פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל - מ.ס שיכון המזרח

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל - מ.ס שיכון המזרח
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם הפועל - מ.ס שיכון המזרח נושא הבא
עמוד: מתוך 3

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 12/10/2010 :  20:32:36  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

200 לי ירדו 20 שנה מהחיים היום

לפי החשבון שלי בתור אוהד הפועל ירושלים אני בן מינוס אלפיים
עבור לתחילת הדף

הנהלה הנהלה מנותק

384 הודעות

נשלח - 12/10/2010 :  21:36:47  הצג פרופיל שלח ל- הנהלה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הקבוצה עשתה מהפך, אחרי החטאת פנדל גורלי מבחינה מוראלית, נגד אחת מהקבוצות הטובות בליגה.
קצת רספקט.

ודי עם הפנטזיות סטייל 'לדרוס את יצ'לאל' ופנטזיות על תבוסות וקבוצה שמוחצת את הליגה. יש יריבות בצד השני, והן טובות וראויות. בטח שיכון ויצ'לאל. לא צריך להיות גאון כדורגל כדי להבין שהמגרש בגבעת רם הוא צר וקשה, וקל להתגונן בו.

זה יהיה קשה, מסובך, מתיש ומכוער.
לא נפרדתם מפנטזיית 'הדריסות' בשנתיים בליגה א'?
והיו הרבה יותר מ-200 אוהדים. רק בחוץ נמכרו כ-150 כרטיסים ומנויים - ועליהם תוסיפו את חברי העמותה והילדים.
להתראות ביום ו'.

הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 12/10/2010 :  21:52:56  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמה הערות על המשחק:
1. לא במקרה שיחקנו הרבה יותר טוב כשזה היה עשרה נגד עשרה. המגרש נורא צפוף כשיש בו 22 שחקנים.
2. חילוף נועז של ליאור במחצית כשהכניס את וורנר במקום חוג'ה ועבר לשחק עם שלושה בלמים. זה יכול היה לעלות לנו ביוקר, כי יניב - איך נאמר זאת בעדינות - אינו ממהירי השחקנים בליגה, והיה חשוף לגמרי בתור בלם שמאלי ללא עזרה באגף. אבל הפעם, להבדיל ממשחק הגביע נגד יצ'אלאל, החילופים בהחלט הצדיקו את עצמם.
3. לכל המתלוננים על החלפתו של יחיא (כשנאלצנו להכניס את השוער המחליף) - את מי הייתם מוציאים במקום? האופציה הנוספת היחידה היתה להחליף את עוז, ובדיעבד טוב שזה לא קרה.
4. אז מה עם עוז? מצד אחד, הוא היה מתסכל כל המשחק, וגרם לי לרצות ששרון סבג כבר יוכל לשחק במקומו. מצד שני, הוא בישל את שער השוויון וכמעט הבקיע בעצמו אחר כך, בשני המקרים בשילוב נהדר עם מלול.
5. ולגבי מלול - אוהבים להשמיץ אותו, אבל לבחור יש כבר שלושה שערים בשלושה משחקים.
6. אני שמח בשביל ניצן שקיבל הזדמנות לפצות על הפאשלות בגביע, ולקח אותה בשתי ידיים. היה יפה לראות את ליאור רץ לחבק אותו בסיום המשחק.
7. שמתם לב שרק שני שחקנים מההרכב הפותח (אברהמי ומלול) שיחקו אצלנו גם בעונה שעברה? יקח עוד קצת זמן עד שהכל יתחבר.
8. ה"בוטום ליין": שני משחקים - שש נקודות, אז בואו לא נקטר יותר מדי. אמנם יש הרבה מקום לשיפור מבחינת היכולת, אבל צריך לזכור שזו לא ליגה קיקיונית כמו בעונה שעברה. אם נפנים ונשחק כמו בחצי השעה האחרונה היום אז יש מקום לאופטימיות.
9. עם זאת, אם נשחק בכבדות ואיטיות כמו בשישים הדקות הראשונות, אז היצ'לאלים הזריזים יוכלו (שוב) לחגוג עלינו ביום ששי.
עבור לתחילת הדף

Tziki Tziki מנותק

145 הודעות

נשלח - 12/10/2010 :  22:17:11  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של Tziki שלח ל- Tziki הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שתי נקודות חשובות של אור מהמשחק
הראשונה, הייתה מלחמה כל המשחק, ברגעי השפל (החמצת הפנדל), בפנדל השני לזכותם ובעיקר בסוף כשאף אחד לא האמין.
השניה, ההרחקה של החלוץ שלהם. לא שמתי לב מי ישב לו על הוריד והוציא אותו מאיזון, אבל כל הכבוד לו!!! זה חלק (לא הכי יפה) מהמשחק והיום זה היה קריטי. אם הוא היה נשאר המשחק היה שונה. הוא שיחק מעולה.

ועוד משהו, יש לנו שוערים טובים!

ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא.
דאגלס אדאמס
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 12/10/2010 :  22:18:48  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לערכתי כמות של אוהדים נשקה ל400 ומלעה אך כמו בשנה שעברה אני מציע לא להתרכז בזה הכל יהיה בסדר עם האוהדים אם יהיה 500 טוב 1000 גם טוב לאט ובלי אופוריה נתקדם ממשחק למשחק.
רוח לחימה מאוד עודד אותי במשחק הזה והמגרש חרא זה נכון בטדי זה היה נראה אחרת

אליה
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 12/10/2010 :  23:11:06  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

כמה הערות על המשחק:
1. לא במקרה שיחקנו הרבה יותר טוב כשזה היה עשרה נגד עשרה. המגרש נורא צפוף כשיש בו 22 שחקנים.
2. חילוף נועז של ליאור במחצית כשהכניס את וורנר במקום חוג'ה ועבר לשחק עם שלושה בלמים. זה יכול היה לעלות לנו ביוקר, כי יניב - איך נאמר זאת בעדינות - אינו ממהירי השחקנים בליגה, והיה חשוף לגמרי בתור בלם שמאלי ללא עזרה באגף. אבל הפעם, להבדיל ממשחק הגביע נגד יצ'אלאל, החילופים בהחלט הצדיקו את עצמם.
3. לכל המתלוננים על החלפתו של יחיא (כשנאלצנו להכניס את השוער המחליף) - את מי הייתם מוציאים במקום? האופציה הנוספת היחידה היתה להחליף את עוז, ובדיעבד טוב שזה לא קרה.
4. אז מה עם עוז? מצד אחד, הוא היה מתסכל כל המשחק, וגרם לי לרצות ששרון סבג כבר יוכל לשחק במקומו. מצד שני, הוא בישל את שער השוויון וכמעט הבקיע בעצמו אחר כך, בשני המקרים בשילוב נהדר עם מלול.
5. ולגבי מלול - אוהבים להשמיץ אותו, אבל לבחור יש כבר שלושה שערים בשלושה משחקים.
6. אני שמח בשביל ניצן שקיבל הזדמנות לפצות על הפאשלות בגביע, ולקח אותה בשתי ידיים. היה יפה לראות את ליאור רץ לחבק אותו בסיום המשחק.
7. שמתם לב שרק שני שחקנים מההרכב הפותח (אברהמי ומלול) שיחקו אצלנו גם בעונה שעברה? יקח עוד קצת זמן עד שהכל יתחבר.
8. ה"בוטום ליין": שני משחקים - שש נקודות, אז בואו לא נקטר יותר מדי. אמנם יש הרבה מקום לשיפור מבחינת היכולת, אבל צריך לזכור שזו לא ליגה קיקיונית כמו בעונה שעברה. אם נפנים ונשחק כמו בחצי השעה האחרונה היום אז יש מקום לאופטימיות.
9. עם זאת, אם נשחק בכבדות ואיטיות כמו בשישים הדקות הראשונות, אז היצ'לאלים הזריזים יוכלו (שוב) לחגוג עלינו ביום ששי.

אחי, מי השמיץ את מלול? יש לו הרבה שערים להחמיץ אחרי שהוא העלה אותנו ליגה. כפיר הוכיח שהוא ווינר אמיתי

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 13/10/2010 :  07:56:04  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ב"דרבי" הפרברים אתמול, מעלה אדומים (עם גילי גור ודניאל אביטל) הביסה את מבשרת 1-5 במשחק חוץ. קצת משונה שמבשרת עד-כדי-כך גרועה, כי יש שם לא מעט שחקנים שזכורים לנו מליגה א' כמו חגי ממן, מושיקו תשרה, ברוך ויצמן, טל זקן, מוטי מנחם ואלון אברבמוביץ.

ד"א, חוץ מאיתנו רק לשעריים יש 6 נקודות.

נערך על ידי - רגל עץ ב-13/10/2010 08:04:46
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 13/10/2010 :  08:29:16  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עושה רושם שמצפה לנו עונה ארוכה ומתישה. זה ממש לא ליגה ג', אלא עולם אחר לגמרי. חשוב שהראנו אופי, וחשוב גם שהפעם המזל היה לצידנו. וכרגיל, המבחן האמיתי יהיה הדרך בה נצליח להתאושש אחרי שנאבד נקודות. וכמו בכל העניינים המקצועיים, גם כאן אני סומך על ליאור.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 13/10/2010 :  08:39:02  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ב"דרבי" הפרברים אתמול, מעלה אדומים (עם גילי גור ודניאל אביטל) הביסה את מבשרת 1-5 במשחק חוץ. קצת משונה שמבשרת עד-כדי-כך גרועה, כי יש שם לא מעט שחקנים שזכורים לנו מליגה א' כמו חגי ממן, מושיקו תשרה, ברוך ויצמן, טל זקן, מוטי מנחם ואלון אברבמוביץ.

בלי להכיר את העניין לעומק יש לי הרגשה שהבעיה העיקרית של מבשרת היא לא ברמה המקצועית.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 13/10/2010 :  09:50:21  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פעם ראשונה במשחק. היה כיף לנצח. מספר 10 {עוז} לדעתי היה מצויין ועשה דברים יפים. שני השוערים מצויינים. שי נראה שהתרגש.יניב כמו פעם נלחם.הקבוצה נלחמה ונראתה מגובשת. הכי כיף לנצח ככה, בעבר לא היינו רגילים לנצח דקה 90.אגב אתמול ברדיו מישל דיין דיבר על זה שקראו קריאות גזעניות לחלוץ שלהם שהורחק. אני לא שמעתי כלום.באמת זה קרה??
עבור לתחילת הדף

עופר ליברגל עופר ליברגל מנותק

170 הודעות

נשלח - 13/10/2010 :  09:56:13  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עופר ליברגל שלח ל- עופר ליברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סאריץ

פעם ראשונה במשחק. היה כיף לנצח. מספר 10 {עוז} לדעתי היה מצויין ועשה דברים יפים. שני השוערים מצויינים. שי נראה שהתרגש.יניב כמו פעם נלחם.הקבוצה נלחמה ונראתה מגובשת. הכי כיף לנצח ככה, בעבר לא היינו רגילים לנצח דקה 90.אגב אתמול ברדיו מישל דיין דיבר על זה שקראו קריאות גזעניות לחלוץ שלהם שהורחק. אני לא שמעתי כלום.באמת זה קרה??

שרקו לו בוז ולך הביתה. לדעתי זה לא היה ממש במקום, אבל לא גזעני. אבל אולי יכול להתפרש ככזה, איני יודע למה.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 13/10/2010 :  10:03:18  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סאריץ
אגב אתמול ברדיו מישל דיין דיבר על זה שקראו קריאות גזעניות לחלוץ שלהם שהורחק. אני לא שמעתי כלום.באמת זה קרה??

גם אני שמעתי את הדברים שנאמרו על ידי אסף אפל. ניסיתי להתקשר מיד לאחר שהדברים נאמרו, אך לא עלה בידי.
לא היה ולא נברא!
כאשר השחקן המורחק הואיל בטובו לרדת מהמגרש נקראו לעברו קריאות בוז ואולי גם שריקות בוז. בתגובה השחקן עשה תנועה מגונה כלפי הקהל. לא נקראו כל קריאות גזעניות ו/נהמות כפי שנטען בשידור.
לדעתי על הנהלת הקבוצה לפנות לאפל כדי שיחזור בו, או שלכל הפחות תהיה הכחשה שלנו.

ובעניין תוכנית המאזינים, התקשר מאן דהוא ושאל מדוע לירן זוזוט אינו זוכה לשחק במדי קטמון, ו"נאלץ" להתאמן במעלה אדומים.
המנחים הפגינו בורות מדהימה כאשר לא ידעו שזוזוט אינו כלול בסגל הקבוצה בעונה זו ולא התאמן בה כלל מאז שהחלו האימונים בקיץ.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-13/10/2010 11:24:27
עבור לתחילת הדף

עופר ליברגל עופר ליברגל מנותק

170 הודעות

נשלח - 13/10/2010 :  11:08:41  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עופר ליברגל שלח ל- עופר ליברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי סאריץ
אגב אתמול ברדיו מישל דיין דיבר על זה שקראו קריאות גזעניות לחלוץ שלהם שהורחק. אני לא שמעתי כלום.באמת זה קרה??

גם אני שמעתי את הדברים שנאמרו על ידי אסף אפל. ניסיתי להתקשר מיד לאחר שהדברים נאמרו, אך לא עלה בידי.
לא היה ולא נברא!
כאשר השחקן המורחק הואיל בטובו לרדת מהמגרש [ואגב הוא נשאר לשבת על ספסל הקבוצה, וזאת בניגוד להוראות התקנון המחייב אותו לצאת מתחומי המגרש], נקראו לעברו קריאות בוז ואולי גם שריקות בוז. בתגובה השחקן עשה תנועה מגונה כלפי הקהל. לא נקראו כל קריאות גזעניות ו/נהמות כפי שנטען בשידור.
לדעתי על הנהלת הקבוצה לפנות לאפל כדי שיחזור בו, או שלכל הפחות תהיה הכחשה שלנו.

ובעניין תוכנית המאזינים, התקשר מאן דהוא ושאל מדוע לירן זוזוט אינו זוכה לשחק במדי קטמון, ו"נאלץ" להתאמן במעלה אדומים.
המנחים הפגינו בורות מדהימה כאשר לא ידעו שזוזוט אינו כלול בסגל הקבוצה בעונה זו ולא התאמן בה כלל מאז שהחלו האימונים בקיץ.

אחרי דקה על ספסל הקבוצה, הוא לבש חולצת אימון והלך ליציע ממול. נראה לי שזה בסדר (התנועה המגונה זה הדבר הבעייתי היחיד שהוא עשה, חוץ ממה שהוביל לאדום).
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 13/10/2010 :  11:26:10  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עופר ליברגל
אחרי דקה על ספסל הקבוצה, הוא לבש חולצת אימון והלך ליציע ממול. נראה לי שזה בסדר (התנועה המגונה זה הדבר הבעייתי היחיד שהוא עשה, חוץ ממה שהוביל לאדום).

תיקנתי בהודעה שלי. עם זאת, הוא היה צריך לעזוב מיד את תחומי המגרש וללכת ישר לחדר ההלבשה, בדיוק כמו שמוטי מזרחי עשה אחרי ההרחקה.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 13/10/2010 :  12:15:14  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מישהו ראה את הכתבה שעשו על המשחק לערוץ 1? יש איך להעלות אותה לפורום או לאתר?

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם הפועל - מ.ס שיכון המזרח נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07