פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 גדנ"ע יהודה....

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
עוז לניצחון נשלח - 06/08/2010 : 14:47:19
התלבטתי אם לפרסם את זה במדור אוף-טופיק. אז אין לי בעיה אם יוחלט להזיז את ההודעה הזאת לשם. אבל בכל זאת לעניות דעתי זה שייך אלינו לפחות באופן עקיף. אנחנו מקימים מחלקת נוער השנה. הנה דוגמא של אנשים בארץ הבאים לנושא ממש מאהבת הספורט והשחקן הצעיר. אפשר ללמוד מהם הרבה וכדאי לבדוק את האפשרות של סיור מקצועי אצלם ללמוד "איך עושים את זה".וגם אם לא, זה טקסט יוצא מן הכלל:
http://debuzzer.com/buzz/42
3   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
Offside נשלח - 09/08/2010 : 14:05:58
תגיד לי מתי, יכול להיות שאני אצטרף
מחאיי נשלח - 08/08/2010 : 22:03:02
אחלה מאמר, תודה.
נחמד לשמוע על עוד דברים טובים בספורט הישראלי. מה עוד שזה מטר מהבית שלי, אני אקפוץ מתישהו.
Offside נשלח - 08/08/2010 : 15:27:08
"והוא היה רוצה לנצל את ההזדמנות, עכשיו מחוץ לאוטו, לדבר על השינוי הדחוף שצריך לעשות בכדורגל, על זה שלא נכון שעד גילאי נוער יתחרו על תארים, שיש ליגה בכלל, אלא יתרכזו רק בהקניית יסודות משחק ("כשהילדים חוזרים ממשחק חוץ, אני לא שואל אותם כמה יצאתם, אלא איך שיחקתם. כי מה שחשוב בגילאים הקטנים זה לעבוד על ההכנה ולא על הישגים"), ואיך שרף, בן שמעון וגרנט, עם כל מכרות השומן אצלם בכרס לא יכולים לשמש דוגמא ספורטיבית לילדים. הוא צודק קינן, אשכרה, חייבים להגיד."

הפסקה שהכי הסכמתי איתה בכל הפוסט המוצלח באופן כללי הזה.
שבוע שעבר למדתי שבספרד למשל אין ליגה עד גיל 14-15. משחקים בטורנירים.
אין את הדחף לנצח, אז יש את האפשרות לפתח את הטכניקה של הילדים בלי לחשוב על נצחונות.
אבל אני כן חושב שמגיל נערים, לפחות, צריכה להיות ליגה, וצריכה להיות תחרות על תארים, וגם שצריך מגיל מסוים להכניס את זה לראש של החבר'ה הצעירים, שיהיו מוכנים לזה מנטלית.
אחרת הם יגיעו לגיל בוגרים ולא יבינו מה נפל עליהם פתאום.
מה גם שחלק חשוב בספורט זה התחרות, אז אי אפשר להתעלם מזה לגמרי.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07