| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| avitemkin |
נשלח - 18/08/2010 : 14:11:25 יום שלישי בערב. באינטרנט כתוב שניתן לצפות במשחק של טוטנהם נגד יוג בויז של שוויץ, מוקדמות ליגת האלופות. בטוטנהם משחק ג'יובאני דוס סאנטוס, מחיקנו וגם שחקן מעולה. על כן עברתי לאתר כדי לראות את הנ"ל משחק. התוצאה הסופית לא כל כך עניינה אותי. אך כאשר האתר נפתח המראה היה מזעזע, אמנם לקבוצה קוראים יונג בויז, אבל הצבעים אבוי הצבעים. צהוב שחור בכל מקום. יציע מלא דגלים בצבעים המטונפים. שחקני יוג בויז משחקים עם אותם צבעים. באותו רגע ממש קיוויתי שספורס ישימו ששה כדורים ברשת ויקרעו אותם. חמש דקות חולפות, והכולרות, כאליו הבינו שאוהד אדום מירושלים צופה בהם. כדור למרכז הרחבה, אחד צהוב לא מכוסה. גול. אחד אפס לסניף השוויצרי של המחלה. דכאון. דוס סנטור מחמיץ שער בטוח, כאילו רוחו של שי אהרון נכנסה בו. זיעה קרה מתחילה לכסות אותי. דקה 15, חלוץ צהוב בורח הבלמים העלובים של טוטנהם וקובע יתרון 0 - 2 לבית"ר ברן. אני מתחיל לקלל את הרגע שהחלטתי לצפות במשחק. עוד 7 דקות עוברות, קשר אגף של הצהובים חולף על פני שמעון יוגב, וכבר 0 = 3. סמאקקקקק. בדקה ה-43 זיק של תקווה. קרן מצד שמאל, הבלם של ספורס שם ראש טוטנהם מצמקצת. מחצית. במחצית השניה ביטר פונדו יורד לבונקר (בלי חורים) והעסק נראה אבוד. הצהובים שחורים מחמיצים שני גולים ואני כבר רואה את עצמי מנסה לשכוח שקבוצה כזו קיימת בכלל, עד אשר החלוץ הרוסי של ספורס מכניס רגל ,ומוציא כדור בזווית בלתי אפשרית, שנכס פנימה. נגמר 3 - 2 למחלה השוויצרית, ואם ספורס תנצח 1 - 0 בשבוע הבא, הם עוברים שלב. זה כבר לא עניין אותי. את דוס סאנטוס שכחתי, כל מה שרציתי לדעת היה למה השווייצרים האלה לא שיחקו נגד קרקוב. |
| 3 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| Offside |
נשלח - 26/08/2010 : 00:01:27 באמת מזכירים את בית"ר.... |
| שומר החומות |
נשלח - 22/08/2010 : 23:41:28 טמקין אתה כשרון ענק שמתבזבז בתוך ים המספרים והטבלאות |
| בלאש ביקו |
נשלח - 19/08/2010 : 11:00:59
 |
|
|