פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 אוף-טופיק
 הענף המיותר הזה

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
גון מדלולה נשלח - 27/05/2010 : 23:17:07
ברח לי השם שלו, אבל לא חשבתי שהוא יכול להוציא ממני שמחה כזאת.

איזה כיף לראות לא את מכבי ולא את עירוני מגדל זוכות, תודה לך גליל.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
ארמדיל נשלח - 01/06/2010 : 21:41:34
ציטוט:
נשלח במקור על ידי pashut79

התגובות של אתי שוסטר וחבריה מזכירות את ההתנהלות של השמאל הקיצוני ההזוי שמוצא את עצמו הרבה פעמים בצד השני של הסקאלה אצל מרזל וחבריו.

אין לי מושג למה אתה מתכוון, אבל הם עשו פה מהלך שחמט יפה מאוד, שכמה מחברי הפורום הצעירים וגם המנהל שבסופו של דבר העביר את הדיון על מגדל לאוף-טופיק אכלו את זה בגדול... שאפו
pashut79 נשלח - 31/05/2010 : 23:18:21
התגובות של אתי שוסטר וחבריה מזכירות את ההתנהלות של השמאל הקיצוני ההזוי שמוצא את עצמו הרבה פעמים בצד השני של הסקאלה אצל מרזל וחבריו.
איתמר נשלח - 29/05/2010 : 15:16:15
חאלס! למחוק מהר!
כל מי שרוצה לדבר על בית"R או מכבי שלא יעשה את זה פה.
אנחנו אוהדי הפועל ירושלים. בכדורגל וגם בכדורסל. אין בפורום הזה מקום להודעות טקטיות של מכבי ולא של בית"R
האחים מרילי נשלח - 29/05/2010 : 11:53:12
פה הגעתם לקצה גבול הסובלנות שלי.
אתם רוצים לדבר על הפועל/מגדל - סבבה.
אם אתם רוצים לדבר על ביתר או מכבי ת"א כדורסל תלכו ל"גוב האריות" או איך שקוראים לאתר מעריצי שמעון מזרחי. מלבד הודעות שטנה, כמובן.

יש גבול!
אתי שוסטר נשלח - 29/05/2010 : 00:55:43
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

אתי יקרה, אני בעד! הרי אם מכבי לא תשתתף בליגה הישראלית, סיכוייה של מגדל ירושלים להתברג במקום השני יעלה עשרות מונים.

אבל מקצועית את רוצה לדבר? בבקשה. איך את מצפה לקחת אליפות כשדרק שארפ מבצעף בממוצע, 1.1 עבירות למשחק? איך את מצפה לקחת אליפות כשגז'גוז' ודז'ינסקי קולע ב46 אחוז מהשלוש? והכי גרוע: אם בנו של אריה מקל קולע רק חמש נקודות למשחק, איך תוכלו לטעון שכל הישראלים המובילים משחקים בשורות מכבי?
וזה לא דברת פלייאוףס.

קשה לי לענות לך על השאלה הזו. אולי עדיף שאענה בשאלה שניקרה ממושכות בראשי, במיוחד אחרי הסדרה מורטת העצבים מול בני השרון. אני באמת לא מצליחה להבין את הקבוצה זו באמת קבוצה עם כשרון וגם מספר חסרונות כמובן אבל מה זו המנטליות הזו.זו מנטליות שגרמה לנו להפסיד את הסדרה עם פרטיזן ולהתבזות בשני משחקים מול בני השרון.אז באים שחקנים ואומרים באנו לא מוכנים מנטלית,ואני שואל למה מה הם מתכוונים מה הם עדיין לא קלטו איזה חולצה הם לובשים או שמא הצוות המקצועי לא החדיר להם את זה מספיק שאסור פשוט אסור לקבוצה כזו להפסיד שני משחקי פלייאוף ולבוא לתרץ את זה זה באי מוכנות וזלזול זה פשוט מעצבן.איך יתכן ששחקן כמו איידסון שאמור להוביל את הקבוצה אומר שהם לא הגיעו מנטלית מוכנים ולמשחק הבא נגיע עם אש בעיניים אז איפה האש הזאת הייתה במשחק 4 מול בני השרון, ובמיוחד אתמול??.

השאלה שלי היא האם אתם באמת מאמינים לתרוצים האלה מבחינה מנטלית או שאתם חושבים שהם נאמרים כדי להחביא בעיות מקצועיות?ובכלל מה אתם חושבים על הדעה הזאת?
שלומי מלכה נשלח - 28/05/2010 : 22:55:17
אתי יקרה, אני בעד! הרי אם מכבי לא תשתתף בליגה הישראלית, סיכוייה של מגדל ירושלים להתברג במקום השני יעלה עשרות מונים.

אבל מקצועית את רוצה לדבר? בבקשה. איך את מצפה לקחת אליפות כשדרק שארפ מבצעף בממוצע, 1.1 עבירות למשחק? איך את מצפה לקחת אליפות כשגז'גוז' ודז'ינסקי קולע ב46 אחוז מהשלוש? והכי גרוע: אם בנו של אריה מקל קולע רק חמש נקודות למשחק, איך תוכלו לטעון שכל הישראלים המובילים משחקים בשורות מכבי?
וזה לא דברת פלייאוףס.
אתי שוסטר נשלח - 28/05/2010 : 22:45:11
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

או!
סוף סוף גישה מעניינת להוציא את הדעות המוזרות האלה.
זה משעשע להסתכל על זה מהכיוון של אוהדת מכבי, כל הכבוד לך אתי.

רק תשמרו (כולם) על שפה נעימה ויהיה בסדר. אין לי כח לעוד מלחמת פורום מטופשת ולא נעימה שתגרום לנעילת שרשורים ודברים כאלה.

אני יכול להבין את גישת "אין הפועל כדורסל" (שפעם הייתי חלק ממנה, לצערי)כלפי אוהדים שבוחרים להתעלם מהסירחון שעולה מהתנהלות מחלקת הכדורסל שנושאת את שם המועדון.
אני לא מצליח להבין את גישת "אין הפועל כדורסל" כלפי אוהדים שבוחרים ומנסים להתעמת עם ההתנהלות של המחלקה ומנסים לשנות אותה.

למה לא לעזור להם (ולכולנו) בעצם?..
תקנו אותי אם אני טועה, אבל ההתמרמרות והכעס כלפי "מגדל" נובעים מצער על אובדן אהובה גדולה שפעם הייתה ואיננה עוד? למה בעצם להילחם על אהובתנו מהמגרש עם הדשא ולא להילחם על האהובה ממגרש הפרקט?
אני באמת שואל ובאמת אשמח לקבל על כך תשובה..

סבבה, חולצה יקר, הנה תשובה. שיהיה ברור שאני מדבר בשם עצמי ולא בשם אף אגודה אליה משייכים אותי, אגודת אין הפועל בכדורסל. יש שתי סיבות, בעצם, לחוסר הרצון שלי להלחם על הקבוצה הזו. שוב, שלי, לא של אף אחד אחר. ואת זה אומר אדם שכן ניסה בעבר לשנות, מתוך מלחה ומכמה מקומות אחרים.

אמת, היתה אהובה ואיננה עוד. אבל בעצם ניסוח השאלה שלך אתה מניח שערכה של הפועל בכדורגל שווה לערכה של קבוצת הכדורסל. לא כך הדבר. קראנקו כבר הסביר בדיון אחר איך תמיד קבוצת הכדורגל היתה המרכז וכל השאר רק נלווה. גם בשבילי. היתה רק קבוצת הכדורגל. באיזשהו שלב גיליתי איזו קבוצת כדורסל (משחק עלייה ללאומית, אלוף האלופים, נגד הפועל גבת. אני חושב 1989 אבל לא בטוח). אז הלכתי לראות כדורגל והלכתי לראות כדורסל. ואהבתי את שתיהן, את הכדורסל תמיד פחות מהכדורגל.
באיזשהו שלב גנבו לי את הקבוצה. לא נכנס לכל הסיבות, כבר טחנו אותן עד דק. ניסינו תקופה מסוימת להלחם על הבית, לא הצלחנו. הלכנו.

ואז מגיעה השאלה למה בכדורגל כן להלחם ובכדורסל לא. הרי בשתיהן מדובר בקבוצות שנפלו קורבן לניהול כושל, של מנהלים שרצו לעשות עצמם גדולים מהקבוצה עצמה. כל אחד בדרכו כמובן. ההבדל בין שתי הקבוצות הוא שבכדורגל כל הקהל לא הלך שבי אחר שני הפושעים. מרביתו, לצערי, נפל בדרך ונשאר בבית. אבל מי שנשאר, לאורך כל השנים (עם דוגמאות זניחות כמו איתי אלגד שנתן פרחים ליוקטור, ועוד כמה עלובי נפש), היה נגד ויקטור וסאסי. עוד לפני קטמון היתה אחדות בקהל נגד שני מחריבי ביתינו. אחדות שהובילה למבצע הנפלא שאנחנו עדיין בתחילתו, אבל שכל כך כיף להיות חלק ממנו.

בכדורסל זה בלתי אפשרי. מרבית הקהל בחר ליישר קו עם ההנהלה. לא עוד אלטרנטיבה למכבי, אלא מכבי ב. כל מה שמכבי עשתה, הפועל עושה גם. בגמלוניות, בחובבניות, בטמטום, לא משנה. אבל אחד לאחד, אותו דבר.
לא כל הקהל. אני מכיר בזה שהרבה אנשים שנמצאים גם בקטמון וגם בכדורסל מבקרים את מנהלי הכדורסל. אבל בסופו של יום הם מיישרים קו עם עוד סיכוי להגיע לגמר הפליי אוף, עם עוד איזה אלכסנדר גיליץ' או מישה מוטבדזיץ' או ברנדון האנטר תורן. עם האנשים האלה לא נעשה מהפך כי אחרי הכל - טוב להם איפה שהם נמצאים.

עכשיו, זה דיון שמדבר על הענף המיותר ובין השאר על קבוצה שהפכה מיותרת לדעתינו. בואו נמשיך אנחנו לכתוב מה שבא לנו, ולכתוב עוד אלף פעמים שבכדורסל אין הפועל ונקבע שכמו שמי שאוהד את מגדל לא רוצה שנטיף לו את מי לאהוד, הוא גם לא יגידו לנו את מי לא לאהוד.

ועכשיו תן לי לחזור לדיון המקצועי המרתק עם אתי.

יאללה אצבע.

שלומי, זו הסיבה שכיום אני תומכת בקבוצת הכדורסל של מכבי ת"א. אחרי מנבר, קליין ובטח אחרי הנבלות שבאו מהיריבה העירונית - החלטתי להעביר את תמיכתי בענף הכתום לגרסת המקור, לא המתחזה מירושלים, מגדל שמה.

בכל אופן - נראה לי שבאנו לדבר כדורסל, והייתי שמחה להעלות עוד כמה שאלות מקצעיות, או ליתר דיוק מהותיות בנוגע למקומנו בליגה.

אם כן, במשך השנים האחרונות, המגמה בליגת ווינר ובתקשורת היא נגד מכבי. החל משינוים הזוים כמו ה"פיינל פור" האנטי ספורטיבי (אם מכבי תאבד את האליפות, היא תאבד אותה למרות שהיא סיימה את כל הליגה עם הפסד אחד בלבד), מה"חוק הרוסי" שדופק הבאת שחקנים ישראלים בכירים (כי הערך של שחקנים כמו יניב גרין עולה), ועד השיפוט הזעוותי של המשחק מול בני השרון. אפילו התקשורת מתגייסת למלחמה מול מכבי, ומנסה להוציא אותה מהתיוג של ה"קבוצה של המדינה".
נראה לרגע, שכמעט כל מערכת הספורט בישראל, התקשורת ומשרד הספורט, נגד הארגון הצהוב הזה, שנקרא "מכבי אלקטרה ת"א". הם תיקנו חוקים בשם "ההגינות" בשל פערי התקציב. כולנו יודעים שזה שטויות. נראה כי החוק הבא בשם" ההגינות הספורטיבית" יהיה שלשחקני מכבי תל אביב יהיה אסור לכדרדר באזור הצבע.
וזו ההצעה שלי: אם מדינת ישראל, שאת הכדורסל בה מייצג הרוזן אבנר קופל, לא רוצה את מכבי תל אביב, לא צריך!
ההצעה שלי, היא שפשוט מכבי תל אביב תפרוש מהליגה וממפעל הגביע, ותעבור לשחק בליגה אחרת. אפשר בקלות להשתלב במסגרת הליגה האדריאטית. (והאמת, לשחק נגד קבוצות מחו"ל יותר מעניין מאשר מול הפועל מגידו.)
תוך 3-4 שנים, הליגה תיסגר/תיחלש. כי בינינו, בלי מכבי תל אביב הרייטינג בקושי יעבור את האחוז, שלא לדבר על ממוצע הקהל, שיעמוד על מספר תלת ספרתי.
בסופו של דבר המנהלת תהיה חייבת להחזיר את מכבי תל אביב, ואלו יהיו דרישות מכבי: ביטול החוק הרוסי, ביטול הפיינל פור. מקסימום האליפות תוכרע בסדרות פלייאוף.
מה אתם אומרים?
עדו האדום נשלח - 28/05/2010 : 22:34:50
ההשוואה בין שתי האגודות מגוחכת. ההבדל הוא קודם כל מקצועי. אם הקבלנים היו מביאים גביע או שניים והיו רחוקים 2 שניות מאליפות המדינה לא רק שקטמון לא הייתה קמה אלא היו מצטרפים אלפים לקהל וסאסי ויונה היו נכנסים לסיפרי הזהב של הפועל ירושלים. אם ואם. אבל זה לא קרה ולכן אין מקום להשוואה. אני מציע לכל מי שוויתר על הענף שיוותר גם על האשכול הזה. מה אתם רוצים להשיג ? דיונים מקצועיים על מכבי שמעון מזרחי ת"א ? מטרתכם כנראה לחמחם ולהרגיז. די
שלומי מלכה נשלח - 28/05/2010 : 22:13:50
ציטוט:
נשלח במקור על ידי pashut79

תופעת "אין הפועל כדורסל" מבחילה אותי ועושה לי חשק לחזור לקבוצה של סאסי.

פתאום המנטרה הקבועה של האוהדים שנשארו בהפועל הישנה מתחילה להשמע הגיונית. אולי באמת הקבוצה הזו קמה כי אין לנו כח להתמודד ולא כי אנחנו לא יכולים? אולי באמת חלק מהאוהדים הם פשוט ותרנים, אין להם כח להלחם אז הם ממציאים קבוצה חדשה, שתתאים לאידאולוגיה שלהם (כי תכל'ס אידאולוגיה בספורט זה הדבר הכי חשוב ושמאלנים יפי בלורית ונפש כמונו לא יכולים לשכון עם מתנחלים חובשי כיפה מנוזלים).

עזבו אתכם ממגדל יש אוסישקין! זה הרבה יותר מגניב!

אילן ואיתי אלגד מחכים לך. יאללה. רק תעשה טובה, אל תחליט בשבילי אם לאהוד את הפועל ת"א או לא, בסדר חמוד? ואם אתה רוצה להגיד על מתנחלים שהם מנוזלים תעשה את זה, אבל אל תעשה כאילו אני אמרתי את זה.

אתה עוד פה? עמוס סאסי מחכה.
שלומי מלכה נשלח - 28/05/2010 : 22:10:29
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

או!
סוף סוף גישה מעניינת להוציא את הדעות המוזרות האלה.
זה משעשע להסתכל על זה מהכיוון של אוהדת מכבי, כל הכבוד לך אתי.

רק תשמרו (כולם) על שפה נעימה ויהיה בסדר. אין לי כח לעוד מלחמת פורום מטופשת ולא נעימה שתגרום לנעילת שרשורים ודברים כאלה.

אני יכול להבין את גישת "אין הפועל כדורסל" (שפעם הייתי חלק ממנה, לצערי)כלפי אוהדים שבוחרים להתעלם מהסירחון שעולה מהתנהלות מחלקת הכדורסל שנושאת את שם המועדון.
אני לא מצליח להבין את גישת "אין הפועל כדורסל" כלפי אוהדים שבוחרים ומנסים להתעמת עם ההתנהלות של המחלקה ומנסים לשנות אותה.

למה לא לעזור להם (ולכולנו) בעצם?..
תקנו אותי אם אני טועה, אבל ההתמרמרות והכעס כלפי "מגדל" נובעים מצער על אובדן אהובה גדולה שפעם הייתה ואיננה עוד? למה בעצם להילחם על אהובתנו מהמגרש עם הדשא ולא להילחם על האהובה ממגרש הפרקט?
אני באמת שואל ובאמת אשמח לקבל על כך תשובה..

סבבה, חולצה יקר, הנה תשובה. שיהיה ברור שאני מדבר בשם עצמי ולא בשם אף אגודה אליה משייכים אותי, אגודת אין הפועל בכדורסל. יש שתי סיבות, בעצם, לחוסר הרצון שלי להלחם על הקבוצה הזו. שוב, שלי, לא של אף אחד אחר. ואת זה אומר אדם שכן ניסה בעבר לשנות, מתוך מלחה ומכמה מקומות אחרים.

אמת, היתה אהובה ואיננה עוד. אבל בעצם ניסוח השאלה שלך אתה מניח שערכה של הפועל בכדורגל שווה לערכה של קבוצת הכדורסל. לא כך הדבר. קראנקו כבר הסביר בדיון אחר איך תמיד קבוצת הכדורגל היתה המרכז וכל השאר רק נלווה. גם בשבילי. היתה רק קבוצת הכדורגל. באיזשהו שלב גיליתי איזו קבוצת כדורסל (משחק עלייה ללאומית, אלוף האלופים, נגד הפועל גבת. אני חושב 1989 אבל לא בטוח). אז הלכתי לראות כדורגל והלכתי לראות כדורסל. ואהבתי את שתיהן, את הכדורסל תמיד פחות מהכדורגל.
באיזשהו שלב גנבו לי את הקבוצה. לא נכנס לכל הסיבות, כבר טחנו אותן עד דק. ניסינו תקופה מסוימת להלחם על הבית, לא הצלחנו. הלכנו.

ואז מגיעה השאלה למה בכדורגל כן להלחם ובכדורסל לא. הרי בשתיהן מדובר בקבוצות שנפלו קורבן לניהול כושל, של מנהלים שרצו לעשות עצמם גדולים מהקבוצה עצמה. כל אחד בדרכו כמובן. ההבדל בין שתי הקבוצות הוא שבכדורגל כל הקהל לא הלך שבי אחר שני הפושעים. מרביתו, לצערי, נפל בדרך ונשאר בבית. אבל מי שנשאר, לאורך כל השנים (עם דוגמאות זניחות כמו איתי אלגד שנתן פרחים ליוקטור, ועוד כמה עלובי נפש), היה נגד ויקטור וסאסי. עוד לפני קטמון היתה אחדות בקהל נגד שני מחריבי ביתינו. אחדות שהובילה למבצע הנפלא שאנחנו עדיין בתחילתו, אבל שכל כך כיף להיות חלק ממנו.

בכדורסל זה בלתי אפשרי. מרבית הקהל בחר ליישר קו עם ההנהלה. לא עוד אלטרנטיבה למכבי, אלא מכבי ב. כל מה שמכבי עשתה, הפועל עושה גם. בגמלוניות, בחובבניות, בטמטום, לא משנה. אבל אחד לאחד, אותו דבר.
לא כל הקהל. אני מכיר בזה שהרבה אנשים שנמצאים גם בקטמון וגם בכדורסל מבקרים את מנהלי הכדורסל. אבל בסופו של יום הם מיישרים קו עם עוד סיכוי להגיע לגמר הפליי אוף, עם עוד איזה אלכסנדר גיליץ' או מישה מוטבדזיץ' או ברנדון האנטר תורן. עם האנשים האלה לא נעשה מהפך כי אחרי הכל - טוב להם איפה שהם נמצאים.

עכשיו, זה דיון שמדבר על הענף המיותר ובין השאר על קבוצה שהפכה מיותרת לדעתינו. בואו נמשיך אנחנו לכתוב מה שבא לנו, ולכתוב עוד אלף פעמים שבכדורסל אין הפועל ונקבע שכמו שמי שאוהד את מגדל לא רוצה שנטיף לו את מי לאהוד, הוא גם לא יגידו לנו את מי לא לאהוד.

ועכשיו תן לי לחזור לדיון המקצועי המרתק עם אתי.

יאללה אצבע.
עדו האדום נשלח - 28/05/2010 : 21:50:14
אתי: בחיית, עזבי אותנו מהשטויות שלך. זה מתחיל להזכיר לי את גולה נאמן
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אתי שוסטר

הייתי שמחה להשיב את הדיון לפסים מקצועיים. בסך הכל כולם חרדים לגבי מה שיבוא עלינו בעונה הבאה. האמת, שבעינייני הכדורגל, על ליאור אני סומכת לגמרי. אבל כשבמחלקת הכדורסל העניינים קצת לא סגורים, הייתי מציעה לחשוב על שיטת משחק, ואליה להתאים שחקנים - בהרכבת הסגל.
איזו שיטת התקפה הייתם רוצים לראות את מכבי מריצה שנה הבאה?
בקיצור, מדברים הרבה על השחקנים אבל קודם כל צריך לחשוב על שיטה ואז להתאים לה שחקנים.
אני הייתי הולכת, כמה נדוש, על התקפת המשולש הדינאמית שמאפשרת משחק קבוצתי אבל גם יכולת לבטא יכולות אישיות.

הסבר טוב על השיטה מצאתי באתר הנהדר הזה:

http://leogau.com/blog/2009/06/11/the-triangle-offense/
ולמי שמתקשה עם שפות זרות - אסביר בגדול.
המרכיבים הדרושים (להתקפת משולש קלאסית):
1. סנטר גבוה דומיננטי בעל יכולת מסירה טובה שיכול לעשות פוסט ולאיים על הסל.
2. סמול פורוורד בעל תנועה טובה ללא כדור, יכולת חדירה לסל, מסירה
3. גארד שמסוגל לקלוע שלשות מהפינה ולהוביל כדור.
4. גארד שמסוגל לשחק משחק בין 2, טוב בפיק אנד רול
5. פורוורד טוב למשחק בין 2 (חוסם, פיק אנד רול, לוב, קולע מ High Post).

שחקנים שמתאימים לטעמי:
1. מאריץ', ראדוליצה
2. סאטו,ווסלי, אידסון
3. לוגן, שאראס
4. הלפרין, לוגן, קית לאנגפורד, ג'אמונט גורדון
5. באטיסט, פישר

חמישיה אפשרית: ראדוליצה, פישר, אידסון, הלפרין, שאראס

חמישיה חלומית: מאריץ', באטיסט, סאטו, לאנגפורד, שאראס

כמה טוב שבכדורגל הכל מתנהל על מי מנוחות וברוגע. ציון זקן ועוד קצת רכש חכם והכל יהיה טוב. בכדורסל זה באמת הרבה יותר מורכב. מה אתם אומרים חבר'ה?

החולצה האדומה נשלח - 28/05/2010 : 21:22:35
מזל שאת עונה לעניין...
אתי שוסטר נשלח - 28/05/2010 : 20:37:32
הייתי שמחה להשיב את הדיון לפסים מקצועיים. בסך הכל כולם חרדים לגבי מה שיבוא עלינו בעונה הבאה. האמת, שבעינייני הכדורגל, על ליאור אני סומכת לגמרי. אבל כשבמחלקת הכדורסל העניינים קצת לא סגורים, הייתי מציעה לחשוב על שיטת משחק, ואליה להתאים שחקנים - בהרכבת הסגל.
איזו שיטת התקפה הייתם רוצים לראות את מכבי מריצה שנה הבאה?
בקיצור, מדברים הרבה על השחקנים אבל קודם כל צריך לחשוב על שיטה ואז להתאים לה שחקנים.
אני הייתי הולכת, כמה נדוש, על התקפת המשולש הדינאמית שמאפשרת משחק קבוצתי אבל גם יכולת לבטא יכולות אישיות.

הסבר טוב על השיטה מצאתי באתר הנהדר הזה:

http://leogau.com/blog/2009/06/11/the-triangle-offense/
ולמי שמתקשה עם שפות זרות - אסביר בגדול.
המרכיבים הדרושים (להתקפת משולש קלאסית):
1. סנטר גבוה דומיננטי בעל יכולת מסירה טובה שיכול לעשות פוסט ולאיים על הסל.
2. סמול פורוורד בעל תנועה טובה ללא כדור, יכולת חדירה לסל, מסירה
3. גארד שמסוגל לקלוע שלשות מהפינה ולהוביל כדור.
4. גארד שמסוגל לשחק משחק בין 2, טוב בפיק אנד רול
5. פורוורד טוב למשחק בין 2 (חוסם, פיק אנד רול, לוב, קולע מ High Post).

שחקנים שמתאימים לטעמי:
1. מאריץ', ראדוליצה
2. סאטו,ווסלי, אידסון
3. לוגן, שאראס
4. הלפרין, לוגן, קית לאנגפורד, ג'אמונט גורדון
5. באטיסט, פישר

חמישיה אפשרית: ראדוליצה, פישר, אידסון, הלפרין, שאראס

חמישיה חלומית: מאריץ', באטיסט, סאטו, לאנגפורד, שאראס

כמה טוב שבכדורגל הכל מתנהל על מי מנוחות וברוגע. ציון זקן ועוד קצת רכש חכם והכל יהיה טוב. בכדורסל זה באמת הרבה יותר מורכב. מה אתם אומרים חבר'ה?
לאסלו צה נשלח - 28/05/2010 : 19:44:09
עזבו אותכם משטויות. אתם סתם ממחזרים את הוויכוח הזה כל פעם מחדש.
היה ערב ענק אתמול.גיי פניני אשכרה בכה אתמול. פאקינג בכה. פגב"ז פוטר ממכבי. וכל הצהובים היהירים והדוחים האלה קיבלו כאפה לפנים. זה מה שחשוב.
pashut79 נשלח - 28/05/2010 : 18:08:35
תופעת "אין הפועל כדורסל" מבחילה אותי ועושה לי חשק לחזור לקבוצה של סאסי.

פתאום המנטרה הקבועה של האוהדים שנשארו בהפועל הישנה מתחילה להשמע הגיונית. אולי באמת הקבוצה הזו קמה כי אין לנו כח להתמודד ולא כי אנחנו לא יכולים? אולי באמת חלק מהאוהדים הם פשוט ותרנים, אין להם כח להלחם אז הם ממציאים קבוצה חדשה, שתתאים לאידאולוגיה שלהם (כי תכל'ס אידאולוגיה בספורט זה הדבר הכי חשוב ושמאלנים יפי בלורית ונפש כמונו לא יכולים לשכון עם מתנחלים חובשי כיפה מנוזלים).

עזבו אתכם ממגדל יש אוסישקין! זה הרבה יותר מגניב!

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07