פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

נערים - דרבי מול בית"ר

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  נערים - דרבי מול בית"ר
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם נערים - דרבי מול בית"ר נושא הבא
עמוד: מתוך 2

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 17/11/2010 :  11:17:02  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש מצב לארגן שמשחק נוער ישוחק לפני משחק בוגרים, או שהשעה בלתי אפשרית?
זה עשוי לעשות משהו טוב לנערים ובכלל למועדון.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 17/11/2010 :  11:26:46  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוגן ק.

יש מצב לארגן שמשחק נוער ישוחק לפני משחק בוגרים, או שהשעה בלתי אפשרית?
זה עשוי לעשות משהו טוב לנערים ובכלל למועדון.

הצחקת אותי.אנשי ההנהלה שלנו צריכים להילחם מלחמות עקובות מדם מול קיקו הצורר (מנהל האצטדיון) כדי שיסכים שקבוצת הבוגרים שלנו תשחק שם(למעשה הוא לא מסכים רק מנחיתים עליו)................עכשיו לך תבקש גם את קבוצת הנוער
אולי במשחקים שאנחנו אמורים לשחק בגבעת רם (4 כאלה כמדומני) שווה לבדוק הצגה כפולה.
אגב נוער -כתבות כאלה עדיין עושות טוב על הנשמה
http://www.goler.co.il/article/1750
בסופו של דבר זה יהיה הנוער שלנו ,או דרך האיחוד המיוחל או כדרכו של איתמר יחיא שיחיה.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-17/11/2010 11:33:00
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 17/11/2010 :  23:15:31  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה משהו שיכול לקרות (הצגה כפולה), אבל זה לא משהו שאפשר כל כך לתכנן מראש במצב הנוכחי.
הרי גם אצל הבוגרים שעות וימים של משחקים נקבעים לפעמים מאוד קרוב למשחק, וגם אצל הנערים כבר לא פעם ולא פעמיים משחקים הוזזו מיום ליום ומשעה לשעה.

ככה שצריך תיאום מוצלח בצורה יוצאת דופן, אבל עקרונית זה יכול לקרות.

ביום שלישי ב 14:20 משחק השלמה מול בארי במגרש במרחבים.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 18/11/2010 :  08:10:05  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי
אגב נוער -כתבות כאלה עדיין עושות טוב על הנשמה
http://www.goler.co.il/article/1750
בסופו של דבר זה יהיה הנוער שלנו ,או דרך האיחוד המיוחל או כדרכו של איתמר יחיא שיחיה.

כיף לראות את סלי מצליח!
הלואי שהוא היה מגלה קצת יותר אמפטיה כלפינו, בניגוד לשי שתמיד שידר אהדה. אולי גם זה יקרה פעם...
עבור לתחילת הדף

סלאמה סלאמה מנותק

95 הודעות

נשלח - 18/11/2010 :  08:27:30  הצג פרופיל שלח ל- סלאמה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שוב אתם מחפשים את ההכרה והאהדה וה"אמפתיה" (מה המילה הזו?), די כבר! - האיש מלכלך על קטמון בכל מקום אפשרי, אבל משום מה בקיץ הסכים להתמזמז עם אופיר כורץ כשזה ניסה להביא אותו לקטמון. ערבי ערבי, תאמינו לי שאני נותן לו נקודות זכות וחג שמח על זה שבאנו מאותו הכפר, אבל בכל מה שנוגע לקבוצה שלכם מדובר באדם מגעיל, דו פרצופי ואפילו רע.

והוא בכלל לא מצליח - הנוער זה וואחד כשלון, למרות הפוקס בגביע.

סאסי - אני מאמין לו!
עבור לתחילת הדף

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 18/11/2010 :  08:45:39  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סלי מתעב את קטמון זה בודאות. לא פעם שמעתי והוא לא הסתיר את רצונו שקטמון תמחק. אבל הוא לא אדם מגעיל בכלל. איש יקר. הנוער כישלון השנה אגב.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 18/11/2010 :  11:06:31  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סלאמה

שוב אתם מחפשים את ההכרה והאהדה וה"אמפתיה" (מה המילה הזו?), די כבר! - האיש מלכלך על קטמון בכל מקום אפשרי, אבל משום מה בקיץ הסכים להתמזמז עם אופיר כורץ כשזה ניסה להביא אותו לקטמון. ערבי ערבי, תאמינו לי שאני נותן לו נקודות זכות וחג שמח על זה שבאנו מאותו הכפר, אבל בכל מה שנוגע לקבוצה שלכם מדובר באדם מגעיל, דו פרצופי ואפילו רע.

והוא בכלל לא מצליח - הנוער זה וואחד כשלון, למרות הפוקס בגביע.

מה לעשות שאכן הייתי שמח לקבל אמפתיה (רק) ממישהו שאני אוהב ומעריך. כנראה חסכים מהילדות. אבל זה לא העניין. העניין הוא שהאמפתיה של שי היא זאת שגרמה לו לעשות את המעבר. ומאוד הייתי רוצה לראות את סלי אצלנו, למרות שזה נראה לא ריאלי.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם נערים - דרבי מול בית"ר נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07