איצטדיונים
במרחק טיסה זה מזה.
קטאר זה ממש ממש מרגש וכל הכסף מהנפט שנוזל להם מהאוזניים
ישמש להפקת המונדיאל עוצר הנשימה אי פעם..

מה אומרים המומחים חתול+2 על הנושא?

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 02/12/2010 :  18:58:45  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הבחירה בקטאר מאד מעניינת ומיוחדת.
מעניין איך הם יתמודדו עם מזג האויר החם שיש שם בתקופה בה המשחקים מתקיימים.
ולגבי ישראלים - מעניין האם יאפשרו כניסה חופשית למדינה לבעלי דרכון ישראלי?

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-02/12/2010 18:59:04
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 02/12/2010 :  20:47:14  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שעם כל הכסף שרץ שם. הם יעטפו את בחריין לקראת המונדיאל בבועת זכוכית ענקית וממוזגת ויחלקו אורנג'דה חינם לכל האוהדים..
בלתי אפשרי?
אין דבר כזה
עבור לתחילת הדף

בלונדניאל בלונדניאל מנותק

10 הודעות

נשלח - 03/12/2010 :  12:39:31  הצג פרופיל שלח ל- בלונדניאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רוסיה זה אדיר. מדינה שלכדורגל בה יש מסורת וגם מתקדמת בשנים האחרונות (מונדיאל, זניט, צסקא..).מדינה שבה התרבות שונה מרוב ממדינות המערב וזה הדבר הכי טוב שקיים במונדיאל.
לגבי מרחקי הטיסות, אם העולם שרד את ארה"ב אז זו לא תהיה בעיה. אני גם מעריך שבסיביר לא ישחקו.

לגבי קטאר, אפשר לסגור את פיפא. גועל נפש פוליטי-כלכלי. אם בחרתם מדינה ערבית לאירוח, שזה מצוין, אז למה לא מדינות שבהן לכדורגל יש משמעות ומסורת. ולא מנוף פוליטי בשביל שיבנו אצטדיונים "מדהימים" ויעשו אחלה כסף כדי שיהיה מי שיתרום. גנבו לנו את המשחק ועשו ממנו טניס או nba. איכס.

עבור לתחילת הדף

חתול פלוס 2 חתול פלוס 2 מנותק

202 הודעות

נשלח - 04/12/2010 :  12:49:26  הצג פרופיל שלח ל- חתול פלוס 2 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רבע גמר באירקוטסק נשמע לי מרגש עד דמעות!!
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 04/12/2010 :  17:08:27  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רוסיה וקטאר זה בדיוק אותו הדבר. שתיהן מדינות שנבחרו רק בגלל הכסף שלהן. אחרי הכישלון של המונדיאל האחרון (זה שבניית האיצטדיונים הסתיימה ברגע האחרון, שהמארחת עפה בשלב הבתים, ושחצי מהמשחקים היו מול יציעים ריקים) היה צריך להיות לקח בשביל החבר'ה בפיפ"א, שלא בוחרים מקום לפי כמה כסף יש להם והאם כבר היה שם מונדיאל או לא, אלא לפי המוכנות והיכולת לארח אירוע בסדר גודל כזה, ואפילו (למרות שאין לזה קשר לכדורגל) לפי המשיכה התיירותית. אם רוסיה לא תצליח למשוך תיירים, שוב נחזה במשחקי כדורגל מול יציעים ריקים

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 04/12/2010 :  19:06:55  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם היה או לא היה מונדיאל במקום מסוים זה קרטריון חשוב מאוד בעיני , הכדורגל שייך לכולם ואני לא מסכים שהמונידאל בדרום אפריקה היה כזה כישלון (מתי המארחת עפה לא קשור לכלום, היה אצטדיונים לשחק בהם בסופו של דבר, ולא זכורים לי יציעים ריקים אז כנראה זה לא היה כזה קריטי). בלי קשר לזה שאני מסכים עם דניאל בעניין קטאר, עדיף מונידאל במצרים או מרוקו/אלג'יריה או משהו כזה.

נערך על ידי - קובקוב ב-04/12/2010 19:13:31
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 04/12/2010 :  22:39:00  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם אתה לא זוכר משהו זה לא אומר שהוא לא היה קיים. למרות חלוקת הזמנות בחינם ברוב המשחקים, עדיין היו מלא קרחות ביציעים, דבר שמעיב מאוד על אווירת המונדיאל, גם מהטלוויזיה

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 05/12/2010 :  01:05:54  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא אמרתי שזה לא היה קיים, אמרתי שזה כנראה לא היה קריטי אם אני לא זוכר את זה. ראיתי די הרבה משחקים במונדיאל, ואני זוכר אצטדיונים מלאים, זמבורות אפריקאיות, ומודי בר און מחלק לכמה אפריקאים עניים כרטיסים (בכסף) ומרגיש טוב עם עצמו. אולי במשחקים פחות מעניינים בשלב המוקדם שלא ראיתי היו חורים ביציע, אבל זה לא מספיק לדעתי בשביל להגיד שהמונדיאל היה כישלון.

נערך על ידי - קובקוב ב-05/12/2010 01:26:57
עבור לתחילת הדף

אורי כ. אורי כ. מנותק

65 הודעות

נשלח - 05/12/2010 :  13:42:48  הצג פרופיל שלח ל- אורי כ. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

אם אתה לא זוכר משהו זה לא אומר שהוא לא היה קיים. למרות חלוקת הזמנות בחינם ברוב המשחקים, עדיין היו מלא קרחות ביציעים, דבר שמעיב מאוד על אווירת המונדיאל, גם מהטלוויזיה

הקרחות ביציעים במונדיאל האחרון היו תוצאה של שיטה מטומטמת של פיפ"א, ולא מהמקום שבו נערך המונדיאל. וגם ממסע הפחדה שניהלה התקשורת בעולם שהניא תיירים רבים מלהגיע לדרא"פ. למרות הקרחות, זה היה מונדיאל מרגש, שהביא את הגביע העולמי להגדרתו, גביע עולמי, שמעורר עניין עצום בכל העולם ולא רק בממלכת אירופה-דרום אמריקה. המונדיאל בארה"ב למשל היה המונדיאל עם ממוצע הצופים הגדול אי פעם, אבל זה לא נובע מתרבות כדורגל, אלא מאצטדיונים ענקיים ומשפע כלכלי.
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 05/12/2010 :  17:51:30  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כיף שחזרת אורי כ.!

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

אורי כ. אורי כ. מנותק

65 הודעות

נשלח - 05/12/2010 :  20:26:12  הצג פרופיל שלח ל- אורי כ. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

כיף שחזרת אורי כ.!

מעולם לא הלכתי, שומר ח.יקר
החשבון הוא פשוט: פגרה = פחות הודעות בפורום = יותר זמן לכתוב בפורום
:-)
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם רוסיה 18 וקטאר 22 נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07