| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| קטמון ותיק |
נשלח - 19/08/2010 : 07:47:41 אשר גולה - הפועל מקטמון TIME OUT http://www10.speedyshare.com/files/23865955/download/%D7%90%D7%A9%D7%A8%20%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%94%20%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%A2%D7%9C%20%D7%9E%D7%A7%D7%98%D7%9E%D7%95%D7%9F.pdf |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| עדו האדום |
נשלח - 22/08/2010 : 23:34:35 הרי נשאלת השאלה: ביום שנגיע ללאומית נצטרך להוכיח בבקרה שיש לנו ערבויות לתקציב. איך עושים את זה כאשר מגייסים מניות תוך כדי השנה ? הנה התשובה: http://www.sport5.co.il/articles.aspx?folderid=1379&docid=83974&lang=HE |
| אמיר גולה |
נשלח - 22/08/2010 : 21:36:06 מה קורה עם זה? אני מוכן לשלם למי שיעלה את המקומונים ביום הקרוב |
| פרננדו פסואה |
נשלח - 22/08/2010 : 18:14:20 ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד
חוץ מהפיסקה האחרונה, כתבה מצויינת. תקראו לי תמים, אבל אני ממש לא מסכים עם גולה שכאשר נגיע ללאומית נצטרך לעבור לידיים פרטיות כדי להצליח.
לא תמים בכלל. אם נגיע ללאומית אי אפשר יהיה לעצור את הגל הזה. יגיעו ההקצבות, הטלוויזיה, ספונסרים כבדים יותר, עוד אוהדים, יותר חברי עמותה, יותר כסף מכרטיסים. למעשה המכשול הכי גדול זה עכשיו, כלומר ליגות ב+א, ליגות שגם מקבלות אפס סיקור תקשורתי וגם לא מקבלים בהן שקל מהמדינה ומהטלוויזיה. כמה שנים לא מוצלחות כאן ביחד עם התעקשות של סאסי-יונה לא לשחרר הן מה שיכול להפיל אותנו. |
| אמיר גולה |
נשלח - 22/08/2010 : 11:33:22 זה כמו עינוי סיני, גם בדרום עדיין מחכים |
| גלעד |
נשלח - 22/08/2010 : 09:30:41 ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
עוד מקומונים? קלי?
קלי בבקשה? אנשי השפלה יודו לך! |
| אמיר גולה |
נשלח - 20/08/2010 : 21:45:31 עוד מקומונים? קלי? |
| amos |
נשלח - 20/08/2010 : 12:52:28 הבנתי. אם להשתמש ברוח דבריו של אשר על "שני הג'נטלמנים", לא במקרה הלך הג'נטלמן השלישי אצל שני אלה... בינתיים גם ראיתי שהוא היה אל"מ ועמד בראש בית דין צבאי
|
| האחים מרילי |
נשלח - 20/08/2010 : 11:14:39 ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
מסרו לעו"ד חנוך קינן (מי זה בכלל? ירושלמי? יש לו משרד בעיר?): למה אתה לא עונה לעיתונאים? למה, לעזאזל, אתה לא עונה לעיתונאים? כי "אתה לא מגיב בנושאי בוררות המונחים על שולחני"? מי שאל אותך על התנהלות של בוררות המונחת "על שולחנך" (יפה שיש לך שולחן), טמבל? שאלו אותך עיתונאים על עבירה אתית חמורה לכאורה שביצאת בעצם ההסכמה להיות בורר, מטעם הגוף הציבורי הממומן בכספי ציבור המתקרא ההתאחדות לכדורגל, כדי לפסוק בסכסוך בין שתי קבוצות עירוניות שגם חלק מפעילותיהן ממומן (ישירות או בעקיפין) על ידי כספי הארנונה שלי...
אז עכשו תקשיב לי ותקשיב לי טוב, אדון למעלה-ממאתיים-אלף-שקל-דמי-השבחה-על-ירידה-לליגה-ב - אתה לא יכול לא לענות לעיתונאים. אתה חייב לענות לעיתונאים!! חייב!!! חית יוד יוד בית!!!!!
אגב, בודאי ביצעתי בדברי עשרות עבירות לכאורה על חוקי לשון הרע, פגיעה במוניטין וכו וכו וכו - אנא, למען הסר ספק ומבלי לפגוע בזכויות ובלהבלהבלה - תבע אותי בצינורות המקובלים. ותזכיר לי איפה המשרד שלך בדיוק לשם הגשת כתבי הגנה
זה אותו חנוך קינן שהיה בזמנו שדר ציבעוני במיוחד בשירים ושערים, והונצח במערכון של הגששים -"אליך חנוך". בשנים האחרונות הוא הפך לעו"ד מבוקש במיוחד בקרב ספורטאים ועסקנים והוא מעורב כמעט בכל עניין משפטי בכדורגל הישראלי. תמנון לא קטן ואיש עם השפעה רבה. לא פלא שהוא קשור עם סאסיונה ועסקי הנכלולים שלהם.
נקווה שיפסל.
לצורך האנקדוטה - הנה סיפור קטן על מר אדון קינן שמצאתי בשתי דקות חיפוש ברשת שמדגימות את דרכי פעולתו (יש בטח מאות סיפורים כאלה):
"ב1975 קינן כבר לא יכול היה להתאפק. הוא, כמו כל בלומפילד, ראה איך דרור ברנור כובש את שער הניצחון למכבי ת"א בעזרת היד במשחק נגד מכבי נתניה. כבר במהלך השידור הוא חזר והדגיש, ובסיום קרא לנפתלי איתן לעמדה, שם ניהלו דושיח נוקב.איתן התפלא לראות כעבור ארבעה ימים את קינן, עו"ד במקצועו, מייצג את נתניה בבית הדין העליון של ההתאחדות בערעור על התוצאה. הערעור נדחה, קינן ואיתן לא דיברו במשך שלוש שנים". |
| amos |
נשלח - 19/08/2010 : 21:51:19 מסרו לעו"ד חנוך קינן (מי זה בכלל? ירושלמי? יש לו משרד בעיר?): למה אתה לא עונה לעיתונאים? למה, לעזאזל, אתה לא עונה לעיתונאים? כי "אתה לא מגיב בנושאי בוררות המונחים על שולחני"? מי שאל אותך על התנהלות של בוררות המונחת "על שולחנך" (יפה שיש לך שולחן), טמבל? שאלו אותך עיתונאים על עבירה אתית חמורה לכאורה שביצאת בעצם ההסכמה להיות בורר, מטעם הגוף הציבורי הממומן בכספי ציבור המתקרא ההתאחדות לכדורגל, כדי לפסוק בסכסוך בין שתי קבוצות עירוניות שגם חלק מפעילותיהן ממומן (ישירות או בעקיפין) על ידי כספי הארנונה שלי...
אז עכשו תקשיב לי ותקשיב לי טוב, אדון למעלה-ממאתיים-אלף-שקל-דמי-השבחה-על-ירידה-לליגה-ב - אתה לא יכול לא לענות לעיתונאים. אתה חייב לענות לעיתונאים!! חייב!!! חית יוד יוד בית!!!!!
אגב, בודאי ביצעתי בדברי עשרות עבירות לכאורה על חוקי לשון הרע, פגיעה במוניטין וכו וכו וכו - אנא, למען הסר ספק ומבלי לפגוע בזכויות ובלהבלהבלה - תבע אותי בצינורות המקובלים. ותזכיר לי איפה המשרד שלך בדיוק לשם הגשת כתבי הגנה
|
| דוד יוסה |
נשלח - 19/08/2010 : 19:37:06 ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/146/996.html?hp=54&cat=869
משחקים בטדי?העירייה בודקת? |
| שומר החומות |
נשלח - 19/08/2010 : 17:11:03 לא נעבור לידיים פרטיות. ואשר עוד יהיה נשיא כבוד לכל החיים. אבל בשביל שלא נעבור, צריך שכולם יקראו את ההצעה לתקנון וימצאו חורים שיכולים להיות מנוצלים על ידי אנשים פחות נאיביים וערכיים מהחמישה שכתבו למעלה. |
| קראנקו |
נשלח - 19/08/2010 : 14:15:12 http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/146/996.html?hp=54&cat=869 |
| אורי כ. |
נשלח - 19/08/2010 : 13:30:13 ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד
חוץ מהפיסקה האחרונה, כתבה מצויינת. תקראו לי תמים, אבל אני ממש לא מסכים עם גולה שכאשר נגיע ללאומית נצטרך לעבור לידיים פרטיות כדי להצליח.
אני מעדיף לכנות אותך בעל חזון, איש עשייה, אדם ששואף לרצוי ולא למצוי. זה אפשרי. |
| בלאש ביקו |
נשלח - 19/08/2010 : 11:51:00 "ידיים פרטיות" עלק. אפילו בהפועל תל אביב הבעלים לא שמים כסף, רק ערבויות. עם קצת אינטלגנציה , מזל ונחישות, אפשר לעשות כאן מודל תחרותי ומצליח בבעלות האוהדים. שזה גם הדבר המוסרי היחידי. |
| החולצה האדומה |
נשלח - 19/08/2010 : 11:50:01 ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד
|