| משתמש |
חזון אחרית הימים: מתקני ספורט בירושלים  |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 26/10/2010 : 17:16:08
|
| לא למכביה בירושלים |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 26/10/2010 : 18:03:20
|
| מוות לאתלטיקה, בעולם צודק 70 מיליון שקל על גבעת רם זה הניו קטמון. 8 - 10 אלף מושבים חצי מטר מהדשא. |
 |
|
|
איתמר
167 הודעות |
נשלח - 26/10/2010 : 18:23:58
|
| במידה והשיפוץ בקריית יובל יהיה מוצלח ויוסיפו הרבה מקומות, יש אפשרות שלאחר איחוד כזה או אחר נארח שם בלי עלות? |
 "קבוצה חדשה הקמנו, שום בעל הון לא ישלוט בה" הפועל קטמון ירושלים |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 26/10/2010 : 18:58:41
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קובקוב
מוות לאתלטיקה, בעולם צודק 70 מיליון שקל על גבעת רם זה הניו קטמון. 8 - 10 אלף מושבים חצי מטר מהדשא.
אתה באמת מאמין שיושקעו 70 מיליון באיצטדיון אתלטיקה שיהיה מוכן בזמן ? את מבט בקטמון ח' הם לא יספיקו להכשיר לפני דצמבר. מה שיש בכתבה זה הדמיות, כמו שיש לעשרות מתקנים בארץ, שלא הוקמו ולא יוקמו.הדמיות זה חלק מהעבודה שלי. אני עושה ב 5 שעות בערך הדמייה לפרוייקט שלוקח שנתיים לבצע.כל קשר בין המציאות לכתבה מקרי. כתבת יח"צ, לא יותר מזה. חבל על הפוסט. |
 |
|
|
עופר ליברגל
170 הודעות |
נשלח - 26/10/2010 : 20:01:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי איתמר ליברגל
במידה והשיפוץ בקריית יובל יהיה מוצלח ויוסיפו הרבה מקומות, יש אפשרות שלאחר איחוד כזה או אחר נארח שם בלי עלות?
קשה לי לראות אותו מארחים שם, גם אם יציע נוסף עדיין זה נראה לי מגרש שקטן מלהכיל אותנו. בסך הכל, ניתן להקים יציע רק לאורך המגרש מן הצד של הואדי וגם הוא לא יהי גדול מדי. וגם החנייה תהיה בעייה. זה יהיה מגרש טוב לקבוצות הנוער, אן ישופץ - בכל מקרה, כל הדיון הזה נראה לי כמדע בדיוני. |
 |
|
|
עופר ליברגל
170 הודעות |
נשלח - 26/10/2010 : 20:02:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עופר ליברגל
ציטוט: נשלח במקור על ידי איתמר ליברגל
במידה והשיפוץ בקריית יובל יהיה מוצלח ויוסיפו הרבה מקומות, יש אפשרות שלאחר איחוד כזה או אחר נארח שם בלי עלות?
קשה לי לראות אותו מארחים שם, גם אם יציע נוסף עדיין זה נראה לי מגרש שקטן מלהכיל אותנו. בסך הכל, ניתן להקים יציע רק לאורך המגרש מן הצד של הואדי וגם הוא לא יהי גדול מדי. וגם החנייה תהיה בעייה. זה יהיה מגרש טוב לקבוצות הנוער, אן ישופץ - בכל מקרה, כל הדיון הזה נראה לי כמדע בדיוני.
סליחה, פנטזיה. מדע בדיוני הרי נעשה על דברים שייתכן ויתרחשו או התרחשו |
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 26/10/2010 : 23:13:58
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי קובקוב
מוות לאתלטיקה, בעולם צודק 70 מיליון שקל על גבעת רם זה הניו קטמון. 8 - 10 אלף מושבים חצי מטר מהדשא.
אתה באמת מאמין שיושקעו 70 מיליון באיצטדיון אתלטיקה שיהיה מוכן בזמן ? את מבט בקטמון ח' הם לא יספיקו להכשיר לפני דצמבר. מה שיש בכתבה זה הדמיות, כמו שיש לעשרות מתקנים בארץ, שלא הוקמו ולא יוקמו.הדמיות זה חלק מהעבודה שלי. אני עושה ב 5 שעות בערך הדמייה לפרוייקט שלוקח שנתיים לבצע.כל קשר בין המציאות לכתבה מקרי. כתבת יח"צ, לא יותר מזה. חבל על הפוסט.
בעולם צודק,גוסטבו.בעולם מושלם.בכל מקרה,גבעת רם הוא לא מגרש לכדורגל.
|
 |
|
| |
חזון אחרית הימים: מתקני ספורט בירושלים  |
|