פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אוטובוס קטמון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אוטובוס קטמון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם אוטובוס קטמון נושא הבא
עמוד: מתוך 3

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 01/12/2010 :  10:03:28  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
6000 ש"ח מתחלק יפה בין 8 חברי עמותה חדשים ללא שארית..

לחילופין: באוטובוס יש 50 מושבים. גם כאן, למזלנו, מתחלק יפה ל 120. פותחים קופת צדקה נוספת - בדוכן המרצ'נדייס במשחקי הבית הבאים, ומי ששם 120 ש"ח מקבל על שמו מושב וירטואלי ממוספר. לצורך העניין - מחזיק מפתחות של קטמון + מספר המושב יעשה ת'עבודה. כל הקודם זוכה !
בוודאי תאמרו, כמנהג המקום, נאה דורש - נאה מקיים. אין בעיה, אני מתחייב לרכוש בעצמי מושב...
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 01/12/2010 :  14:46:50  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

לחילופין: באוטובוס יש 50 מושבים. גם כאן, למזלנו, מתחלק יפה ל 120. פותחים קופת צדקה נוספת - בדוכן המרצ'נדייס במשחקי הבית הבאים, ומי ששם 120 ש"ח מקבל על שמו מושב וירטואלי ממוספר. לצורך העניין - מחזיק מפתחות של קטמון + מספר המושב יעשה ת'עבודה. כל הקודם זוכה !
בוודאי תאמרו, כמנהג המקום, נאה דורש - נאה מקיים. אין בעיה, אני מתחייב לרכוש בעצמי מושב...

סבבה, גם אני מוכן לרכוש מושב בתנאים אלה.

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 04/12/2010 :  20:40:23  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

ציטוט:

סבבה, גם אני מוכן לרכוש מושב בתנאים אלה.

יאללה, גם אני.
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 04/12/2010 :  20:48:55  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אני. בלי מחזיק מפתחות.

אם תרצו אין זו אגדה

נערך על ידי - שומר החומות ב-04/12/2010 20:49:19
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 05/12/2010 :  12:14:09  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אני.
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 05/12/2010 :  12:56:54  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בעקבות דו"ח ההנהלה התקופתי אני חושב שנכון לאפסן את הרעיון "עד שיבשילו התנאים". בכל אופן היה יפה בעיני לראות את תחילתה של המיני-התגייסות לטובת העניין. אני מניח שכל מי שגילה כאן נכונות לטרום יעשה זאת שוב כשנידרש לנושא.
עבור לתחילת הדף

906 הודעות

נשלח - 05/12/2010 :  13:03:29  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רגע קיפוד, אתה עושה את הבירורים המעמיקים שכתוב עליהם שם?

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 05/12/2010 :  13:05:39  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא.
עבור לתחילת הדף

906 הודעות

נשלח - 05/12/2010 :  14:09:58  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חבל. דווקא היה רעיון טוב.

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 05/12/2010 :  21:10:27  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גמני.עדיפות למושב ליד הנהג.

תודה.

עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 06/12/2010 :  21:25:29  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסתבר כך: קביליו עובדים קבוע עם אותה חברת נסיעות, אז יכלו לסגור אתם עסקה שכוללת 15 הסעות של הקבוצה למשחקי חוץ. בתמורה יכלו לעטר את האוטובוס כרצונם. (כמובן שההדבקה או הצביעה - על חשבון הקבוצה, וזה יכול להיות כמה אלפים טובים, תלוי מה בדיוק עושים). אצלנו המצב שונה. דווקא מטעמי חסכון - לא נוסעים קבוע באותה חברה. לא משנה כרגע למה. אבל בגלל זה אין לנו מנוף כלכלי מול חברת הנסיעות. נאלץ כנראה לחכות קצת עם החלום הזה. אלא אם כן אתם מכירים בעל חברת נסיעות שהוא גם אוהד שלנו ?!
חשבתי שיש בכ"ז צד חיובי בכל הסיטואציה. גם כך יש שרואים בנו בליגה ב' סוג של עשירים, שלא נאמר - מתנשאים. זה יוצר אנטגוניזם. אז לא יזיק לנו להיות לעת עתה כמו כולם.
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 07/12/2010 :  10:12:52  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

מסתבר כך: קביליו עובדים קבוע עם אותה חברת נסיעות, אז יכלו לסגור אתם עסקה שכוללת 15 הסעות של הקבוצה למשחקי חוץ. בתמורה יכלו לעטר את האוטובוס כרצונם. (כמובן שההדבקה או הצביעה - על חשבון הקבוצה, וזה יכול להיות כמה אלפים טובים, תלוי מה בדיוק עושים). אצלנו המצב שונה. דווקא מטעמי חסכון - לא נוסעים קבוע באותה חברה. לא משנה כרגע למה. אבל בגלל זה אין לנו מנוף כלכלי מול חברת הנסיעות. נאלץ כנראה לחכות קצת עם החלום הזה. אלא אם כן אתם מכירים בעל חברת נסיעות שהוא גם אוהד שלנו ?!
חשבתי שיש בכ"ז צד חיובי בכל הסיטואציה. גם כך יש שרואים בנו בליגה ב' סוג של עשירים, שלא נאמר - מתנשאים. זה יוצר אנטגוניזם. אז לא יזיק לנו להיות לעת עתה כמו כולם.

תודה על הפרטים.

לצערי המקום היחידי שבו אולי לא יראו בנו סוג של מתנשאים\סנובים\ מליאנים
\ השלם את החסר...... זה בליגת האלופות ולזה נאלץ לחכות 5 שנים תמימות לצערי

לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 07/12/2010 :  12:09:27  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

מה הקשר למתנשאים?

האוטובוס הזו זה פרסומת, לוח פרסומי מיתוגי.

אם האוטובוס ערום זו לא התנשאות? לא כל הקבוצות נוסעות באוטובוס
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 07/12/2010 :  12:24:47  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ההתנשאות של קבוצות כקטמון/קביליו בעיני אוהדים של קבוצות אחרות היא עובדה ברורה.
האחת אינה באשמה של אף אחד -אבל העובדה שמדובר בקבוצות בעלות תקציב גדול (יחסית לליגות) ושיכולות לקחת שחקנים של קבוצות אחרות בקלות יחסית.מה לעשות העובדה שמדובר בחלקו בכספי אוהדים "פשוטים" לא מקלה על התחושה של העניים מול העשירים.
השנייה קשורה לכמות קהל שהיא חסרת פרופורציה לליגה, וגם כאן אין "אשמה"

הסיבות האחרות הם כן לדעתי "באשמת" הקבוצות וזה הסגנון דיבור של "אנחנו לא שייכים לכאן","רק עוברים כאן אצל הילידים בדרך לליגת העל" ,והדבר הנוסף הוא דיבורי המהפכה הכלל ארצית (או בסגנון הקטמוני המאוס "המותג" וכו')

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 07/12/2010 :  13:00:12  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
[i]
הסיבות האחרות הם כן לדעתי "באשמת" הקבוצות וזה הסגנון דיבור של "אנחנו לא שייכים לכאן","רק עוברים כאן אצל הילידים בדרך לליגת העל" ,והדבר הנוסף הוא דיבורי המהפכה הכלל ארצית (או בסגנון הקטמוני המאוס "המותג" וכו')

אני בהחלט חושב שאנחנו להלן הפועל ירושלים כדורגל, לא שייכים לכאן, ואכן עוברים אצל הילידים בדרך לליגה גבוהה יותר.
זה לא קשור לסגנון דיבור....זו מהות.
מה שכן....אני לא חושב שאנו מתבטאים כך בפני הילידים, כך שהטיעון הזה לא ממש רלוונטי. אלא אם כן הם טורחים לקרוא את הפורום שלנו על בסיס קבוע.

לדעתי זה הרבה יותר מרגיז אותם שאנחנו שרים "אני שונא אותך בית"ר" מאשר כל דבר אחר.
לראייה, הקרשים בחדרה התחילו לעוף בעקבות השיר הזה....כמו כן נרשמה אי נוחות רבה בקרב הילידים ביבנה בעקבות אותו השיר.

שורה תחתונה - שישנאו אותנו ככל שירצו....כל עוד נמשיך לנצח ולטפס בטבלה לא מעניין אותי.

לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם אוטובוס קטמון נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07