| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| מחאיי |
נשלח - 29/08/2010 : 17:33:22 עכשיו מתחיל הזמן. בשנים קודמות זה נעשה באופן פרטיזני, ולרוב היה קשה לגייס אוהדים, למרות שהפעילות כשלעצמה די כיפית. אני מציע שהשנה נרכיב שני צוותים מסודרים, נאמר 5-8 אוהדים בכל אחד:
א. צוות נוער - חלוקת הזמנות, ארגון שיחות בבתי-ספר וכו'. ב. צוות פרסום - הכנת שלטים ותלייתם (בפאבים, על מרפסות של אוהדים).
זה גם ייעל את העסק, וגם יאפשר חלוקת עבודה שבה כל אחד משקיע זמן מועט בלבד. מה אתם אומרים? |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| מחאיי |
נשלח - 09/10/2010 : 10:02:22 עקב עומס זמן אני לא אצליח לארגן שלטים ותלייה למשחקים החשובים השבוע. צריך שמישהו אחר יתארגן על זה, לאורך כל העונה.
יום שלישי אבוד, אבל לפחות למשחק ביום שישי אפשר וצריך לדעתי להרים שלטים. מי שרוצה, שירים את הכפפה, אני אשמח לעזור. |
| מחאיי |
נשלח - 11/09/2010 : 14:13:30 נראה לי מיד אחרי המשחק מול יצ'לאל שווה להתחיל את ההכנות למשחק פתיחת הליגה. בינתיים זה בערך מה שיש לי:
שלטים ופרסום – ירון ד., רסקולניקוב, ג'ון מדלולה נוער ובתי-ספר –
אם זה יתחלק בין הרבה אנשים, זה סיפור של כולה שעה בשבועיים. |
| קשיש אדום |
נשלח - 02/09/2010 : 11:30:04 מסכים עם מחאיי. פניתי בפרטי והשארתי טלפון.אם משום מה לא הגיע אשלח שוב. |
| מחאיי |
נשלח - 01/09/2010 : 09:19:35 ציטוט: נשלח במקור על ידי קשיש אדום
אני מוכן לתלות פוסטרים בתל אביב. עם מי ליצור קשר?
יש זרם ניכר של ירושלמים והפועל ירושלמים לתל אביב, דווקא דרך הקבוצה הם יכולים לשמור על הקשר עם העיר שהשאירו מאחור. לתלות בתל אביב זה רלבנטי לדעתי, אבל רק במקומות הנכונים. לקראת משחק העלייה שנה שעברה תליתי במנזר ובהודנא. אם אתם מכירים עוד מקומות של ירושלמים, ספרו. קשיש, עלה מולי בפרטי. |
| קראנקו |
נשלח - 31/08/2010 : 16:56:23 ציטוט: נשלח במקור על ידי ויקטוריה הסודית
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי קשיש אדום
ואני יכול בכפר סבא, אבל מה זה אמור לתת ? פוסטרים בתל אביב ?
http://football.org.il/Clubs/Pages/ClubDetails.aspx?CLUB_ID=2174
יש כאן כתובת בכפר-סבא לפוסטרים ובקבוקי תבערה
ויקטוריה, את 10 צעדים מאחור. כבר בדקתי את הכתובת והצבתי מארב, יצא משם מישהו שדומה למייקל דאגלס. |
| ויקטוריה הסודית |
נשלח - 31/08/2010 : 16:19:21 ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי קשיש אדום
ואני יכול בכפר סבא, אבל מה זה אמור לתת ? פוסטרים בתל אביב ?
http://football.org.il/Clubs/Pages/ClubDetails.aspx?CLUB_ID=2174
יש כאן כתובת בכפר-סבא לפוסטרים ובקבוקי תבערה
|
| קראנקו |
נשלח - 31/08/2010 : 15:23:17 ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
די קראנקו בחייאת תן שרשור אחד שיש בו רק עשייה
מה הקשר ? אני מפריע לעשייה ? יש עשייה ויש לבזבז אנרגיה הכרחית. מה תתלה, פוסטרים של הפועל ירושלים מליגה ב' בתל אביב ? הפועל תל אביב בצ'מפיונס, מכבי עם תקציב פי 107 מהקבוצה הזאת מליגה ב', את מי בדיוק אתה מצפה להביא לגבעת רם ? מעבר לכך, האוהדים שלנו הגולים בתל אביב מתעדכנים בפורומים מה קורה יותר מהירושלמים. |
| lazy |
נשלח - 31/08/2010 : 15:03:39 אני גם אשמח להצטרף לצוות, אבל אני צריך עוד כמה ימים כדי לארגן לי את הלו"ז (ואת החיים...) |
| אמיר גולה |
נשלח - 31/08/2010 : 14:44:43 פוסטרים בחולון? אני בספק אם זה יעיל |
| שומר החומות |
נשלח - 31/08/2010 : 14:44:26 די קראנקו בחייאת תן שרשור אחד שיש בו רק עשייה |
| קראנקו |
נשלח - 31/08/2010 : 13:37:48 ציטוט: נשלח במקור על ידי קשיש אדום
ואני יכול בכפר סבא, אבל מה זה אמור לתת ? פוסטרים בתל אביב ? |
| קשיש אדום |
נשלח - 31/08/2010 : 12:00:24 אני מוכן לתלות פוסטרים בתל אביב. עם מי ליצור קשר? |
| רסקולניקוב |
נשלח - 31/08/2010 : 01:32:02 מצטרף, כמובן.
ונראה לי שאני אמצא את מקומי הטבעי בצוות פרסום... |
| שומר החומות |
נשלח - 30/08/2010 : 20:49:38 אפשר להדפיס את הפוסטרים בשחור לבן דרך אגודת הסטודנטים: אם יש מישהו שרוצה לקחת ממני את הכבוד הזה אשמח להסביר לו איך. זה לא נורא מסובך, וזה לוקח בערך שעה בכל פעם.
אגב ילוביץ' יש לפחות 3 בעלי מניות שאני יודע עליהם בין המקימים של המכינה, ולדעתי הם גם די מרושתים לגבי את מי כדאי להביא לדבר עם החבר'ה, בכל אופן אני אשמח לבוא לשם אם יהיה צורך. מייד שולח לך בפרטי. וחוץ מזה סחתיין. |
| ילוביץ |
נשלח - 30/08/2010 : 15:16:50 למי שלא יודע נפתחה השנה בקריית יובל מכינה חדשה שמה כאמור המכינה הירושלמית יוזמה שהחלה מכמה אנשי צוות בבית ספר בויאר ותפסה תאוצה אודות לקהילות הצעירים שפועולות בשכונות השונות כמו קטמון קריית יובל מוסררא וכו.. אנחנו 23 חברה מלאי מוטיבציה .
חשבתי שמישהו שנמצא בתוך העסק יבוא לדבר עם החבר'ה יסביר להם קצת מעבר, גם על כל הסיפור שבעקבותיו הוקמה קטמון,קצת היסטוריה,הערכים שעומדים מאחורי הקבוצה והיוזמות הקהילתיות.
העיניין נכנס כבר חזק לתודעה אני מאמין שאם המפגש יהיה מוצלח החבר'ה יהיו להוטים לעזור בפרסום במקומות בהם אנחנו מתנדבים וגם מעבר אם זה יתאפשר.
מחכה לתשובה בהודעות פרטיות-המייל של פרוץ או בפלא 0544616662 ניר
והנה לינק למי שמתעניין במכינה http://www.hayerushalmit.co.il/index.php |