פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מכבי קביליו יפו ?!

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מכבי קביליו יפו ?!
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם מכבי קביליו יפו ?! נושא הבא  

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 21/09/2010 :  12:25:48  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

http://www.doublepass.co.il/story.php?id=1749

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 21/09/2010 :  15:43:26  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מוזר לשמוע את השם "קביליו יפו" בחדשות ברדיו, חבל רק שזה הגיע בהקשר הזה. בכל מקרה, אני מקווה ומאמין שלא יגרם לקבוצה עצמה נזק.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

סלאמה סלאמה מנותק

95 הודעות

נשלח - 21/09/2010 :  21:52:41  הצג פרופיל שלח ל- סלאמה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יפו יפו, מה קורה?

סאסי - אני מאמין לו!
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 21/09/2010 :  23:26:05  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

איך אצלך סלאמה?
עבור לתחילת הדף

סלאמה סלאמה מנותק

95 הודעות

נשלח - 22/09/2010 :  07:28:34  הצג פרופיל שלח ל- סלאמה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מאוכזב מההדחה מהגביע, אופטימי לקראת העונה, לא חי באשליות שקטמון קבוצה מושלמת, מאחל חג שמח, בריאות, תדמית נקיה ובטחון אישי ל"אחותינו" מיפו, שצללה מהר מאד למים עכורים כדי לממן את משכורותו של דודי ביטרן.

סאסי - אני מאמין לו!
עבור לתחילת הדף

nadavlev nadavlev מנותק

206 הודעות

נשלח - 22/09/2010 :  09:26:53  הצג פרופיל שלח ל- nadavlev הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סלאמה

מאוכזב מההדחה מהגביע, אופטימי לקראת העונה, לא חי באשליות שקטמון קבוצה מושלמת, מאחל חג שמח, בריאות, תדמית נקיה ובטחון אישי ל"אחותינו" מיפו, שצללה מהר מאד למים עכורים כדי לממן את משכורותו של דודי ביטרן.

מסכים
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 22/09/2010 :  12:48:45  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סלאמה

על מה אתה מתבסס, ומה הקשר לכתבה? מעניין.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 23/09/2010 :  16:57:13  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מסכים עם נדבלב זה תמיד צעד נכון להחרות יד אחר דעות לא מבוססות.. לאורך ההיסטוריה זה קצר הצלחות לא מבוטלות!
עבור לתחילת הדף

נדב נדב מנותק

109 הודעות

נשלח - 23/09/2010 :  19:26:37  הצג פרופיל שלח ל- נדב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדוב האדום

אני מסכים עם נדבלב זה תמיד צעד נכון להחרות יד אחר דעות לא מבוססות.. לאורך ההיסטוריה זה קצר הצלחות לא מבוטלות!

צודק!
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם מכבי קביליו יפו ?! נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07