פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

ס.א.ד.ר כבר במחזור השני בחולון!

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  ס.א.ד.ר כבר במחזור השני בחולון!
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם ס.א.ד.ר כבר במחזור השני בחולון! נושא הבא
עמוד: מתוך 4

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 11/10/2010 :  00:09:18  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברמה השכלית - שסאדר תובס
ברמה הרגשית - היידה יפו

והכנתי שלט - "אני שייך לפלג אוהדי קטמון שתומך ביפו. בשום אופן אין לראות בי מייצג של שום פלג אחר"
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 11/10/2010 :  07:11:30  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

ברמה השכלית - שסאדר תובס
ברמה הרגשית - היידה יפו

והכנתי שלט - "אני שייך לפלג אוהדי קטמון שתומך ביפו. בשום אופן אין לראות בי מייצג של שום פלג אחר"

מרילי-הדבר העיקרי שאתה מפספס זה שאת פילפולי הפלפולים של, ס.א.ד.ר זה לא הפועל י-ם רק אנחנו מבינים ומכירים ,ולכן בבית לשאוף למפלתה של ס.א.ד.ר זה יותר מהגיוני.
במגרש של יפו אתה תשב ותשיר עם קהל שישיר שירים נגד הפועל י-ם,יקלל את הפועל י-ם ואת שחקני הפועל י-ם.המילה ס.א.ד.ר לא תוזכר שם ולו לרגע.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 11/10/2010 :  07:19:16  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:

ברמה השכלית - שסאדר תובס
ברמה הרגשית - היידה יפו

מרילי-הדבר העיקרי שאתה מפספס זה שאת פילפולי הפלפולים של, ס.א.ד.ר זה לא הפועל י-ם רק אנחנו מבינים ומכירים ,ולכן בבית לשאוף למפלתה של ס.א.ד.ר זה יותר מהגיוני.
במגרש של יפו אתה תשב ותשיר עם קהל שישיר שירים נגד הפועל י-ם,יקלל את הפועל י-ם ואת שחקני הפועל י-ם.המילה ס.א.ד.ר לא תוזכר שם ולו לרגע.

קלי, באמת שאין לנו שירים נגד הפועל ירושלים ומעולם לא היו. לכל היותר, הפועל או "מי שלא קופץ אדום". מה שכן אני מתכוון לשיר שירים של קטמון.
עבור לתחילת הדף

1358 הודעות

נשלח - 11/10/2010 :  08:20:54  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:

ברמה השכלית - שסאדר תובס
ברמה הרגשית - היידה יפו

קלי אחי,
האמת היא שלא ממש משנה לי מה ישירו אוהדי יפו ומה עומק ההבנה שלהם במאבקנו. כמו היחס אצלנו אליהם, גם אצלם כנראה אין אחידות (ד"א, לדעתי טוטח מכיר את ההסטוריה והדקויות של מאבקנו יותר מחלק גדול מאוהדינו, בטח מהצעירים).
אני חושב שהמשחק חשוב עבורנו, אם כי בודאי לא קריטי. העונה עוד לא התחילה, ויהיו עוד הרבה תהפוכות, אבל המשחק יכול לסמן איזשהו מומנטום.
יש לי סימפטיה גדולה ליפו , אבל זה לא מה שמביא אותי למשחק. אני אמצא שם כצופה מהצד ובעל אינטרס ברור. ואם הקהל יקללו את אלי בן רימוז' (או מרילי) , או את הפועל לדורותיה, זה לא ממש יזעזע את נשמתי.

נערך על ידי - האחים מרילי ב-11/10/2010 08:23:43
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 11/10/2010 :  09:00:59  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדיר
חומצזה, המשחק ביום שלישי הרבה יותר מעניין....

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

1358 הודעות

נשלח - 11/10/2010 :  10:06:58  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גלעד

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדיר

זה נכוןת אבל יש כאלה, נודניקים, שמדברים גם על הדברים הפחות מעניינים...
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 11/10/2010 :  14:56:33  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גלעד

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדיר

עזבו שטויות. שי אהרון חוזר להפועל. למי איכפת מסאדר ויפו.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 11/10/2010 :  15:42:19  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמה כמה במשחק הלא חשוב ההוא?
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 11/10/2010 :  15:56:13  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

כמה כמה במשחק הלא חשוב ההוא?

0-1 ליפו במחצית.
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 11/10/2010 :  15:56:43  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחד אפס ליפו במחצית

ירון
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 11/10/2010 :  16:21:00  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שתיים אפס ליפו - דקה 54

גם 2:0 לגבעת זאב מול רמלה בערך אותו זמן

ירון
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 11/10/2010 :  16:27:58  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גבעת זאב - רמלה - 4:3 לגבעת זאב - הסתיים

יפו - ס.א.ד.ר הסתיים - 2:1 ליפו

נערך על ידי - yarond ב-11/10/2010 17:03:30
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 11/10/2010 :  16:28:41  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סאדר בעשרה שחקנים, אורי פסו הורחק קצת לפני השער השני. לפי דאבלפס רק כ-500 צופים, מתוכם כ-20 מירושלים.
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 11/10/2010 :  16:57:00  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נגמר 2-1 ליפו
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 11/10/2010 :  17:04:38  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מצאו חן בעיני הצעירים רם סטי ואופיר עזו ואני צופה להם עתיד מזהיר
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם ס.א.ד.ר כבר במחזור השני בחולון! נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07