פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 אוף-טופיק
 סינדרום ירושלים-מאמר על הפועל כדורסל

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
עוז לניצחון נשלח - 31/05/2011 : 08:25:00
http://www.calcalist.co.il/sport/articles/0,7340,L-3519229,00.html
8   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
Offside נשלח - 03/06/2011 : 18:16:09
טמפ', הבעיה היא לא הביקורת אלא איך היא כתובה.
לי נמאס מהכתבות האלו, כי הן ממוחזרות, מסלפות עובדות כדי להראות תמונה שחורה יותר ובעיקר לא מציגות פתרונות קונקרטיים.
כותבים אותן לשם הכתיבה. כל פעם שיש נפילה של קבוצת הכדורסל שולפים כתבה בסגנון.

שחקני בית? צודק. אז למה אף כתבה כזו לא מדברת על טיפוח וקידום מחלקת הנוער? או על שינוי כיוון לקבוצה, שמדי פעם תפתח שחקנים בעצמה ולא תתלה בקבוצות אחרות שיפתחו עבורה שחקנים?
לאסלו צה נשלח - 03/06/2011 : 15:31:02
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tampopo

אתם תמיד תחפשו את הפיסקה הקטנה בבקורת שלא מתאימה לכם עד הסוף.עניין ידוע.. המאמר כותב מה שכל אוהד הפועל ירושלים אומר על קבוצת הכדורסל.אבל אתם מעדיפים להיות הקבוצה מספר 2 עם כסף של ביטרים ומוכרי נשק במקום להיות פשוט הפועל ירושלים.עם שחקני בית,עם גאווה עם נשמה.כמו שהיינו בשנות ה-90 .

ציטוט:
במילים אחרות, הגיע הזמן להחליף את הדיסק השרוט של השנים האחרונות. כדי להוות אלטרנטיבה אמיתית למכבי לא חייבים להפוך לחיקוי עלוב שלהם, אפשר פשוט לנסות ולהיות משהו אחר ושונה.

אבל הכול בסדר במלחה.בשנה הבאה תיקחו אליפות.אפשר להירגע.

הכל נכון. פרט לעובדה שגם בשנות התשעים היינו ממומנים ע"י מוכר נשק. רק שאז היו לנו שחקני בית.
tampopo נשלח - 02/06/2011 : 21:00:24
אתם תמיד תחפשו את הפיסקה הקטנה בבקורת שלא מתאימה לכם עד הסוף.עניין ידוע.. המאמר כותב מה שכל אוהד הפועל ירושלים אומר על קבוצת הכדורסל.אבל אתם מעדיפים להיות הקבוצה מספר 2 עם כסף של ביטרים ומוכרי נשק במקום להיות פשוט הפועל ירושלים.עם שחקני בית,עם גאווה עם נשמה.כמו שהיינו בשנות ה-90 .

ציטוט:
במילים אחרות, הגיע הזמן להחליף את הדיסק השרוט של השנים האחרונות. כדי להוות אלטרנטיבה אמיתית למכבי לא חייבים להפוך לחיקוי עלוב שלהם, אפשר פשוט לנסות ולהיות משהו אחר ושונה.

אבל הכול בסדר במלחה.בשנה הבאה תיקחו אליפות.אפשר להירגע.

lazy נשלח - 31/05/2011 : 16:10:55
אני כמובן בעד הפתרון של קבוצת אוהדים בכדורסל או "קבוצה עם סולידריות לקטמון". רק רצוי לתת לזה נימוקים סבירים ולא על גבול הדמגוגיים.

לטעון שזה יביא להכנסות גבוהות יותר זה אולי נכון, אבל יותר הגיוני שלא. ואם זה נכון מן הראוי לגבות את זה בנתונים. כרגע ניראה לי שזה בעיקר משהו שיבריח את כל הטיפוסים המפוקפקים שדני קליין מצליח לארגן.

גם הטענה שזה מה שיביא להצלחה מקצועית ליציבות, או ל"אלטרנטיבה מסוג אחר" למכבי, היא טענה שרצוי לגבות אותה ולא סתם לטעון אותה. מכיוון שלקהל של הפועל בכדורסל יש אופי מסוים והוא גם הורגל להצלחות אני מסופק אם זה מה שיגרום ליציבות. כנ"ל לגבי הטענות לגבי עודף ההתערבות של דני קליין באספקטים מקצועיים.

בכל מקרה, אם אני דני קליין, קשה לי להאמין שטור מהסוג הזה היה גורם לי למחשבות ולחשבון נפש...
Offside נשלח - 31/05/2011 : 13:43:44
את חלק מהביקורת שלי על הכתבה הזו כתבתי באיזה שרשור פייסבוקי שבו גם הכתב הגיב.
לא מעוניין להתחיל להתנגח ולהתנצח איתו שם, מה גם שזו לא ממש אשמתו כי הוא בסך הכל לקח שבלונה מוכרת והוסיף עליה כמה מילים משלו, אבל עוד כמה עניינים לגבי הכתבה הזו:
"עד שנת 1996 התנהל לו מועדון הפועל ירושלים על מי מנוחות. בלי רכבת מאמנים ושחקנים"
לא נכון. גם בשנים שלפני הגביע הראשון התחלפו לא מעט מאמנים ושחקנים, חלקם אפילו פוטרו במהלך העונה, משהו שלא קורה כבר כמה וכמה וכמה שנים.

"וכאן טמון הפרדוקס הירושלמי: ההצלחה הכניסה את המועדון לסחרור מטורף..."
לא לגמרי הבנתי את כוונת המשורר, אבל לקרוא לזה פרדוקס ירושלמי זה מגוחך. זה קורה בהרבה מאוד קבוצות ולא משהו שטיפוסי לקבוצת הכדורסל.

מעבר לזה, הוא מציע שהקבוצה תהיה עם מעורבות אוהדים, אבל מצד שני שקליין לא יובל על ידי הקהל..
או שלא הבנתי, או שיש פה סתירה קלה.
לאסלו צה נשלח - 31/05/2011 : 11:44:19
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

קבוצת הכדורסל-הקפדה על אוף טופיק.קביליו יפו -האמא של הטופיק....מעניין מאד המצב המוזר שהגענו אליו.

קלי נשלח - 31/05/2011 : 11:21:19
קבוצת הכדורסל-הקפדה על אוף טופיק.קביליו יפו -האמא של הטופיק....מעניין מאד המצב המוזר שהגענו אליו.
החולצה האדומה נשלח - 31/05/2011 : 10:43:00
ציטוט:
ההנהלה בראשותו של דני קליין חייבת לעצור רגע בצד ולהתחיל לחשוב שאולי אפשר להוות אלטרנטיבה למכבי ת"א בדרכים אחרות.

אולי העברת חלק מבעלות הקבוצה לידי האוהדים, כדי ליצור סולידריות (שתוביל גם להכנסות גבוהות יותר) עם הפועל קטמון. לייצר שקיפות ניהולית אמיתית ויציבות בצוות המקצועי. כן,כן, עם כל אותם מונחים שזרים לספורט הישראלי.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07