| משתמש |
יום שישי - בני יצ'אלאל  |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 12/10/2010 : 22:55:36
|
טווחי הזמן קצרים, חייבים להסתכל קדימה. יום שישי בצהרים - לפי התחזית - יהיה חם איימים. ליצ'לאלים יתרון יחסי כשחם, ממילא יש להם כושר טבעי של אתיופים. חייבים לשים דגש על שחקנים מהירים בהגנה !! ולהשתמש בכל החילופים מוקדם יחסית. מי שוער מחליף ? ועוד סיבה קטנה לחגיגה - סוף סוף חצינו את קו 370 חברי עמותה, כן ירבו.
|
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 12/10/2010 : 23:07:30
|
| משחק קריטי, כולם מגיעים |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 13/10/2010 : 06:23:48
|
אם ניתן בהקדם לישב את הסתירה בין השעה באתר הקבוצה(13:00 ) לאתר ההתאחדות (14:00)
אכן משחק חשוב מאד.אחרי ההפסד בגביע ליצלאל אסור להפסיד פעם נוספת, דבר שמעבר לנקודות ייתן להם תחושת ביטחון מולנו. |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 13/10/2010 : 08:16:31
|
בקיצור - נקמה. ורצוי שנתחיל לשחק באטרף מהשניה הראשונה: לא נחמד להתחיל כל משחק במינוס גול או שניים עוד לפני שנפתחה שקית הפיצוחים הראשונה. |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 13/10/2010 : 08:20:57
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
טווחי הזמן קצרים, חייבים להסתכל קדימה. יום שישי בצהרים - לפי התחזית - יהיה חם איימים. ליצ'לאלים יתרון יחסי כשחם, ממילא יש להם כושר טבעי של אתיופים. חייבים לשים דגש על שחקנים מהירים בהגנה !! ולהשתמש בכל החילופים מוקדם יחסית. מי שוער מחליף ? ועוד סיבה קטנה לחגיגה - סוף סוף חצינו את קו 370 חברי עמותה, כן ירבו.
לגבי הטיפים לליאור, אני לא חושב שהוא צריך אותם. הוא אמנם צעיר אבל כבר יצא לו לאמן משחקים גם בטמפרטורות כאלו, וגם מול קבוצות בדואיות שיש להם כושר טבעי של ערבים. ולדעתי עדיך להשתמש בכל החילופים לפי הצורך וההתפתחות במשחק, ולא לתכן אותם מראש. ויש שוער מחליף, גיא גריף.
ונקווה שבקרוב נחצה אצ קו 400 חברי העמותה. וזה תלוי גם בנו. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 13/10/2010 : 08:58:49
|
| אם יש משהו שמשמח אותי, זה לשמוע את התגובות של הקבוצה, ובעיקר ליאור אחרי משחקים. הבן אדם פשוט רואה הכל, מודע לדברים הטובים, ובטח שהוא יודע מה צריך לשפר לקראת המשחק הבא. איך גילינו אותו רק בעונה שעברה אני לא יודע, אבל הוא מאמן גדול |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 13/10/2010 : 09:06:27
|
| ליאור לא צריך את הטיפים שלי, ברור. הוא מאמן מצויין אין לי ולא יהיו לי שום השגות על כך. הפורום נועד בין היתר להוציא קיטור ולהעלות מחשבות שלנו האוהדים, וסביר בעיניי שליאור בכלל לא טורח לקרוא כל שירשור, בטח שלא לקחת את הטיפים של אחד דודקיפוד ברצינות... |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 13/10/2010 : 09:29:46
|
ליאור לא צריך את הטיפים שלי, ברור. הוא מאמן מצויין אין לי ולא יהיו לי שום השגות על כך. הפורום נועד בין היתר להוציא קיטור ולהעלות מחשבות שלנו האוהדים, וסביר בעיניי שליאור בכלל לא טורח לקרוא כל שירשור, בטח שלא לקחת את הטיפים של אחד דודקיפוד ברצינות...
סבבה, תמיד אפשר להעלות מחשבות ורעיונות ולהוציא קיטור. סתם קצת הציק לי השימוש שלך בשני סימני קריאה. וכפי שאתה וודאי יודע שחקנים ניכנסים לכאן ועלולים לפעמים להיפגע ממה שכותבים כאן. אז עדיף אם אפשר להשקיע מחשבה בניסוח. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 13/10/2010 : 09:44:49
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ליאור לא צריך את הטיפים שלי, ברור. הוא מאמן מצויין אין לי ולא יהיו לי שום השגות על כך. הפורום נועד בין היתר להוציא קיטור ולהעלות מחשבות שלנו האוהדים, וסביר בעיניי שליאור בכלל לא טורח לקרוא כל שירשור, בטח שלא לקחת את הטיפים של אחד דודקיפוד ברצינות...
סבבה, תמיד אפשר להעלות מחשבות ורעיונות ולהוציא קיטור. סתם קצת הציק לי השימוש שלך בשני סימני קריאה. וכפי שאתה וודאי יודע שחקנים ניכנסים לכאן ועלולים לפעמים להיפגע ממה שכותבים כאן. אז עדיף אם אפשר להשקיע מחשבה בניסוח.
צודק, צודק, מקבל עלי. |
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 13/10/2010 : 10:04:10
|
| בבקשה שים לב גם לשימוש שעשית בפסיק הראשון, עושה רושם שהוא מתריס כנגדם בחריפות לשון ועלול לעורר יצרים עזים. |
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 13/10/2010 : 18:10:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קובקוב
בבקשה שים לב גם לשימוש שעשית בפסיק הראשון, עושה רושם שהוא מתריס כנגדם בחריפות לשון ועלול לעורר יצרים עזים.
 |
 |
|
|
nadavlev
206 הודעות |
נשלח - 14/10/2010 : 22:00:56
|
| יובל אתה יובלהפועל מredworkers? |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 14/10/2010 : 23:30:28
|
לא נמאס לטרחן ? שיפסק כרצונו, הדוידקיפוד, העיקר שנפרק אותם מחר. ליאור מאמן מצוין, זה לא חדש.זה לא אומר שבגלל זה כל דיון מקצועי כאן צריך לעבור עיקור. היום זה מה שקורה. או שכותבים שששחקנים קוראים כאן אז אי אפשר לכתוב (כאילו ששחקן לא אמור לדעת להתמודד עם ביקורת מקצועית. ברור שזה עניין מידתי, אבל כרגע נוהגים בהם בכפפות משי), או שמבטלים דעות של אנשים כי ליאור כבר יידע. בכל מצב - שיהיה לנו בהצלחה ! |
נערך על ידי - קראנקו ב-14/10/2010 23:31:30 |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 15/10/2010 : 00:35:34
|
בפודקסט איתו אמר גולה שאחד הדברים הכי חשובים להצלחה של קבוצה זה שכל השחקנים, כולל הספסל, מעורבים בסיפור. מעודד לראות את ג'וני ואיתמר חוגגים את הגול, ואת כולם חוגגים בסוף המשחק.
יאללה, מלחמה מול יצ'לאל. אני באמת מקנא בכל מי שיכול להגיע. אין מצב שברמן-פרייבורג יתקרב לזה. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 15/10/2010 : 01:04:42
|
ילה טיפים לליאור למחר: תעביר את ציון זקן לעמדת המגן הימני ,תציב את שרון סבג במקום עוז צבאג(לא נורא ,מהספסל הוא יהיה יותר אפקטיבי),תעביר את מאהר לעמדת הקשר הימני ,איתמר יחיא גם בקישור כמובן ,שי וכפיר בחוד. ויאללה 
|
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 15/10/2010 : 11:12:39
|
טיפים לקהל : שכל אחד ישגע כל אוהד שהוא מכיר. היום זה מיני- משחק עונה, מזג אויר אידאלי לכדורגל, אין סיבה שלא נביא לפחות 1000 לגבעת רם. |
 |
|
יום שישי - בני יצ'אלאל  |
|