| משתמש |
נערים - דרבי מול בית"ר  |
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 17/11/2010 : 11:17:02
|
יש מצב לארגן שמשחק נוער ישוחק לפני משחק בוגרים, או שהשעה בלתי אפשרית? זה עשוי לעשות משהו טוב לנערים ובכלל למועדון. |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 17/11/2010 : 11:26:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עוגן ק.
יש מצב לארגן שמשחק נוער ישוחק לפני משחק בוגרים, או שהשעה בלתי אפשרית? זה עשוי לעשות משהו טוב לנערים ובכלל למועדון.
הצחקת אותי.אנשי ההנהלה שלנו צריכים להילחם מלחמות עקובות מדם מול קיקו הצורר (מנהל האצטדיון) כדי שיסכים שקבוצת הבוגרים שלנו תשחק שם(למעשה הוא לא מסכים רק מנחיתים עליו)................עכשיו לך תבקש גם את קבוצת הנוער אולי במשחקים שאנחנו אמורים לשחק בגבעת רם (4 כאלה כמדומני) שווה לבדוק הצגה כפולה. אגב נוער -כתבות כאלה עדיין עושות טוב על הנשמה http://www.goler.co.il/article/1750 בסופו של דבר זה יהיה הנוער שלנו ,או דרך האיחוד המיוחל או כדרכו של איתמר יחיא שיחיה. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-17/11/2010 11:33:00 |
 |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 17/11/2010 : 23:15:31
|
זה משהו שיכול לקרות (הצגה כפולה), אבל זה לא משהו שאפשר כל כך לתכנן מראש במצב הנוכחי. הרי גם אצל הבוגרים שעות וימים של משחקים נקבעים לפעמים מאוד קרוב למשחק, וגם אצל הנערים כבר לא פעם ולא פעמיים משחקים הוזזו מיום ליום ומשעה לשעה.
ככה שצריך תיאום מוצלח בצורה יוצאת דופן, אבל עקרונית זה יכול לקרות.
ביום שלישי ב 14:20 משחק השלמה מול בארי במגרש במרחבים. |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 18/11/2010 : 08:10:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי אגב נוער -כתבות כאלה עדיין עושות טוב על הנשמה http://www.goler.co.il/article/1750 בסופו של דבר זה יהיה הנוער שלנו ,או דרך האיחוד המיוחל או כדרכו של איתמר יחיא שיחיה.
כיף לראות את סלי מצליח! הלואי שהוא היה מגלה קצת יותר אמפטיה כלפינו, בניגוד לשי שתמיד שידר אהדה. אולי גם זה יקרה פעם...
|
 |
|
|
סלאמה
95 הודעות |
נשלח - 18/11/2010 : 08:27:30
|
שוב אתם מחפשים את ההכרה והאהדה וה"אמפתיה" (מה המילה הזו?), די כבר! - האיש מלכלך על קטמון בכל מקום אפשרי, אבל משום מה בקיץ הסכים להתמזמז עם אופיר כורץ כשזה ניסה להביא אותו לקטמון. ערבי ערבי, תאמינו לי שאני נותן לו נקודות זכות וחג שמח על זה שבאנו מאותו הכפר, אבל בכל מה שנוגע לקבוצה שלכם מדובר באדם מגעיל, דו פרצופי ואפילו רע.
והוא בכלל לא מצליח - הנוער זה וואחד כשלון, למרות הפוקס בגביע. |
סאסי - אני מאמין לו! |
 |
|
|
סאריץ
172 הודעות |
נשלח - 18/11/2010 : 08:45:39
|
| סלי מתעב את קטמון זה בודאות. לא פעם שמעתי והוא לא הסתיר את רצונו שקטמון תמחק. אבל הוא לא אדם מגעיל בכלל. איש יקר. הנוער כישלון השנה אגב. |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 18/11/2010 : 11:06:31
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי סלאמה
שוב אתם מחפשים את ההכרה והאהדה וה"אמפתיה" (מה המילה הזו?), די כבר! - האיש מלכלך על קטמון בכל מקום אפשרי, אבל משום מה בקיץ הסכים להתמזמז עם אופיר כורץ כשזה ניסה להביא אותו לקטמון. ערבי ערבי, תאמינו לי שאני נותן לו נקודות זכות וחג שמח על זה שבאנו מאותו הכפר, אבל בכל מה שנוגע לקבוצה שלכם מדובר באדם מגעיל, דו פרצופי ואפילו רע.
והוא בכלל לא מצליח - הנוער זה וואחד כשלון, למרות הפוקס בגביע.
מה לעשות שאכן הייתי שמח לקבל אמפתיה (רק) ממישהו שאני אוהב ומעריך. כנראה חסכים מהילדות. אבל זה לא העניין. העניין הוא שהאמפתיה של שי היא זאת שגרמה לו לעשות את המעבר. ומאוד הייתי רוצה לראות את סלי אצלנו, למרות שזה נראה לא ריאלי.
|
 |
|
נערים - דרבי מול בית"ר  |
|
|
|