פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל קטמון ירושלים - מ.ס. קריית-גת

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל קטמון ירושלים - מ.ס. קריית-גת
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם הפועל קטמון ירושלים - מ.ס. קריית-גת נושא הבא
עמוד: מתוך 5

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 18/12/2010 :  13:56:53  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחרי שליאור הרס לי את הקמפיין למען דקות משחק לחנוכייב, הגיע הזמן לפתוח בקמפיין חדש למען ג'וני. מאוד התרשמתי ממנו בעונה שעברה, ויש סיכוי טוב שמדובר באחד משחקני העתיד שלנו. אני מקווה שימצא הזמן והמקום לתת לו דקות משחק.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 18/12/2010 :  14:13:59  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

אחרי שליאור הרס לי את הקמפיין למען דקות משחק לחנוכייב, הגיע הזמן לפתוח בקמפיין חדש למען ג'וני. מאוד התרשמתי ממנו בעונה שעברה, ויש סיכוי טוב שמדובר באחד משחקני העתיד שלנו. אני מקווה שימצא הזמן והמקום לתת לו דקות משחק.

ג'וני נמצא בעיצומו של תהליך החלמה מפגיעה במיניסקוס שאירעה לו באחד ממשחקי האימון של הקבוצה.
אני יודע שהוא ממש "מת" לחזור למגרש. לא בכדי ליאור השאיר אותו בסגל השחקנים, גם כאשר הגיע קצת באיחור לאימוני הקבוצה בשל הטיול בדרום אמריקה.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 19/12/2010 :  07:44:21  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.doublepass.co.il/story.php?id=2306

כתבה בדאבל-פס.
טוענים שם שיעלה תקציר בקרוב.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 19/12/2010 :  09:01:14  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הבעיה בנוכחותם של סלסבז כדורגל מסוג רן בן שמעון, היא שהם עלולים לחמוד שחקנים שנזדקק להם בשנים הקרובות
אני באמת חושב שהקבוצה מציגה יכולת שכמוה לא ראינו מקבוצות בליגה א'. יש לנו בסיס מצויין לשנה הבאה.

אבל לפני שמדברים על העונות הקרובות צריך רק לנצח בשעריים. זה לא יהיה קל.

נערך על ידי - האחים מרילי ב-19/12/2010 09:02:35
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 19/12/2010 :  09:32:25  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גלעד

http://www.doublepass.co.il/story.php?id=2306

כתבה בדאבל-פס.
טוענים שם שיעלה תקציר בקרוב.

שזה לא יצטייר כירידה על דאבלפס, שהוא באמת אחלה אתר שנותן שרות ייחודי, אבל לא יכולתי שלא להשתעשע מהמחליף "פיני יחזקאל".

עריכה: התקציר עלה. תקציר מצוין, אם כי באופן אישי הייתי מוותר על המוזיקה. מאוד בולטת לעין המעורבות של עוז ברוב המהלכים ההתקפיים. וגם מיעוט הקהל בתחילת המשחק.

נערך על ידי - רגל עץ ב-19/12/2010 13:26:07
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 19/12/2010 :  16:10:49  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בתקציר רואים הרבה דברים שלא רואים במשחק מהטריבונה
ואני כל כך נהנה לראות את המהלכים של עוז
למעשה ליאור בנה באמצעות עוז ועדי ומאהר קישור אימתני שמעביר את המשחק מהצד שלנו לצד היריב באלגנטיות בחוכמה ובקטלניות
לעוז יש תפקיד מהותי במהירות שנוצרת במרכז המגרש

ירון
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 19/12/2010 :  16:59:32  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לדעתי מי שהכי בולט בתקציר זה איתמר.

לא מעט חילוצי כדור, הרבה מסירות מדויקות וגם גרם לשני שערים (בשער הראשון מהלך ענק שלו)
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 19/12/2010 :  17:19:14  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היה אחד המשחקים הקלים שראיתי בחיים שלי.לקרית גת יש חלוצים של ליגה א' ולא הצליחו לתת גול אחד לפחות.שמתי לב שמאז שארטום טרטיאק הצטרף להרכב ספגנו רק גול אחד.כמות הקהל היום הייתה יחסית נמוכה,אבל בכל זאת הצלחתי להביא איתי 3 חברים.

שקד
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 19/12/2010 :  18:06:21  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

שמתי לב שמאז שארטום טרטיאק הצטרף להרכב ספגנו רק גול אחד.

מוטי אוחיון היה לא פחות טוב לאורך תחילת העונה. שניהם אלכיפק, צרות של עשירים.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם הפועל קטמון ירושלים - מ.ס. קריית-גת נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07