פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שמועות ונזקים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שמועות ונזקים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם שמועות ונזקים נושא הבא
עמוד: מתוך 2

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 20/10/2010 :  13:10:24  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חזום יקר,
אני קראתי על החתמתו באתרים זרים. מזל שהצנזורה לא יכולה לאסור על האתרים הזרים לפרסם ידיעות על מרגלים בפיקוד המרכז ועל ליאור חוג'ה.
מענת קם ועד ליאור חוג'ה - אתה לא תמנע מאיתנו את הזכות הבסיסית לחופש המידע!
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 21/10/2010 :  17:06:55  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אז ככה... אני זרקתי את הרימון עשן ולא אכפת לי להחשף ולקחת את הקנס על עצמי אם צריך.

לא התכוונתי שזה יגיע למצב הזה ולא הייתי מודע שאשר גולה לקח על עצמו בהתנדבות את תפקיד מנהל האבטחה.

כן אני חושב שעשן מוסיף הרבה צבע לתפאורה, רואים אותו מכל מקום בעיר וגם נותן טיפה רבאק לשחקנים בעלייה.

ציטוט:
מי שפתח את רימון העשן בתוך תחומי המגרש באמת טיפש ברמות, וחבל.
אם כבר עושים דבר כזה אז ביציע עצמו,

דווקא לא.. פרט לגוש המעודד הקהל ברובו לא היה שמח לרקוד בתוך עשן סמיך. זרקתי את הרימון ממחוץ לאצטדיון מהכביש למעלה ולכיוון המגרש אבל לא לתוכו.

עצוב לראות איך ההתאחדות שוללת כל דבר חיובי, איך קצת פילפל נהפך לרעל.

להבטיח שאני לא יעשה את זה שוב?
פעם הבאה אני אפעיל מחוץ לתחומי האצטדיון עם כל החלביות שבדבר.
ואבקש את הסכמת ההנהלה.
אני אוהד ובעל מנייה חדש סך הכל ואני האחרון שיעשה משהו נגד הדעה הרווחת של הקהל ונגד קטמון.
הכל מכוונה טובה.

אללה הפועל

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-

נערך על ידי - הולך ברגל ב-21/10/2010 18:44:29
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 21/10/2010 :  18:21:57  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יובל, אתה גבר שבגברים!!!!
עבור לתחילת הדף

nadavlev nadavlev מנותק

206 הודעות

נשלח - 21/10/2010 :  18:39:55  הצג פרופיל שלח ל- nadavlev הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יובל טוב שלקחת אחרוית והודתה באשמה.
מסכים איתך במאה אחוז שרימון עשן מוסיף הרבה לאווירה אבל אי אפשר ללכת נגד ההתאחדות היום כי אם יש משהו שיכול להוות פוטנציאל לעוד קצת שמח באצטדיון הם יידאגו לתת כבר עונש אז עד שלוזון ושות' לא יעופו עדיף לא לקחת סיכונים.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 21/10/2010 :  19:49:25  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים איתך במליון אחוז, אבל עדיין זה היה די הגיוני שזה יפעל לרעתנו. חוץ מזה קבל ח"ח על היד, זה נראה לא פשוט לעבור כזה מרחק

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

הנהלה הנהלה מנותק

384 הודעות

נשלח - 21/10/2010 :  19:53:00  הצג פרופיל שלח ל- הנהלה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אוהבים אותך, יובל.
חבל רק שהקטע הזה של הרבאק לא עבד.

הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 21/10/2010 :  20:43:28  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הנהלה

אוהבים אותך, יובל.

עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 21/10/2010 :  21:31:12  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי דנינו

יובל, אתה גבר שבגברים!!!!

עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 21/10/2010 :  23:26:45  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא מבין את הדיון הזה אם רימון עשן מוסיף צבע או עשן. זה ממש לא רלוונטי. כל עוד אתם לא משנים את החוקים ואין לכם את הכח שיש לויקטור יונה בין מעשני הסיגרים, יש חוקים. אנחנו עובדים קשה להשיג כל שקל ובא אחד וזורק אבן לבאר. חבל על הקנס וחבל על העונש. זה שזורק הרימון לא עשה זאת מסיבות אגואיסטיות אלא חשב שהוא תורם לאווירת הקבוצה, זה לא רלוונטי. הרי לא נפל לו הרימון בלי כוונה. יש פה שיקול דעת מוטעה שפוגע בקבוצה. צריך לגלות אחריות כקהל ולהוציא אנשים כאלו מתוכנו. נכון שברמה החברית זה לא נעים, אבל זו האחריות שלנו כלפי הקבוצה. תמיד מדברים על קומץ שלרוב אין מה לעשות. אני לא מאמין בזה. לרוב בהחלט יש מה לעשות. אפשר להפוך זאת לבלתי מקובל אצלנו. אם לא נאפשר את זריקת הרימונים אצלנו אז נראה בגרות ולקיחת אחריות.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 21/10/2010 :  23:37:01  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

זה שזורק הרימון לא עשה זאת מסיבות אגואיסטיות אלא חשב שהוא תורם לאווירת הקבוצה, זה לא רלוונטי. הרי לא נפל לו הרימון בלי כוונה. יש פה שיקול דעת מוטעה שפוגע בקבוצה. צריך לגלות אחריות כקהל ולהוציא אנשים כאלו מתוכנו.

א. זה רלוונטי אחולשרמטה רלוונטי, ממתי מנתקים כוונה ממעשה?
ב. הייתי מוציא אנשים כמוך מתוכנו הרבה לפני שהייתי מוציא אנשים כמו יובל. להזכירך, הבחור הודה, הסביר, לקח אחריות והצהיר על מוכנות לשלם את הקנס. מה לעזאזל אתה רוצה יותר?
עבור לתחילת הדף

עופר ליברגל עופר ליברגל מנותק

170 הודעות

נשלח - 21/10/2010 :  23:39:29  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עופר ליברגל שלח ל- עופר ליברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אני לא מבין את הדיון הזה אם רימון עשן מוסיף צבע או עשן. זה ממש לא רלוונטי. כל עוד אתם לא משנים את החוקים ואין לכם את הכח שיש לויקטור יונה בין מעשני הסיגרים, יש חוקים. אנחנו עובדים קשה להשיג כל שקל ובא אחד וזורק אבן לבאר. חבל על הקנס וחבל על העונש. זה שזורק הרימון לא עשה זאת מסיבות אגואיסטיות אלא חשב שהוא תורם לאווירת הקבוצה, זה לא רלוונטי. הרי לא נפל לו הרימון בלי כוונה. יש פה שיקול דעת מוטעה שפוגע בקבוצה. צריך לגלות אחריות כקהל ולהוציא אנשים כאלו מתוכנו. נכון שברמה החברית זה לא נעים, אבל זו האחריות שלנו כלפי הקבוצה. תמיד מדברים על קומץ שלרוב אין מה לעשות. אני לא מאמין בזה. לרוב בהחלט יש מה לעשות. אפשר להפוך זאת לבלתי מקובל אצלנו. אם לא נאפשר את זריקת הרימונים אצלנו אז נראה בגרות ולקיחת אחריות.

להוציא אנשים כאלו מתוכנו? הוא עשה טעות שמאוד עיצבה אותי במגרש - כי לי, ובטח שגם לאחרים - העונשםי האפשריים יודעיים. אבל מדובר באמת בטעות שנעשתה בתמימות (וכן גם חשבתי לפני הוידוי) אם הוא מוכן להשתתף בכיסוי הנזק הכספי אני לא רואה סיבה לנקוט מולו באגרסיביות כזו. אני לא חושב שאנו צריכים לסלק מן הקהל אף אחד, אלא על דברםי הרבה יותר חמורים. אבל לעתיד -צריך להדגיש לקהל שזו העונש. מקווה שזו באמת פעם אחרונה
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 22/10/2010 :  00:44:42  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

בחייאת, גם אותי זה עצבן מאד בהתחלה (אתה יכול לראות את התגובה שלי בפוסט הזה) אבל מה אתה רוצה?
הבן-אדם שיחק אותה, התוודה, אמר שלא היה מודע להשלכות של זה, אמר שאם צריך ישלם את הקנס, מה עוד צריך בשביל לסלוח לו ? שילך למקווה?

יובל, סחטיין.
עבור לתחילת הדף

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 22/10/2010 :  02:08:40  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מדלולה, כל מילה בסלע.
יובל, כל הכבוד.
אילו ידי הייתה משגת הייתי עוזר לך בתשלומי הקנס, ולו אך ורק בגלל היושר ובגלל שאני מניח שלא היו לך כוונות רעות.

"אין יאוש בעולם כלל"
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 22/10/2010 :  10:20:44  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אי שם בלב הנגב יושבת לה עיירה חמודה על קצה המכתש הגדול ואליה שולחים את כל אלו שמודים ועוזבים.
כל הכבוד ליובל שהודה, לקח אחריות ושילם את הקנס. אני מוריד את הכובע בפניך. לא את האדם צריך להוציא מקרבנו אלא את המעשים.
תשלום הקנס ומניעת פעולה כזו בעתיד הן בוודאי מספקות ולא צריך להגלות אותו לנגב.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם שמועות ונזקים נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07