פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

רדיו קטמון תוכנית מספר 4.ראיון חגיגי עם ליאור זאדה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  רדיו קטמון תוכנית מספר 4.ראיון חגיגי עם ליאור זאדה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם רדיו קטמון תוכנית מספר 4.ראיון חגיגי עם ליאור זאדה נושא הבא  

zozo zozo מנותק

103 הודעות

נשלח - 07/09/2010 :  12:40:43  הצג פרופיל שלח ל- zozo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
להאזנה באתר
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=723

או להעתיק את הלינק
http://www.icast.co.il/PlayerWin.aspx?file=http://pod.icast.co.il/217acb56qf-6d0c-43f2-aed0-c20255c1152e.icast.mp3&IndexID=373470&name=iCast&ViewAll=1

נערך על ידי - zozo ב-07/09/2010 12:41:18

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 07/09/2010 :  14:43:48  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה רבה, מעולה כרגיל.

הראיון עם זדה מוכיח שוב כמה חשובה האישיות של המאמן, ואיזה בחירה טובה ונכונה עשינו. צריך לקוות שזה יבוא לביטוי מבחינה מקצועית גם העונה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

ילוביץ ילוביץ מנותק

103 הודעות

נשלח - 07/09/2010 :  14:57:07  הצג פרופיל שלח ל- ילוביץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פעם ראשונה שאני שומע את התוכניות
יוזמה מדהימה!

אני תומך נלהב!
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 07/09/2010 :  16:35:02  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היה פשוט תענוג ומעניין להאזין לליאור. מדבר ברהיטות, בכנות וביושרה.
שתהיה לכולנו שנה טובה.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 07/09/2010 :  16:44:52  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בד"כ אין לי סבלנות לפודקאסטים באופן כללי, אבל במקרה הזה זה היה ממש כיף ומעניין. כל הכבוד לעוסקים במלאכה.
עבור לתחילת הדף

אורי כ. אורי כ. מנותק

65 הודעות

נשלח - 07/09/2010 :  17:57:28  הצג פרופיל שלח ל- אורי כ. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קודם כל אני מצטרף למחמאות על התוכנית המצויינת.
המשפט החשוב ביותר בדבריו היה בפנייתו לאוהדים:
"תגיעו לפני המשחק! המשחק ב-15:00, תגיעו ב-14:30"
עבור לתחילת הדף

zozo zozo מנותק

103 הודעות

נשלח - 08/09/2010 :  01:33:31  הצג פרופיל שלח ל- zozo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מי לא שמע עדיין את ליאור זאדה מתארח ברדיו קטמון ?
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 08/09/2010 :  09:15:56  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תוכנית מצויינת. אהבתי את זה שיש מראיין אורח, וגם את זה שחוג'ה שלח שאלות. אחלה חוג'ה. ליאור מדהים בתור בן-אדם מאמן ואוהד הקבוצה!

רק דבר אחד מפריע לי - למה ברקוביץ'?? הוא אולי מבין כדורגל אבל אישיות קקי. היה מספיק גרוע לשמוע אותו מפרשן את המשק של הנבחרת.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 08/09/2010 :  10:01:34  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גלעד

רק דבר אחד מפריע לי - למה ברקוביץ'??

כן, גם אותי זה הפתיע, ברקו הרי באופי האיש הכי שונה שאפשר למצוא מליאור.

בכל מקרה, היה כיף לעשות את התוכנית, ודומני שליאור ענה על רוב הטענות והתהיות שעלו בפורום אחרי המשחק מול יפו.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 08/09/2010 :  10:12:10  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גלעד
רק דבר אחד מפריע לי - למה ברקוביץ'?? הוא אולי מבין כדורגל אבל אישיות קקי. היה מספיק גרוע לשמוע אותו מפרשן את המשק של הנבחרת.

אחרי שראינו את הנבחרת אתמול ומול מלטה, אפשר להבין מדוע ליאור רוצה את ברקוביץ', גם אם לא להסכים איתו. מדהים איך כל מאמן שמגיע מתחרה עם קודמו באופי ההגנתי והפחדני שהוא נותן לנבחרת.

ובכל מקרה, לפחות הוא לא אמר שהוא תומך באוחנה....

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 09/09/2010 :  02:14:33  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחלה ראיון וליאור אדם מקסים, לא שאני מופתע. הבנתי את זה מהכינוס הראשון איתו בסינמטק. מה שכן, חבל לי על דניאל אביטל. לדעתי, הוא שחקן טוב שיש לו מקום בקבוצה.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם רדיו קטמון תוכנית מספר 4.ראיון חגיגי עם ליאור זאדה נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07