פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הייאוש נעשה יותר נוח

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הייאוש נעשה יותר נוח
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם הייאוש נעשה יותר נוח נושא הבא  

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 28/10/2010 :  20:55:05  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עם כל האהבה לקטמון, ישנה בעסה מסוימת בלהיות בליגה נמוכה כמו ליגה א' קל וחומר ליגה ב' ג'.ולכן טוב שהפועל קטמון שואפת ושאפה תמיד לעלות ליגה (גם כשכשלנו)
אבל בשבועות האחרונים קורה משהו מדהים.שני אתרים (דאבל פס וגולר) מנהלים סיקור רחב מאד מליגות אלו,המון ראיונות,כל משחק מסוקר,ולא מעט פעמים מצולם.והתחרות שהולכת וגוברת מגיעה לשיא כאשר השבוע דאבל פס שידר בשישי חלקים ממשחק מרכזי(שיכון-יצלאל) בשידור ישיר ,והערב העלה תוכנית של שעתיים לקראת המחזור הקרוב (למשל רואיינו ליאור זאדה,יאיר אסיאג וכו'),ולרגע היה אפשר לחשוב שמדובר בצ'מפיונב ליג.אני בטוח שהתחרות תמשיך ותגבר .
אז אסור לנו לרגע להרפות מהמטרה של קטמון להחזיר את הפועל י-ם למקום היחיד שראוי לה וזה לליגת העל ולקדמת הבמה.אבל עד שזה ייקרה אין ספק שהייאוש נעשה יותר נוח.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 28/10/2010 :  21:09:13  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים. בהתחלה ממש לא הבנתי למה הם עושים את זה, אבל נניח ויש להם רק שליש ממספר הצופים שהם מדווחים עליהם,ו30,000 איש נכנסים לאתר שלהם בסופ"שים, זה עדיין המון המון אנשים. קצת שובר את הסטיגמה של ליגות נמוכות בלי רייטינג.

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 28/10/2010 :  21:30:29  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

מסכים. בהתחלה ממש לא הבנתי למה הם עושים את זה, אבל נניח ויש להם רק שליש ממספר הצופים שהם מדווחים עליהם,ו30,000 איש נכנסים לאתר שלהם בסופ"שים, זה עדיין המון המון אנשים. קצת שובר את הסטיגמה של ליגות נמוכות בלי רייטינג.

הם מדברים על 30000 כניסות או 30000 משתמשים שונים ? יש הבדל עצום.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 28/10/2010 :  21:36:13  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מן הראוי לשבח את קיומם של שני האתרים האלה, שמביאים מידע מעניין על קבוצות, שחקנים וגורמים אחרים הפועלים בליגות הנמוכות.לעיתים יש בהם כתבות מעניינות על קבוצות שספק אם היינו שומעים עליהן בדרך אחרת.
לדעתי, ניתן לייחס את הפריצה של האתרים האלה גם לקטמון. בטובתנו ולעיתים שלא בטובתנו הבאזז התקשורתי סביב קטמון כמו גם קבוצות נוספות כמו קביליו יצרו את העניין בליגות הנמוכות, שיצר קרקע פורייה לקיומם של אתרי אינטרנט המתמקדים בנעשה בליגות האלה. המרוויחות מכך הן גם, כמובן, קבוצות אחרות בליגות האלה, המקבלות חשיפה תקשורתית, נגישה לרבים. מסתבר שיש רבים רוצים לקרוא על קבוצתם ה"קטנה" ה"שכונתית", לקרוא על שחקן זה או אחר וכיוצ"ב.
מי יודע, אולי עוד תיעשה עבודת מחקר על התופענה שהתפתחה בשנים האחרונות של אתרי אינטרנט כאלה כמו גם אתרי אינטרנט של קבוצות ושל אוהדים דווקא בליגות הפחות בכירות.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 28/10/2010 :  22:42:12  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

הם מדברים על 30000 כניסות או 30000 משתמשים שונים ? יש הבדל עצום.

אין להם דרך לדעת כמה משתמשים נכנסים כי אין הרשמה לאתרים האלה.
מצד שני גם לא כל כך איכפת להם כי תשלום על פרסומות מקבלים לפי מספר צפיות ולא לפי מספר משתמשים.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 28/10/2010 :  22:56:05  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צודק שלא איכפת להם. יחד עם זאת כמדומני ניתן לדעת בסינון לפי כתובת IP גם אם לא ממפים משתמשים אלא רק לפי מונה כניסות. אבל אל תתפוס אותי במילה.
בכל מיקרה, שני האתרים מבורכים ובסך הכל טובים. אני נהנה מאד מהעובדה שבשנה האחרונה יש לי סופסוף מקום לגלוש אליו מעבר לפורום, אני מקווה שהם ימשיכו לסקר אותנו קבוע.

נערך על ידי - קראנקו ב-28/10/2010 22:57:11
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 28/10/2010 :  23:14:16  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

צודק שלא איכפת להם. יחד עם זאת כמדומני ניתן לדעת בסינון לפי כתובת IP גם אם לא ממפים משתמשים אלא רק לפי מונה כניסות. אבל אל תתפוס אותי במילה.
בכל מיקרה, שני האתרים מבורכים ובסך הכל טובים. אני נהנה מאד מהעובדה שבשנה האחרונה יש לי סופסוף מקום לגלוש אליו מעבר לפורום, אני מקווה שהם ימשיכו לסקר אותנו קבוע.

סתם קטנוניות מצדי -
כתובת IP היא לא אינדיקציה. אם אני נכנס לאתר מהעבודה וגם מהבית אני אחשב שני משתמשים.
ואם אני ובני משפחתי נכנסים לאתר מהבית נחשב כולנו משתמש יחיד.
באמת זה לא משנה. כיף שהאתרים האלה קיימים
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 29/10/2010 :  09:37:13  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

סתם קטנוניות מצדי -
כתובת IP היא לא אינדיקציה. אם אני נכנס לאתר מהעבודה וגם מהבית אני אחשב שני משתמשים.
ואם אני ובני משפחתי נכנסים לאתר מהבית נחשב כולנו משתמש יחיד.
באמת זה לא משנה. כיף שהאתרים האלה קיימים

אמנם לא אחד לאחד, אבל כן אינדיקציה. בכל אופן זה המדד שמשתמשים בו היום בכל האתרים ברשת. בממוצע זה יוצא מאוד קרוב לדבר האמיתי.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם הייאוש נעשה יותר נוח נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07