| משתמש |
הפועל קטמון ירושלים - מ.ס. קריית-גת  |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 18/12/2010 : 13:56:53
|
| אחרי שליאור הרס לי את הקמפיין למען דקות משחק לחנוכייב, הגיע הזמן לפתוח בקמפיין חדש למען ג'וני. מאוד התרשמתי ממנו בעונה שעברה, ויש סיכוי טוב שמדובר באחד משחקני העתיד שלנו. אני מקווה שימצא הזמן והמקום לתת לו דקות משחק. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 18/12/2010 : 14:13:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
אחרי שליאור הרס לי את הקמפיין למען דקות משחק לחנוכייב, הגיע הזמן לפתוח בקמפיין חדש למען ג'וני. מאוד התרשמתי ממנו בעונה שעברה, ויש סיכוי טוב שמדובר באחד משחקני העתיד שלנו. אני מקווה שימצא הזמן והמקום לתת לו דקות משחק.
ג'וני נמצא בעיצומו של תהליך החלמה מפגיעה במיניסקוס שאירעה לו באחד ממשחקי האימון של הקבוצה. אני יודע שהוא ממש "מת" לחזור למגרש. לא בכדי ליאור השאיר אותו בסגל השחקנים, גם כאשר הגיע קצת באיחור לאימוני הקבוצה בשל הטיול בדרום אמריקה. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
גלעד
921 הודעות |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 19/12/2010 : 09:01:14
|
הבעיה בנוכחותם של סלסבז כדורגל מסוג רן בן שמעון, היא שהם עלולים לחמוד שחקנים שנזדקק להם בשנים הקרובות  אני באמת חושב שהקבוצה מציגה יכולת שכמוה לא ראינו מקבוצות בליגה א'. יש לנו בסיס מצויין לשנה הבאה.
אבל לפני שמדברים על העונות הקרובות צריך רק לנצח בשעריים. זה לא יהיה קל. |
נערך על ידי - האחים מרילי ב-19/12/2010 09:02:35 |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 19/12/2010 : 09:32:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד
http://www.doublepass.co.il/story.php?id=2306
כתבה בדאבל-פס. טוענים שם שיעלה תקציר בקרוב.
שזה לא יצטייר כירידה על דאבלפס, שהוא באמת אחלה אתר שנותן שרות ייחודי, אבל לא יכולתי שלא להשתעשע מהמחליף "פיני יחזקאל".
עריכה: התקציר עלה. תקציר מצוין, אם כי באופן אישי הייתי מוותר על המוזיקה. מאוד בולטת לעין המעורבות של עוז ברוב המהלכים ההתקפיים. וגם מיעוט הקהל בתחילת המשחק. |
נערך על ידי - רגל עץ ב-19/12/2010 13:26:07 |
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 19/12/2010 : 16:10:49
|
בתקציר רואים הרבה דברים שלא רואים במשחק מהטריבונה ואני כל כך נהנה לראות את המהלכים של עוז למעשה ליאור בנה באמצעות עוז ועדי ומאהר קישור אימתני שמעביר את המשחק מהצד שלנו לצד היריב באלגנטיות בחוכמה ובקטלניות לעוז יש תפקיד מהותי במהירות שנוצרת במרכז המגרש |
ירון |
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 19/12/2010 : 16:59:32
|
לדעתי מי שהכי בולט בתקציר זה איתמר.
לא מעט חילוצי כדור, הרבה מסירות מדויקות וגם גרם לשני שערים (בשער הראשון מהלך ענק שלו) |
 |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 19/12/2010 : 17:19:14
|
| היה אחד המשחקים הקלים שראיתי בחיים שלי.לקרית גת יש חלוצים של ליגה א' ולא הצליחו לתת גול אחד לפחות.שמתי לב שמאז שארטום טרטיאק הצטרף להרכב ספגנו רק גול אחד.כמות הקהל היום הייתה יחסית נמוכה,אבל בכל זאת הצלחתי להביא איתי 3 חברים. |
שקד |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 19/12/2010 : 18:06:21
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
שמתי לב שמאז שארטום טרטיאק הצטרף להרכב ספגנו רק גול אחד.
מוטי אוחיון היה לא פחות טוב לאורך תחילת העונה. שניהם אלכיפק, צרות של עשירים. |
 |
|
הפועל קטמון ירושלים - מ.ס. קריית-גת  |
|