פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

רמי מנדל באמת בן זונה נאלח!!!!!!!!!!!!!!!!!

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  רמי מנדל באמת בן זונה נאלח!!!!!!!!!!!!!!!!!
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם רמי מנדל באמת בן זונה נאלח!!!!!!!!!!!!!!!!! נושא הבא  

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 17/09/2010 :  14:16:19  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הוא כותב היום בטור שלו (מומלץ לבעלי לחץ דם נמוך) ש - תקשיבו טוב ותשבו שלא תפלו על התחת! - שי אהרון צריך לבקש סליחה מהסאסים על מה שהוא "עשה" להם השנה!

אתם קולטים את זה? מילא ששחקנים עמיתים למקצוע כמו טלסניקוב ושווייג שותקים ומתעלמים - כמו רוב התקשורת הארצית והמקומית - מההתעללות השערוריתית של הסאסים הכלבים (וההתאחדות) בשי אהרון, שחקן נשמה שנתן להם הכל ובשלהי הקריירה עבר מסיבות אידיאליסטיות לקבוצה בליגה ב', אבל מה שכתב מנדל היא חוצפה ושערוריה בכמה סדרי גודל יותר גרועים. הקורבן צריך לבקש סליחה מהמתעללים בו? כמה עמוק עוד תגיע הלשון של מנדל בתחת של הסאסים?

אנחנו משחקים אותה ג'נטלמנים. אנחנו מציעים 150000 ש"ח לסאדרים על אהרון כשלא מגיע להם גרוש (לדעתי - לא לתת להם גרוש!). אנחנו לא הולכים ללשכת עורכי הדין עם הסרחון של ה"בורר" חנוך קינן. האנשים שלנו בתקשורת (מי? ברעם?) שותקים או מדברים ברמזים על הפרשה. והם שולחים את כלב השמירה שלהם מנדל לנבוח ולהשתין עלינו

גם אני רוצה לבקש סליחה ממנדל: על כל הפעמים שקראתי אותו או עיתון שהוא כותב בו, על כל הפעמים שקניתי מוצר מחברה שהוא עובד בה, על כל הפעמים שעברתי לידו ולא ירקתי לו בפנים, לא הכנסתי לו אגרוף (אני מדבר מטאפורית, לא יעלה על הדעת שאני אקרא לאלימות), או לא עשיתי מהעקרוט הזה שישליק (מטאפורית! מטאפורית!). אני מקווה לתקן את דרכי השנה - כי זה כל הרעיון של היום הקדוש הזה, תיקון.

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 17/09/2010 :  14:27:11  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הנה מה שפרסמתי בעניין שי "זמן ירושלים" לפני שבועים (או שלושה?), ולא נסרק לפורום בגלל משטרת המחשבות שמפעילים החייזרים שחטפו את אלביס כאן באתר:

קומץ אוהדי הפועל סאדר ירושלים, מנהליה ובעליה - אבל גם הרבה מאוד חובבי כדורגל אחרים בעיר - משוכנעים בתמימות שנוכחותם של כמה אנשי ונשות תקשורת בין היזמים והאוהדים של הפועל קטמון ירושלים מבטיחה לקבוצה סיקור אוהד בעיתונות הכתובה והמשודרת. האמת המרה, למרבה הצער, היא שגם היוזמה הצעירה אך הפופולארית יותר, בדיוק כמו קבוצת הפועל הותיקה שהתרוקנה מאוהדיה, מעניינות את התקשורת הארצית, ובוודאי את מדורי הספורט, כקליפת השום.

למשל, אפשר היה לצפות שכתב ספורט נמרץ (ואולי אפילו איזה כתב כלכלי או פלילי פעלתן וחוקר!) ישאל פעם את יו"ר הבקרה התקציבית על הנסיבות המפוקפקות לאישורה השנתי של הפועל סאדר, קבוצה הגוררת חובות עתק לא נגמרים לשחקנים, מאמנים, וספקים. או יתהה באיזה ראיון או מסיבת עיתונאים אצל ראש ההתאחדות כיצד מכהן בהנהלתה אחד, ויקטור יונה, פושט רגל שקבוצתו נלקחה ממנו ונמכרה על ידי כונס נכסים שמונה על ידי בית משפט, ואת מי בדיוק מייצג שם פושט הרגל חסר הקבוצה הזה, ששופט אחר קבע כי העביר למעלה משני מיליון שקל מהקבוצה לכיסו הפרטי. או לברר, ככה בכמה טלפונים, היכן עומדת המלצתו של מבקר המדינה למשטרה, לפתוח בחקירה פלילית נגד ראשי סאד"ר, בגין גניבה של מים וחשמל במאות אלפי שקלים מהמינהל הקהילתי שהפעיל את מתנ"ס קטמון ח-ט.

אבל ההוכחה המובהקת לחוסר העניין המוחלט של התקשורת בקבוצות הפועל בירושלים היא ההתעלמות הכללית מהיחס המבזה, המשפיל, וחסר התקדים שהפועל סאד"ר ומקורביה מפגינים לאחד השחקנים ההגונים והישרים, לאחד הסמלים הכי גדולים (והנדירים) של הפועל ושל הכדורגל הערכי והאידיאליסטי בכלל, לשחקנה הוותיק הנקרא שי אהרון. בוודאי, המעבר של אהרון לקטמון הכעיס כמה אוהדים של סאד"ר, כמו שההזדהות שלו עם סאד"ר הכעיסה בזמנו כמה אוהדים של קטמון. אבל הרעיון שאהרון – שנתן את הנשמה בשביל המועדון, שויתר על כספים ודחה מועדי תשלום, ודיבר עם שחקנים, ושכנע והשפיע ושכב על הגדר בשביל הבעלים ומנהליהם הכושלים, שבחר שלא ללכת לליגה בכירה ולשפר את מעמדו הכלכלי והמקצועי – יהיה קורבן של יצר הנקמנות של ראשי סאד"ר ויושבת מפעילות במשך שנה, בגלל תביעה קנטרנית ומחוצפת לפיצוי של מאות אלפי שקלים (על ירידה לליגה ב'!), הוא בלתי נסבל לכל אוהד של כל קבוצה.

אינני מצפה שקומץ אוהד סאד"ר ונושאי התפקידים בה יצטרפו לאוהדי קטמון במחאה על היריקה כפוית הטובה בפרצופו של הסמל הספורטיבי הכי גדול שצמח בקבוצה בשנים האחרונות. אבל אני בהחלט מצפה שהם יתביישו. בושה פשוטה, בסיסית - אם הם עוד זוכרים מה זה.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 17/09/2010 :  15:05:47  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בדרך כל אינני נוהג לפטור בביטול דעות ופרסונות מהביצה המקומית, אך לאחר מחשבה שהקדשתי לנושא הגעתי למסקנה שרמי מנדל לא שווה אפילו את היחס שבפתחית אשכול.
פאתטי ותו לא.
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 17/09/2010 :  15:18:32  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני עם עמוס.
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 17/09/2010 :  16:03:38  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לבלאש,

אני חושב שלאורך שנים רבות תמכתי בכל לבי בקטמון בכל כלי התקשורת שהופעתי בהם, שלא לדבר על תרומתי כעיתונאי לכלל הזרם האדום בכדורגל הירושלמי. נכון שלא כתבתי הרבה במשך הפגרה הארוכה מדי, אבל עוד חזון למועד. תדמיתנו התקשורתית היא מעולה. למען האמת, אני לא רואה את עצמי כאנטיתזה לרמי מנדל, עם כל הכבוד שמגיע לו כאוהד ותיק של הפועל. תסמוך עלי, ואם אתה מסרב, אלמד לחיות עם זה. t
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 17/09/2010 :  16:12:45  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חיים - אינני יודע למה ענית לקראנקו. אני מקווה שהתכונת אלי. כמובן שאינני סבור שמגיעה לך השפלה בדמות השוואה כלשהי עם ההוא. הזכרתי את שמך והתכוונתי למחמאה - אתה כותב בצורה ג'נטלמנית יחסית, ולעולם לא תתן (אני חושב) לאהדתך לקטמון לשבש את שיקול דעתך העיתונאי, והצד השני בשקרים, פרובוקציות, הכפשות ורמאויות בלי למצמץ אפילו

אני חושב שעל שיטה צריך להגיב - בתוכניות האוהדים ברדיו, בטוקבקים, במכתבים ופניות למערכת, באימיילים לבעלי טורים בעיתונות הארצית (מליניאק, פלג), בהבהרה תרבותית של עמדתנו למנדלים

גמר חתימה טובה לכל אוהדי הפועל קטמו ירושלים
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 17/09/2010 :  17:03:12  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

פאתטי ותו לא.

יש אנשים הרבה יותר מזיקים מהגנוב הזה.
ובאופן כללי, עדיף לנו להתרכז ביצירת תקשורת חיובית מלהתמרמר על תקשורת שלילית.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם רמי מנדל באמת בן זונה נאלח!!!!!!!!!!!!!!!!! נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07