| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| בלאש ביקו |
נשלח - 10/11/2009 : 19:23:20 סרט נהדר, ורלוונטי מאד לכולנו. יש אולי סרטי קן לואץ' מעמיקים או מסתוריים יותר, אבל זה סרט אנושי ומדוייק מאד במסריו. הסרט הכי טוב שראיתי השנה
|
| 6 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| Offside |
נשלח - 25/11/2009 : 22:50:13 לא מזמן חזרתי מהסרט. נהדר, נפלא, כיף של סרט. רק הקטעים של השערים והמסירות של קנטונה שווים בפני עצמם, עם כל העטיפה של הסיפור של הסרט זה הופך לחוויה עוד יותר מהנה.
קטמון כנראה לא מפחדים לנער את הקוביות. בכל זאת כבר הוצאנו שתי שישיות 
נ.ב. אהבתי את ה " = צפייה". |
| tampopo |
נשלח - 22/11/2009 : 08:33:36 אני מסכים גם עם הצד השני.
להתמסטל "עם" קנטונה
לא לתת כסף לגלייזרים |
| בלאש ביקו |
נשלח - 21/11/2009 : 17:28:09 מבין את התחושה שלך, הסרט כאילו מקפיד לא ללכת מעבר. מצד שני יש בו גם יותר מסכום חלקיו, יש משהו בשילוב של גורמי העלילה, המסע האישי של אריק, היחסים עם לילי, קבוצת האוהדים, המקום של הקהילה והחברות שהרגיש לי מדויק להפליא. |
| tampopo |
נשלח - 21/11/2009 : 16:02:53 "מי שפוחד לנער את הקוביות,לעולם לא יוציא 6 "(הקואוצ',אריק קנטונה). הסרט חביב,מהנה ביותר ,טוב וכנראה גם המלבב והמשמח ביותר של הבמאי הבריטי קן לואצ' לעומת סרטים קודמים שלו .אמנם הוא לא סרט שמגיע עד לקצה ותמיד ליוותה אותי התחושה לאורך כל הסרט שהכול על פני השטח.היה חסר משהו נוסף, כדי לממש עד הסוף את כל הפוטנציאל שלו.לא קריטי.. ובכל זאת,הוא מצליח להעביר את המסר ואת הרעיון הכללי(אם כי הרעיון לא חדש) באופן קומי ,משעשע.ורלבנטי לכל קהילת ספורט.הסצינה בפאב החזירה אותי לויכוחים שלפני הקמת קטמון.הקטע שהאוהד חוזר לפאב שכהוא שומע את צהלות האוהדים,העלה חיוך גדול .אנחנו מכירים את זה..תמיד נבדוק מה עשתה הפועל ירושלים שלנו..עד שתחזור אלינו.אינשאללה.ומבצע קנטונה? מרגש. זה סרט על חברות ,על קהילה,ועל האמונה ברוח האדם והיכולת להתמודד את עם השדים שלך מהעבר בכבוד. בסופו של דבר,בסרט,כולם לומדים מטעויות העבר של עצמם אם רק נפסיק לפחד לנער את הקוביות ,מי יודע,אולי גם נוציא את ה-6 .
לא סרט ענק אבל = צפיה. אני נהניתי.
|
| בלאש ביקו |
נשלח - 11/11/2009 : 11:22:53 מחכה לשמוע את דעתך... |
| tampopo |
נשלח - 11/11/2009 : 09:56:39 הסרט מסומן אצלי כ-מאסט.אלך לראות אותו בקרוב... |
|
|