פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

האם אמונה בדת המנחוס היא אחד מעקרונות היסוד שלנו?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  האם אמונה בדת המנחוס היא אחד מעקרונות היסוד שלנו?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם האם אמונה בדת המנחוס היא אחד מעקרונות היסוד שלנו? נושא הבא
עמוד: מתוך 2

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 13/11/2010 :  14:04:22  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נעילת השירשור "1,2,3,4,5" כאן מעוררת הרבה שאלות.
האם היא מעידה על כך שאמונה בנאחס לצורותיו היא חלק מעקרונות קטמון, כמו אנטי-גזענות?
או אולי הנעילה מעידה על כך שמי ש"מנהל" את הפורום כופה את אמונותיו (התפלות) על כל הפורום?

וסתם מתוך סקרנות יש לי גם כמה שאלות תאולוגיות למאמינים:
- האם נעילת השירשור מונעת את הנזק? אולי מחיקה היתה מועילה יותר? או אולי הנזק כבר נגרם וכלום לא יתקן אותו?
- אם ננצח במשחק הבא, נניח 6:3, האם זה יוכיח שאין מנחוס, או אולי זה רק יגדיל את הנזק בהמשך?
- אם יפתח כאן שירשור על תבוסה בטוחה במשחק הקרוב, האם זה יבטיח נצחון (נאחס הפוך)? ואם כן , למה אין מנחוסאי שיעשה מעשה לטובת הקבוצה?

נערך על ידי - האחים מרילי ב-13/11/2010 14:06:34

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 13/11/2010 :  14:31:06  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אמרתי את זה כבר פעם: מנחוס זה כמו פיטר פן. הוא קיים רק אם אתה מאמין בו.
אנחנו קבוצה חדשה עם ניהול תקין ושקט מקצועי, מה שמביא להצלחות, כמו בכל מועדון כדורגל דומה בעולם.

אם בטופס הטוטו הניחוש הנכון בששת המספרים הראשונים היה אחת שתיים איקס, אחת שתיים איקס, האם זה אומר שבמשחק השביעי בטופס מובטח נצחונה של המארחת? ואם לא, האם זה כי ניחסתי אותה כשמצאתי שיטתיות בששת המשחקים הראשונים?

בשורה התחתונה, אני מסתפק בשלושה שערים מול האורתודוכסים מלודג'.

אם תרצו אין זו אגדה

נערך על ידי - שומר החומות ב-13/11/2010 14:33:38
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 13/11/2010 :  15:07:04  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני הייתי הולך על האופציה ש"מנהל" הפורום כפה את דעתו על כל הפורום.

ותורת הנאחס היא תורה מסובכת ואין לה כללים ברורים. אבל אחד מהכללים הידועים היא שאם נפתח ת'רד של אנטי-נאחס בכוונה אז הוא לא יעבוד.

ובכל מקרה, גם אלו שטוענים שאין כזה דבר נאחס, אז אין שום סיבה לפתוח ת'רדים כאלו. זה סתם מיותר ומרגיז חלק מהאוהדים.

זה מזכיר לי אמירה של אחד מהפילוסופים (או הוגי הדיעות) הצרפתיים (נידמה לי שזה היה פסקל) בקשר לאמונה באלוהים. הוא אמר משהו בסגנון שאם אתה מאמין באלוהים אתה לא מפסיד כלום גם אם הוא לא קיים. אבל לא כך המצב ההפוך: אם אתה לא מאמין באלוהים אבל הוא כן קיים, אז אכלת אותה. לכן משיקולים של הגיון או רווח והפסד שווה לדעתו להאמין באלוהים.

אותו הדבר לדעתי עם ענייני הנאחס. מי שלא מאמין בו שיהיה לו לבריאות, אבל גם לו אין סיבה להתגרות באנשים שכן מאמינים בו.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 13/11/2010 :  15:18:59  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחרי קללת וסרמיל, ה"שחוּר" של טדי נשאר רק לטפל בסיפור של שעריים

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 13/11/2010 :  15:19:03  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מעבר לזה שאני חושב שהשרשור ננעל כי הוא מאוד לא מעניין ולא רלווני.
אני מסכים עם השומר - הקבוצה מראה המון אופי, ואני כן בעד לסמוך עליה..

גם אני חשבתי שנאחס הופעל עלינו בעונת מבשרת, אבל התברר שלא בדיוק נאחס הוא מה שגרם לנו לא לעלות...

אני באמת הגעתי למצב, אחרי הרבה שנים, שאני סומך על השחקנים שלנו - גם אם לא על כולם בצורה שווה
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 13/11/2010 :  15:27:32  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם אני צוחק עלייך כי אתה מפחד מהמפלצת שמתחת למיטה, הבעיה היא אצלי או אצלך?

נערך על ידי - שומר החומות ב-13/11/2010 15:27:45
עבור לתחילת הדף

1358 הודעות

נשלח - 13/11/2010 :  15:32:43  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
השירשור ננעל כי הוא לא מעניין??? נו באמת. כל הכבוד למנהל שדואג להוסיף עניין לחיינו המשעממים.

אף אחד לא פתח פה שום שירשור כדי להתגרות באף אחד. מישהו מצא חוקיות משעשעת בהבקעות שלנו העונה. מישהו באמת מאמין (חוץ מאנשי המנחוס) שזה מנבא משהו על המשחק הבא? זה סתם קטע שגם מעיד שהקבוצה מתחברת, וזהו.

קצת מוזר לי שאנשים פה מצדיקים את סתימת הפיות הזאת באי פגיעה ברגשות המאמינים...
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 13/11/2010 :  15:42:22  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מעבר לשאלת הנאחס, אני לא בטוח שזה הכי חכם להתעסק בכמות השערים שאנחנו עומדים להבקיע. לדעתי, הרבה יותר חשוב לבוא צנועים, ולא לזלזל באף קבוצה. לדבר מראש, ואפילו בצחוק, על כמה גולים נתקע ללוד, יכול להיות לא בריא.

גם חלק מהשחקנים נכנסים לפורום ורואים במה אנחנו מתעסקים. בנוסף, מישהו מלוד יכול להיכנס לפורום ולקבל עוד מוטיבציה נגדנו.

אני חושב שהנאחס הוא (לפחות בחלקו) קרוב משפחה רחוק של הזלזול. אז נכון, אנחנו יותר טובים מלוד ואמורים לנצח אותם. אבל זה כדורגל וזה ממש לא מובטח לנו מראש. גם רמלה היו מקום אחרון (או לפני אחרון) שהם נצחו אותנו בטדי. ועל הנייר גם היינו יותר טובים מרעננה וכולנו זוכרים איך זה נגמר. לדעתי, חשוב להסתכל קודם כל על המשחק הבא, להתייחס לקבוצות היריבות בכבוד, ולא לחשוב שהנצחון מובטח לנו. וכן, אני סומך על הצוות המקצועי שיוריד את השחקנים אל הקרקע, וגם שידע להוציא את הקבוצה מתקופות פחות טובות.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 13/11/2010 :  15:45:10  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שבפורום כזה צריך לצמצם ולמחוק באופן מוגבל ביותר.
אני חיב לציין שכמות הפעמים שאשכולות ננעלו והודעות נמחקו היא מעטה בצורה קיצונית ביותר. זה מדהים עד כמה לא היינו צריכים את זה. זה בהחלט תקדים מעורר דאגה שבגלל שמנהל הפורום מאמין באמונות טפלות אז נועלים אשכול. לדעתי הבעיה טמונה בכך שיש רק מנהל אחד. אני מקווה שזה רק בשלב הבדיחה הקלילה ושבקרוב האשכול יפתח. בואו לא נגזים.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 13/11/2010 :  15:50:40  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

אמרתי את זה כבר פעם: מנחוס זה כמו פיטר פן. הוא קיים רק אם אתה מאמין בו.

סליחה? פיטר פן קיים "רק אם אתה מאמין בו"? מה זה השטויות האלה? פיטר פן קיים ככה או ככה. אולי התבלבלת עם הפיות - שגם הן קיימות ככה או ככה, אבל כשמישהו מצהיר שהוא לא מאמין בהן אחת מהן מתה.

בלי קשר למנחוס - שיחקנו עד היום רק עם שתי קבוצות רציניות - יצ'לאל ושיכון המזרח. והתוצאות לא היו מזהירות. יש עבודה

עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 13/11/2010 :  16:34:17  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין קשר לאמונה תפלה לא תפלה ללהאמין בנאחס או לא להאמין

להגיד "תמונה של יבגני אחרי שיכבוש בשבוע הבא" ו "אנחנו נותנים רביעיות וחמישיות וניתן שישייה בשבוע הבא" זו שחצנות לשמה, נכוונו מספיק בעבר מהשחצנות הזאת, אנחנו לא מכבי, לא יזיק לאנשים פה קצת צניעות. זה ממש לא אומר שצריך לבוא ולהגיד "אנחנו מפסידים שבוע הבא בטוח" פשוט להישאר צנועים, , לחגוג אם מנצחים, להתבאס אם מפסידים וזהו.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 13/11/2010 :  17:14:06  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
להאמין ברצינות במנחוס זה בדיוק אמונה תפלה.
ככל שאי חושב על זה - יותר מרגיז. מי שפתח את השירשור ההוא הצביע על רצף מתמטי חביב ולא התכוון להשתחצן, אז תפסיקו להטיף. מותר לנסות לשכנע בכל דבר, אפילו בשטויות כמו מנחוסיות, אסור בתכלית האיסור לסתום פיות ולסגור שרשורים מסיבה כזאת. מנהל פורום טוב הוא כמו שופט טוב - כזה שבסוף המשחק לא שמו לב אליו. יתכבד מנהל הפורום ויפתח את השירשור ההוא דחוף.
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 13/11/2010 :  17:26:45  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שחצנות?

כמו שכתבו מעלי, ציינתי את רצף ההבקעות שלנו העונה ואת הסדר המתמטי המעניין שיש בו.
מתמטיקה זה מדע מדויק!

ולא הצבעתי על זה שננצח במחזור הבא, רק על זה שנבקיע שישיה. צריך להבדיל בין הדברים..

הת'רד ההוא כבר ננעל ומה שנעשה נעשה. אני מציע שהוא יפתח מחדש רק אם הקבוצה אכן תבקיע שישיה במחזור הבא.
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 13/11/2010 :  17:32:58  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
להגיד "צילום של יבגני אחרי השער שיכבוש בשבוע הבא" זה שחצנות, לא משנה מה תגידו, באשר לנושא עצמו (הרצף) אני מסכים שזה לא שחצנות אלא סתם נאחס או לא נאחס (תלוי אם מאמינים)

ובתור אוהדים שראו מה זה עושה ששחקן של היריבה אומר "למה מי זה קטמון" ו "אנחנו יותר טובים" וכו' וכו' לא הייתי מצפה ממכם להגיד "יבגני בטוח יכבוש בשבוע הבא" וכדומה.

אבל מה אני אגיד לכם, איש באמונתו יחיה...
עבור לתחילת הדף

1358 הודעות

נשלח - 13/11/2010 :  18:13:52  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הנה ההתיחסות האחרונה שלי לנושא הזה -
דיוני המנחוס לדורותיהם היו תמיד חביבים ומשעשעים משהו. אני עדיין מאמין שרוב דוברי האמונה מתייחסים אליה בהומור, אבל כנראה לא כולם. אין לי בעיה עם זה כל עוד לא משתמשים בזה כדי לסתום פיות. זה כבר הרבה פחות מצחיק.

מישהו באמת חושב שבאמירה שנבקיע שישיה ושיבגני ירוץ לקהל יש שחצנות? על חוש הומור כנראה אין טעם להתווכח.
השחקנים יכנסו לפורום וישתכנעו שאין טעם להתאמץ? give me a break.

אני אישית חותם על אחד אפס קטן נגד האורתודוקסים, אז מה? אולי כדאי לצנזר גם את זה, כי זה מוריד את הבטחון של השחקנים?

זהו זה
עבור לתחילת הדף

אבו קלבצ'ה אבו קלבצ'ה מנותק

68 הודעות

נשלח - 13/11/2010 :  18:14:35  הצג פרופיל שלח ל- אבו קלבצ'ה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ירון, בגלל שני אנשים שהתנגדו לנאמר בת'רד (המשתמשים אמיר גולה וג'ון מדלולה) החלטת לנעול את הת'רד?! מוזר מאוד ומרגיז.
אני מסכים מאוד עם דבריו של המשתמש האחים מרילי. פתח את הת'רד!
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם האם אמונה בדת המנחוס היא אחד מעקרונות היסוד שלנו? נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07