| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| שומר החומות |
נשלח - 03/08/2010 : 00:07:29 מה הסיכוי לשים צ'אט בפורום? זה אפשרי מבחינה הנדסית? כי ממילא רואים מי מחובר ולפעמים ממש מתחשק לשלוח איזה מסרון. זה גם יהיה מעניין לדבר עם מישהו שמכירים רק את הניק שלו ואת דעותיו המרגיזות לגבי קשרי כנף. האם יש סיכוי? לתשובת הטכנוקרטים אודה |
| 10 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| lazy |
נשלח - 08/08/2010 : 14:27:53 ציטוט: נשלח במקור על ידי Off Air
אני חושב שאת תפריט הפרופיל של המשתמש, שרואים ברגע שמתחברים לפורום, צריך לשים בחלק העליון של הפורום ולא בתחתית. רק עכשיו במקרה מצאתי הודעה פרטית שקלי השאיר לי מלפני שבועיים בערך. אני פשוט לא מסתכל בחלק התחתון של הפורום, ואני מניח שאחרים גם לא ממש שמים לב למה שהולך שם..
יש תוסף שמקפיץ לך חלון תזכורת שיש לך הודעה פרטית חדשה. משהו בסגנון הOUTLOOK. אני אנסה בהזדמנות לבדוק אותו ולהתקין אותו.
לגבי CHAT, זה לא כ"כ מסובך, אבל צריך להשקיע בזה כדי להוסיף אפשרות שאנשים יוכלו להסיר את עצמם מהצ'ט, זמנית או באופן קבוע, או לחסום משתמשים מסויימים. זה דורש מחשבה ואפיון, ויש כרגע דברים יותר חשובים... |
| אתי שוסטר |
נשלח - 04/08/2010 : 12:49:39 ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
אני מעוניין להסתייג בחריפות מהטענות לגבי שלילת האזרחות של חברים בפורום. מהותו של הפורום בתור שופרו של המשטר הדמוקרטי המבוסס על חופש הביטוי הוא הבמה שהוא מאפשר לכל אחד להביע את דעתו, מקוממת ככל שתהיה, ואפילו בכמה זהויות בעת ובעונה אחת: כל עוד הוא לא צהוב הוא שייך. ואדרבא אם הוא מקומם. דעה שלא מתווכחים עליה נהפכת לדעה קדומה, ודברי חכמים בנחת נשמעים.
אבל מה לגבי הצ'ט? תיקו טוב?
תגובתך בהחלט ראויה, אך לא רלוונטית. עדיין ראוי להתעקש על שלילת אזרחותם וחשוב מכך, גירוש ילדיהם לאלתר, מיד ובדיעבד!
|
| שומר החומות |
נשלח - 04/08/2010 : 11:49:28 אני מעוניין להסתייג בחריפות מהטענות לגבי שלילת האזרחות של חברים בפורום. מהותו של הפורום בתור שופרו של המשטר הדמוקרטי המבוסס על חופש הביטוי הוא הבמה שהוא מאפשר לכל אחד להביע את דעתו, מקוממת ככל שתהיה, ואפילו בכמה זהויות בעת ובעונה אחת: כל עוד הוא לא צהוב הוא שייך. ואדרבא אם הוא מקומם. דעה שלא מתווכחים עליה נהפכת לדעה קדומה, ודברי חכמים בנחת נשמעים.
אבל מה לגבי הצ'ט? תיקו טוב?
|
| קלי |
נשלח - 04/08/2010 : 09:31:49 ציטוט: נשלח במקור על ידי Off Air
אני חושב שאת תפריט הפרופיל של המשתמש, שרואים ברגע שמתחברים לפורום, צריך לשים בחלק העליון של הפורום ולא בתחתית. רק עכשיו במקרה מצאתי הודעה פרטית שקלי השאיר לי מלפני שבועיים בערך. אני פשוט לא מסתכל בחלק התחתון של הפורום, ואני מניח שאחרים גם לא ממש שמים לב למה שהולך שם..
מצד שני -אם יפתרו את הבעייה לא יהיה לך תירוצים ותהיה חייב לענות לי.לא חראם? |
| Offside |
נשלח - 03/08/2010 : 23:34:40 אני חושב שאת תפריט הפרופיל של המשתמש, שרואים ברגע שמתחברים לפורום, צריך לשים בחלק העליון של הפורום ולא בתחתית. רק עכשיו במקרה מצאתי הודעה פרטית שקלי השאיר לי מלפני שבועיים בערך. אני פשוט לא מסתכל בחלק התחתון של הפורום, ואני מניח שאחרים גם לא ממש שמים לב למה שהולך שם.. |
| שלומי מלכה |
נשלח - 03/08/2010 : 19:13:55 ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
ציטוט: נשלח במקור על ידי אתי שוסטר
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
מה הסיכוי לשים צ'אט בפורום? זה אפשרי מבחינה הנדסית? כי ממילא רואים מי מחובר ולפעמים ממש מתחשק לשלוח איזה מסרון. זה גם יהיה מעניין לדבר עם מישהו שמכירים רק את הניק שלו ואת דעותיו המרגיזות לגבי קשרי כנף. האם יש סיכוי? לתשובת הטכנוקרטים אודה
יש מישהו שמרגיז אותך במיוחד? אני גיליתי שניקים של שחקנים זרים ששיחקו בשתי הקבוצות הירושלמיות מרגיזים נורא.
האם אתה מתכוון לאלבני ולהונגרי? אולי במקום לצ'טט איתם אפשר למחוק אותם מהפורום ולשלול מהם את תעודת האוהד לאלתר?
אולי ואולי גם לא.
אולי זו התחלה יפה. קדימה. |
| החולצה האדומה |
נשלח - 03/08/2010 : 18:14:52 ציטוט: נשלח במקור על ידי אתי שוסטר
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
מה הסיכוי לשים צ'אט בפורום? זה אפשרי מבחינה הנדסית? כי ממילא רואים מי מחובר ולפעמים ממש מתחשק לשלוח איזה מסרון. זה גם יהיה מעניין לדבר עם מישהו שמכירים רק את הניק שלו ואת דעותיו המרגיזות לגבי קשרי כנף. האם יש סיכוי? לתשובת הטכנוקרטים אודה
יש מישהו שמרגיז אותך במיוחד? אני גיליתי שניקים של שחקנים זרים ששיחקו בשתי הקבוצות הירושלמיות מרגיזים נורא.
האם אתה מתכוון לאלבני ולהונגרי? אולי במקום לצ'טט איתם אפשר למחוק אותם מהפורום ולשלול מהם את תעודת האוהד לאלתר?
אולי ואולי גם לא. |
| אתי שוסטר |
נשלח - 03/08/2010 : 17:53:15 ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
|
| שלומי מלכה |
נשלח - 03/08/2010 : 12:40:34 ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
יש מישהו שמרגיז אותך במיוחד? אני גיליתי שניקים של שחקנים זרים ששיחקו בשתי הקבוצות הירושלמיות מרגיזים נורא. |
| ועדה מסדרת |
נשלח - 03/08/2010 : 10:48:08 ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
מסכים. נראה כיצד אפשר להתקדם בעניין. |