| משתמש |
הדרדרנו!  |
|
אדיר
261 הודעות |
נשלח - 05/09/2010 : 17:15:42
|
הפורום הזה מתחיל להגעיל אותי. ההתנצחויות, הריבים הווירטואליים, התפיסה על קטנות, הביקורתיות. שכחנו את הדברים הכי בסיסיים. שכחנו שכולנו אוהדי אותה קבוצה. בואו נשים לזה סוף. שימו לב לכל אלה שנטשו את הפורום פתאום (ויקטור פאצ'ה, סאבקומנדנטה). האווירה כבר לא נעימה. אולי זאת הפגרה שהכניסה לכולנו ג'וק למח. אולי זאת העובדה שרובנו מסתתרים מאחורי ניקים ואומרים כל מה שעולה לראש. ברור לי שעכשיו כולם יקפצו עלי ויגידו ש"אם לא יאה לך, אל תכנס לפה", אבל תחשבו קודם אם יאה לכם להגיב ככה. כדאי שעד העונה החדשה נפסיק את ההדרדרות, כי זה עלול לגלוש ליציע. אה, ועוד משהו.יאללה הפועל.
|
"אין יאוש בעולם כלל" |
|
|
גאסטון
129 הודעות |
נשלח - 05/09/2010 : 17:17:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדיר
"אם לא יאה לך, אל תכנס לפה" אה, ועוד משהו.יאללה הפועל.
|
 |
|
|
yoavb22
12 הודעות |
נשלח - 05/09/2010 : 17:32:01
|
אם לא יאה לך, אל תכנס לפה סתם מסכים עם כל מילה יאללה הפועל |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 05/09/2010 : 18:29:48
|
האמת היא שאני דוקא התרשמתי במהלך רוב העונה שהפורום הרבה יותר ענייני מאשר בשנה שלפניה (עם הויכוחים הפוליטיים הקשים שגלשו לפסים אישיים, עם התפוצצות הניקים וכו). יכול להיות שעכשו בפגרה באמת קצת ירדנו מהפסים...
באמת האנשים שעזבו את הפורום זה בגלל התנצחויות? סאב, אתה שומע?
|
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 05/09/2010 : 20:13:20
|
לגבי סאב, הרי שלמיטב ידיעתי הוא מתמקד בפעילות פוליטית בעניני שיח ג'ראח וסילואן כמו גם בהתמחות שלו ברפואה. בשך כך הוא גם לא נצפה במשחקים העונה. בקיצור - לא קשור לפורום. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 05/09/2010 : 21:08:44
|
פחות סמולני בפורום
|
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 05/09/2010 : 22:04:19
|
| אדיר צודק לחלוטין. אולי בעתיד נצליח יותר. |
 |
|
|
דרעי
49 הודעות |
נשלח - 05/09/2010 : 23:09:12
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
אדיר צודק לחלוטין. אולי בעתיד נצליח יותר.
אמן. זה מה שמפריד ביני לבין חזרה לכתיבה פעילה בפורום. תחזקנה ידיכם! |
 |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 07/09/2010 : 13:49:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדיר
הפורום הזה מתחיל להגעיל אותי. ההתנצחויות, הריבים הווירטואליים, התפיסה על קטנות, הביקורתיות. שכחנו את הדברים הכי בסיסיים. שכחנו שכולנו אוהדי אותה קבוצה. בואו נשים לזה סוף. שימו לב לכל אלה שנטשו את הפורום פתאום (ויקטור פאצ'ה, סאבקומנדנטה). האווירה כבר לא נעימה. אולי זאת הפגרה שהכניסה לכולנו ג'וק למח. אולי זאת העובדה שרובנו מסתתרים מאחורי ניקים ואומרים כל מה שעולה לראש. ברור לי שעכשיו כולם יקפצו עלי ויגידו ש"אם לא יאה לך, אל תכנס לפה", אבל תחשבו קודם אם יאה לכם להגיב ככה. כדאי שעד העונה החדשה נפסיק את ההדרדרות, כי זה עלול לגלוש ליציע. אה, ועוד משהו.יאללה הפועל.
|
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
|
סלאמה
95 הודעות |
נשלח - 07/09/2010 : 14:00:14
|
ה'סאב' הזה אוהד הפועל כמו שאני אזרח ירדני.
ישמור השם מהאוהדים האלה, שבאים משום מקום, שנה שלמה באים לכל משחק וכל חור (באופן קצת מדאיג אפילו, עושים סקאוטינג (זה זה?) ואז נעלמים כלא היו - למרות שהם עדיין גרים וחיים כאן.מיצו את הקטע, הם בטח אומרים לחבר'ה.
אלו לא האוהדים שהייתי מאחל לקטמון, עדיף כאלה שבאים חמש משחקים בעונה, אבל כל עונה ועונה. |
סאסי - אני מאמין לו! |
 |
|
|
מיכאל
167 הודעות |
נשלח - 07/09/2010 : 14:26:24
|
לי נראה שמי שמתייחס לקבוצה בתור איזה קטע זה דווקא אתם... בוא נאמר שזה לא תמיד ממש ברור שטובת הקבוצה זה מה שעומד לנגד עיניכם.
אתם הרי מנסים להפריע לכל יוזמה שנועדה לסייע לקבוצה, במיוחד בכל מה שקשור לדבר העיקרי שהקבוצה צריכה כרגע - להרחיב את בסיס האוהדים הפעיל שלה (כלומר, קהל שמגיע למשחקים, קונה כרטיסים, מצטרף לעמותה ומביא חברים). במקום לעזור, אתם עסוקים בלנסות להרחיק אוהדים. אבל מה - בחגיגות עליה אתם גדולים.
קצת עצוב, תכל'ס.
ציטוט: נשלח במקור על ידי סלאמה
ישמור השם מהאוהדים האלה, שבאים משום מקום, שנה שלמה באים לכל משחק וכל חור (באופן קצת מדאיג אפילו, עושים סקאוטינג (זה זה?) ואז נעלמים כלא היו - למרות שהם עדיין גרים וחיים כאן.מיצו את הקטע, הם בטח אומרים לחבר'ה.
אלו לא האוהדים שהייתי מאחל לקטמון, עדיף כאלה שבאים חמש משחקים בעונה, אבל כל עונה ועונה.
|
 |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 07/09/2010 : 16:04:21
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מיכאל
לי נראה שמי שמתייחס לקבוצה בתור איזה קטע זה דווקא אתם... בוא נאמר שזה לא תמיד ממש ברור שטובת הקבוצה זה מה שעומד לנגד עיניכם.
אתם הרי מנסים להפריע לכל יוזמה שנועדה לסייע לקבוצה, במיוחד בכל מה שקשור לדבר העיקרי שהקבוצה צריכה כרגע - להרחיב את בסיס האוהדים הפעיל שלה (כלומר, קהל שמגיע למשחקים, קונה כרטיסים, מצטרף לעמותה ומביא חברים). במקום לעזור, אתם עסוקים בלנסות להרחיק אוהדים. אבל מה - בחגיגות עליה אתם גדולים.
קצת עצוב, תכל'ס.
אלו לא האוהדים שהייתי מאחל לקטמון, עדיף כאלה שבאים חמש משחקים בעונה, אבל כל עונה ועונה.
מי זה אתם? |
 |
|
|
מיכאל
167 הודעות |
נשלח - 07/09/2010 : 16:21:11
|
קצת קשה לומר, כי אתם מתחבאים מאחורי שמות משתמש. לי, נניח, כמו שכל מי שקורא כאן ומתעניין יודע, קוראים מיכאל ריטוב. אבל איך קוראים לך? והאם זהו שם המשתמש היחיד שלך כאן בפורום? ומה לגבי דרעי? וסלאמה? וחזום? ואתי?
ציטוט: נשלח במקור על ידי יוגי
ציטוט: נשלח במקור על ידי מיכאל
קצת עצוב, תכל'ס.
מי זה אתם?
|
 |
|
|
lili
57 הודעות |
נשלח - 07/09/2010 : 17:27:05
|
איך אני חולה על הקטע שיוגי עושה את משחק הקוס-מים שלו: "מי זה אתם?" או "מי הם אותו הקומץ, קרא להם בשמותיהם המלאים אדוני" מסתורין מאגדות, הבונים החופשיים סטייל. חבורה של זבאבונים, זה מה שאתם. |
מתחת לכל גוף שוכנת מאסה. |
 |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 07/09/2010 : 18:17:19
|
דווקא הסאב הוא אחלה של אוהד. אני לא יודע מה באמת גרם לו להפסיק להגיע למשחקים, אבל בתקופה שהיה, הוא תרם המון לקבוצה. כולל פריויו באתר, ועזרה עם ציוד בכל המשחקים - בית וחוץ. חבל שלא בא כבר תקופה. |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 07/09/2010 : 18:38:39
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lili
איך אני חולה על הקטע שיוגי עושה את משחק הקוס-מים שלו: "מי זה אתם?" או "מי הם אותו הקומץ, קרא להם בשמותיהם המלאים אדוני" מסתורין מאגדות, הבונים החופשיים סטייל. חבורה של זבאבונים, זה מה שאתם.
איך אני חולה על המשתמש לילי, מעולם הוא לא כתה שום תגובה רצינית, לא הגיב על שום נושא מקצועי, לפעמים נשמע לי כמו איזה טרול שמגיע לפורום רק כדי לחמם את האווירה, כאילו הוא נהנה לראות כאן ריבים בינינו, אולי מישהו מסאד"ר, אולי משהו הרבה יותר גרוע. באמת קטע חזק אחי, לפני שנמשיך את הדיון על כן חבורה, או לא חבורה מאוד מעניין אותי לשמוע כמה דעות מקצועיות שלך בעיקר כדי לנקות את השולחן מהחשש המובן שאתה עוד אחד שבא לחגוג על חשבוננו. האם היית מרוצה מהתפקוד של חזי במשחק האימון אתמול? יהיה לו מה לתרום העונה? מה יהיה על סוגיית השוער הראשון, מזרחי או גולן? שניים מהשלושה, וורנר, מלול או שקד, מי צריך לפתוח? נראה לך שאנחנו צריכים עוד חיזוק? מלבד ליאור חוג'ה כמובן, שהחל להתאמן עם הקבוצה השבוע (אין לי ספק שאתה יודע את הפרט החשוב הזה)
אשמח לשמוע את דעתך המלומדת.
שתהיה שנה טובה ואדומה.
|
נערך על ידי - יוגי ב-07/09/2010 18:40:24 |
 |
|
הדרדרנו!  |
|
|
|