| משתמש |
לקראת המסיבה הערב  |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 30/09/2010 : 01:26:15
|
מי שפספס, כמה דברים חשובים ודרך לחמם את התאים האפורים לקראת התחרות שלפני המסיבה. אחר כך רוקדים
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=733
|
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 01/10/2010 : 00:45:22
|
כפיים למחאי שהקים קבוצה מנצחת לטריוויה, ולרכש המאוחר בלאש ביקו שהפגין ידע אדיר  |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 01/10/2010 : 09:26:12
|
סחטיין לכהנים ולמי שהגה את הרעיון, על אחלה טריוויה ומסורת חדשה.
תכל'ס לא היינו מגיעים לשום מקום ללא הצטרפותם של אשר גולה ואהוד שוורצברג ועזרה מברעם ג'וניור בגמר. לא ידעתי לענות על שאלה אחת בסיבוב השני. העיקר שבסוף כולם שתו מהפרס.
|
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 01/10/2010 : 18:06:33
|
היה נחמד מאוד. אני מודה שאני לא חזק במיוחד בטרויויה של הפועל, בטח לא שמדובר בשחקן שהבקיע שער רביעי שנפסל באיזה דרבי לפני 30 שנה. ועדיין נחמד היה לראות את ההתלהבות והשמחה לקראת פתיחת העונה. כרגע, קשה לי להאמין שניראה אותה גם בסוף העונה, אבל מי יודע...
ואני מקווה גם שחמשת הצ'ייסר עראק שקניתי יעזרו קצת לקבוצה...  |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 02/10/2010 : 07:40:02
|
החידון המשעשע של האחים כהן חידד לי את הבעיה שממילא ידעתי.בשאלות פסימיסטיות אני די שולט.כל אפס כמו חננאל חלא ,הפסדים לשיכון המזרח,השקמה בגביע .או תבוסות בליגה -שמינייה ממכבי,שביעייה מבני יהודה שלישיה מהפועל ת"א,כל זה חקוק עמוק בתודעה כאילו היה אתמול.דברים חיוביים?כלום-בלקאווט טוטאלי.אחרי זה פלא שב 3:0 לנו אני מתפלל לתיקו.
בכל מקרה -תודה לכהנים,רעיון חביב.
|
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 02/10/2010 : 11:55:45
|
| היה באמת כיף. תודה לכל מי שיזם, ביצע, וכו'. אחלה עבודה עשיתם |
 |