פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אצטדיון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אצטדיון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם אצטדיון נושא הבא
עמוד: מתוך 2

ועדה מסדרת ועדה מסדרת מנותק

715 הודעות

נשלח - 17/10/2010 :  11:51:20  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מבחינתנו אין פה הרבה שאלות. אנחנו רוצים את טדי ועושים את כל שביכולתנו כדי שכמה שיותר משחקים יהיו בטדי העונה. הבעיה נמצאת בעיקר מול הנהלת האצטדיון והנושא בטיפול. נרחיב בנושא בדיווח השבועי הקרוב לחברי העמותה.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 17/10/2010 :  12:05:29  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת

מבחינתנו אין פה הרבה שאלות. אנחנו רוצים את טדי ועושים את כל שביכולתנו כדי שכמה שיותר משחקים יהיו בטדי העונה. הבעיה נמצאת בעיקר מול הנהלת האצטדיון והנושא בטיפול. נרחיב בנושא בדיווח השבועי הקרוב לחברי העמותה.

להנהלת האצטדיון [קוקו?] יש ממונים, יש ראש עיריה שיכול ואולי צריך להתערב כדי שנוכל לשחק [יותר] בטדי.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

דוד יוסה דוד יוסה מנותק

211 הודעות

נשלח - 17/10/2010 :  16:45:43  הצג פרופיל שלח ל- דוד יוסה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים יקרים.אני אוהב את רוח הוועדה המסדרת ומקווה שזה ייצא מחדרי חדרים למליאה שם נצביע על החזרה למקום בו אוכל לבוא עם הזאטוטה שלי בת 4 החודשים .מבטיח לקנות כרטיס גם לה
תמיד הפועל.
עבור לתחילת הדף

ועדה מסדרת ועדה מסדרת מנותק

715 הודעות

נשלח - 17/10/2010 :  16:55:45  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שתי התגובות מעליי קצת מוזרות לי.

ותיק: שאמרתי שהנושא בטיפול, התכוונתי שהנושא בטיפול, כמו שהקדשת.

דוד יוסה: אין על מה להצביע במליאה. השיקול הניהולי והמקצועי מכריעים ואנחנו רוצים לשחק בטדי. אנחנו עובדים מזה חודשיים על זה שזה יקרה.

והבהרה נוספת: לא היה ניתן לשחק בטדי השבוע בגלל שזרוע.

נערך על ידי - ועדה מסדרת ב-17/10/2010 16:56:07
עבור לתחילת הדף

דוד יוסה דוד יוסה מנותק

211 הודעות

נשלח - 17/10/2010 :  17:07:30  הצג פרופיל שלח ל- דוד יוסה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה נפלא,באמת. לי ודומני שלעוד מספר חברים זה לא היה ידוע. תודה .
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 17/10/2010 :  17:10:03  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יוסה יקר,
לא יעלה על הדעת שאקבל הבטחה לראות את הגברת המדוברת במשחק הבית הראשון ושדבר כזה לא יקרה.
אין תירוצים, מאכזב

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם אצטדיון נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07