פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 אוף-טופיק
 הפועל (טופדו)מוסקבה

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
אליה נשלח - 01/06/2014 : 18:19:35
הקבוצה המרגשת והכי מזוהה עם התנועה סוציאליסטית עלתה לאחר 8 שנים קשות לפריימר ליגה רוסית.קבוצה נעבקה קשה עם בעיות כלכליות,שיחקה אפילו בליגה א מרכז(חובבנית)אך בסוף בנתה את עצמה מחדש וחזרה לליגה הבכירה ברוסיה .מה שהכי מרגש זה שהיא בדרך להפוך לקבוצת האוהדים ב50% מהמניות שיקנו על ידי אוהדיה.מי שלא מכיר את הסטוריה של המועדון הזה אומר בקצרה שזה אחת הקבוצות פאר של ברית המועצות לדורות וקבוצה הכי עממית במוסקבה מעין אטלטיקו מוסקבה כזה....קבוצה הזו היא אלופת רוסיה מספר לא מבוטל של פעמים ,מחזיקת גביעה ,קבוצה הזו גם ניצצה במפעלים הארופים בעבר .השחקנים הבולטים שלה היו:ה"פלה" הרוסי אדוארד סטראלצוב כשרון ענק שעולם לה הכיר בזמנו כי איש ישב שנים בכלא אחרי פרשת אונס מדומה ,אך לפני זה נצץ באלפות ארופה62,אחים ניקולאי ויורי סאביצב,ואלקסנדר פולוקארוב שאם אני לא טועה נתן עונה בהפועל ירושלים(תקנו אותי אם אני טועה)ועוד רבים וטובים.בקיצור איזה יופי שחור לבן עולה
2   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
לאסלו צה נשלח - 10/06/2014 : 08:58:46
האוהדים המאורגנים, אולטראס או חוליגנים ברוסיה כמעט ב99.9% הם ניאו נאצים. בדיקה קצרה העלתה שגם אולטראס של טורפדו הם כאלה. חבל. לי בכל אופן זה מפריע מדי כדי לסמפט קבוצה כלשהי בחו"ל.
הולך ברגל נשלח - 02/06/2014 : 07:24:40
אחלה פוסט

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07