פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

עדיין פחות מ400 מנוים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  עדיין פחות מ400 מנוים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם עדיין פחות מ400 מנוים נושא הבא  

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 21/09/2010 :  08:43:44  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חבריה סליחה שאני מזכיר לכם את הנושא המשעמם ביותר,אבל אנו עוד לא 400 מנוים.....ועונה מתחילה אוטוטו.אנא בין רגעי הכעס על סאדרים -שתאמינו או לא לא שווים את הדקות ארוכות של כעס ובזבוז בתאי העצב (שמתחדשים לאט תאמינו למקצוען)בואו כולנו נדאג להשלים את המשימה ונביא 400 מנוים במלואם
אוהב אותכם יאללה הפועל
ד"א אם בסופו של דבר יהיה צורך לשלם על שי מנוים שלכם מאוד יעזרו יאללה כולנו במאמץ אחרון בואו נסחט מעצמינו עוד קצת

אליה

נערך על ידי - אליה ב-21/09/2010 08:44:46

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 21/09/2010 :  15:45:26  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אוהדי הפועל ידועים בכך שפעמים רבות הם נוהגים לחכות לרגע האחרון. אז אליה צודק. אנחנו כבר די ברגע האחרון. בואו נעשה עוד מאמץ קטן בשביל להביא עוד כמה חברי עמותה. אני מאמין שזה ריאלי להגיע ל400 עד המשחק הראשון. ואני אישית מבטיח להציק לעוד כמה חברים שמתבלטים ולעשות הכל כדי לגרום להצטרפותם לעמותה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 21/09/2010 :  16:34:17  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בכל מקרה, לא משנה כמה נשלם על שי זה לא ייצא מהתקציב, אבל בלי קשר אין עוד מה לחכות עם חידוש החברות

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם עדיין פחות מ400 מנוים נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07