פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל - מבשרת

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל - מבשרת
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם הפועל - מבשרת נושא הבא
עמוד: מתוך 4

ניר ניר מנותק

5 הודעות

נשלח - 30/10/2010 :  08:15:51  הצג פרופיל שלח ל- ניר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.doublepass.co.il/story.php?id=1981
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 30/10/2010 :  08:59:59  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ניר

ההתנהגות של אשר גולה ממש לא ברורה לי. אם באמת נכון מה שהעיתונאי טוען, ,אז זאת חציית קו אדום שמתאימה אולי לסאסיונה או לבן גיגי, אבל אסור שתדבק בנו. וזה עוד עם עיתונאי שבטח לא ידוע בעוינות שלו כלפינו. אבל גם אם כן...
מה בדיוק קרה שם?
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 30/10/2010 :  09:14:50  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי ניר

ההתנהגות של אשר גולה ממש לא ברורה לי. אם באמת נכון מה שהעיתונאי טוען, ,אז זאת חציית קו אדום שמתאימה אולי לסאסיונה או לבן גיגי, אבל אסור שתדבק בנו. וזה עוד עם עיתונאי שבטח לא ידוע בעוינות שלו כלפינו. אבל גם אם כן...
מה בדיוק קרה שם?

מנגד צל"ג מגיע לרועי אלחנני, כתב עיתונות מקומי שניצל את תפקידו כדי לנסות ולהכפיש את שמו של אשר גולה - נציגכם בהנהלה שעושה ימים כלילות למענכם ולמען הקבוצה. בתחילה חשב אלחנני להתעלם מהתקרית שהייתה לו עם אשר לפני הפתיחה אך למען יבינו שנקמות אישיות לא משאירים בבית חשוב שתדעו כי אלחנני, שהיה יכול גם להבליג ולהביא לכם את סיקור המשחק מהיציע, בחר להפוך את העניין האישי לציבורי, ולהזכיר את התקרית הלא מעניינת הזאת בסיקור המשחק באינטרנט.

לא מכיר את הפרטים בכלל, ובכל מקרה לי יש הרגשה שדווקא אלחנני הוא זה שלא נוהג ביושר בסיפור הזה
אשר גולה

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

ועדה מסדרת ועדה מסדרת מנותק

715 הודעות

נשלח - 30/10/2010 :  09:50:21  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי ניר

מה בדיוק קרה שם?

תגיד לי אתה לא מתבייש?!

אתה בכלל לא יודע מה קרה, אבל אין לך בעיה להכפיש ולהשוות את חבר ההנהלה שלך לאנשים הכי גרועים שניתן לחשוב עליהם, ושהוא נאבק ימים כלילות נגד מה שהם עשו לנו.

אז לידיעתך: לעיתונואים אין שום סיבה להיות על המגרש בזמן המשחק. למעשה, הם אינם יכולים לראות את המשחק בצורה ראויה לסיקור בגובה הדשא, לכן הם יושבים במה שמכונה יציע עיתונות, גבוה גבוה ביציע. אחרי המשחק ניתן לרדת לדשא על מנת לקבל תגובות, מה שלא היה בכתבה הנ"ל. כשעיתונאי מסתובב ליד חדרי ההלבשה והספסלים לפני ובזמן המשחק, זה פוגע במקצועיות של הקבוצה. דווקא הנבלות אותם הזכרת היו שמחים לכמה שיותר עיתונאים וצלמים לידם.

ולגבי אשר גולה: הבן אדם ערב משפטית לבטחונך האישי במגרשים, בתור מנהל אירוע. אתה מוזמן לקרוא את חוק הספורט החדש ולהיווכח בעצמך. הוא התנדב לעשות את העבודה הקשה ומסריחה הזו. וזה לפני שאני מדבר על תפקיד חבר ההנהלה. אני מציע לך לחשוב לפחות פעמיים (עדיף יותר) לפני שאתה קוטל בן אדם עם לב שכולו זהב, שמשקיע סדר גודל של ארבע -חמש שעות יומיות בקבוצה במקום לעבוד על המונית ולעשות לביתו.

קצת כבוד למי שעושה לא יזיק...
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 30/10/2010 :  10:02:54  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש סיקור + וידאו גם בגולר
http://www.goler.co.il/article/1680

אה, ואשר גולה נשמה.
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 30/10/2010 :  10:22:36  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אסור בשום פנים להשמיץ אחד משלנו לפני שנברר את הפרטים. אני מציע שנשמע את אשר בעצמו אם הוא מאשר את האירוע. אם העיתונאי מדייק הרי שהמנכל אישר את כניסתו בסופו של דבר, כך שלא מיקומו של העיתונאי הוא הנקודה. אני בטוח שיש בקבוצה מדיניות ברורה ואם אנחנו אוסרים על כניסה למגרש אז הדבר רלוונטי לכל העיתונאים.

כקבוצה שקופה, אנחנו חייבים לעצמנו את הבדיקה. אני מציע שנציג אוהדים (לא מחברי ההנהלה) יחליף מילה שקטה עם אשר יפרסם את גירסתו לאירוע. אני מניח שהואהדים יגיבו ובזה יסתיים האירוע. חשוב שיהיה סיקור על המשחק ולמרות שהתיאור קצת מצחיק (" צל"ש מגיע ל..מנכ"ל אופיר קורץ שרק בהתערבותו נכנסתי למגרש, על הניהול המצוין של המערכת, ניהול שלא היה מבייש את ליגת העל")

בואו נטפל בזה חד וחלק ונמשיך הלאה בעבודה המצוינת של כולם.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 30/10/2010 :  10:35:40  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תגיד לי בן רימוז' נשרף לך פיוז? אני על אשר סומך לחלוטין, ודי ברור לי שהכתב הזה מחפש את קטמון לא מהיום. די עם השטויות האלה. אם אשר החליט מה שהחליט יש לו את כל המדנדט לעשות את זה. מר משפטן היקר, אם יש לאשר אחריות חייבת להיות לו גם סמכות. אז שאדון אלחנני יכניס את האגו שלו היכן שהכי מתאים לו, ותרדו מהשטויות האלה.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 30/10/2010 :  10:37:41  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יתכן שהתגובה שלי היתה חריפה מדי בלי לדעת את כל העובדות.
ההערכה שלי לאשר היא עצומה, ואין לי מספיק מילים להודות לו על כל העבודה הקשה. גם אם הוא טעה (ואני לא בטוח), זה לא מוריד מתרומתו.
אני לא משווה בינו לבין החלאות למיניהן, רק אמרתי שיש התנהגות שמתאימה לאנשים כמוהם ולא לנו. ושוב, יתכן שהייתי נמהר.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 30/10/2010 :  10:54:07  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
לעיתונואים אין שום סיבה להיות על המגרש בזמן המשחק. למעשה, הם אינם יכולים לראות את המשחק בצורה ראויה לסיקור בגובה הדשא, לכן הם יושבים במה שמכונה יציע עיתונות, גבוה גבוה ביציע. אחרי המשחק ניתן לרדת לדשא על מנת לקבל תגובות, מה שלא היה בכתבה הנ"ל. כשעיתונאי מסתובב ליד חדרי ההלבשה והספסלים לפני ובזמן המשחק, זה פוגע במקצועיות של הקבוצה. דווקא הנבלות אותם הזכרת היו שמחים לכמה שיותר עיתונאים וצלמים לידם.

מסכים לחלוטין.
יש הבדל גדול בין סיקור לבין חיפוש אחרי רכילות ["סודות מחדר ההלבשה"] או "סיפורי צבע" אם להשתמש בשפה נקייה.
כך, למשל, מדוע הוא לא הביא את התגובות של שני המרואיינים מאמצע השבוע? אני בטוח שלפחות לעדי מרציאנו היו אי אלו דברים לומר...

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-30/10/2010 10:55:44
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 30/10/2010 :  11:02:00  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אשר, אוהבים אותך!!!!
הזוי בעיניי מרילי שעל סמך שטות שכתב לא רציני כותב אתה משווה את אשר שכל מי שמכיר אותו יודע כמה הוא אוהב את הקבוצה וכמה הוא שם בשבילנו האוהדים לחלאות אדם האלה.
תפסיקו כל היום לחפש על מה לצקצק ועל מה לטרחן!!!!
טרחנים נמאסתם!!!
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 30/10/2010 :  11:10:48  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים בוא נרגיע.
אף אחד כאן כולל מרילי לא מאשים את אשר בכלום. נהפוכו, הוא עושה את עבודתנו במקומנו.

הנקודה היא שצדק צריך לא רק להעשות אלא גם להראות. יחסי הציבור שלנו גם חשובים ולו כדיי למשוך עוד מנויים אלינו. צריך פשוט להביא לכאן את הגירסה של אשר ולשמוע את המדיניות של המועדון לגבי הכנסת עיתונאים לתוך כר הדשא כדיי להפריך את הסיפורים של העיתונאי שטען שהמנכל והמאמן הכניסו אותו פנימה. עובדות מפריכות שמועות!

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

Tziki Tziki מנותק

145 הודעות

נשלח - 30/10/2010 :  11:32:53  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של Tziki שלח ל- Tziki הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא רוצה ולא מצפה שעל כל פיפס בעיתון תיפתח מיני ועדת בדיקה פנימית שתוצאותיה יועברו לי.
מאוד רוצה שחברי ההנהלה ימשיכו בעבודתם המבורכת.

לא צריך להיות מומחה או אפילו חובב תקשורת כדי להגיע למסקנות נכונות ו(לא) לעשות את הדבר הנכון.

בד"כ אני נוהג ליחס לאנשים תבונה, ולכן אני לא חושב שהכתב מחזיק ברגשנות יתר, אלא פשוט רוצה להיבנות ולגדול על חשבוננו.

ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא.
דאגלס אדאמס
עבור לתחילת הדף

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 30/10/2010 :  11:53:09  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש כאן דיון על רועי אלחנני...אם זה לא היה מצחיק זה היה עצוב. מי שמכיר את הבחור היה מבין לדעת שכולו איש קטן. אשר המלך
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 30/10/2010 :  12:01:44  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה שקטמון מציבה רף חדש ולא נותנת ל"עיתונאים" ומלחכי פנכה להסתובב מסביב לשחקנים לפני המשחק ולבלבל להם את המוח זה מבורך. הכתבה הזאת בדיוק מראה למה זה חשוב ומוצדק.
האתגר האמיתי זה להדוף את גרשון: האיש הזה מופיע בכל תמונה או סרטון שרואים בו את ההנהלה של הפועל כבר איזה 15 שנה, בסרט של עידו, בסרט של לרלר שצועק על ויקטור בקרית יובל, בסרט אדום, ובתמונות מהעלון הפרסומי של רשת שוקן שחיים ברעם כותב בו
מי זה האיש המוזר הזה? אני חושב ששני שוטרים לא יספיקו מולו

אם תרצו אין זו אגדה

נערך על ידי - שומר החומות ב-30/10/2010 12:02:31
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 30/10/2010 :  12:08:42  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ואני אומר - אתם לא לא שומרים על אורח חיים ספורטיבי, ומתעסקים בעניינים שמחוץ למגרש. חובבנים.
אחרת, מדוע עוד לא עלתה השאלה - מי המצטיין בשדה ?
למרות 4 השערים והיכולת ההתקפית המשכנעת, למרות האהבה הבלתי נגמרת לשי אהרון המלך, למרות איתמר יחיא הנפלא למרות אזרזר האיכותי וציון זקן המגן הימני הטוב בליגה, אני חושב שעדי מרציאנו ויבגני גופמן בשקט שהשרו בקישור ובהגנה עושים הבדל כבר שבועיים.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם הפועל - מבשרת נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07