פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 רדיו קטמון - תוכנית שלישית

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
גלעד נשלח - 01/08/2010 : 19:12:55
אימון פתיחה
http://www.katamon.co.il/News.asp?id=711
5   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
גלעד נשלח - 06/08/2010 : 11:12:11
ציטוט:
אני מאד מעריך את בני סיון, אבל אני מרגיש מאד לא בנוח, שבני סיון הוא חלק מקבוצת הניהול של ביטר והוא לא רואה שום בעיה בתרומה לשתי הקבוצות.

סה פרובלמה.

זה לא קרה עדיין. למרות שהוא מצהיר שהוא אוהד קטמון ובית"ר, לפי מיטב הבנתי הוא עדיין לא תומך כלכלית בבית"ר ולא חלק מקבוצת הניהול עדיין...
tampopo נשלח - 06/08/2010 : 09:48:46
אני מאד מעריך את בני סיון, אבל אני מרגיש מאד לא בנוח, שבני סיון הוא חלק מקבוצת הניהול של ביטר והוא לא רואה שום בעיה בתרומה לשתי הקבוצות.

סה פרובלמה.
lazy נשלח - 02/08/2010 : 01:55:04
תודה, היה מעניין כרגיל.

רק הערה קטנה:
חבל שהשאלות לבני סיוון לא היו קצת יותר נוקבות. אני מבין שהוא לא רואה בעיה בלאהוד גם את קטמון וגם את בית"ר בו זמנית. חבל שהוא נשאל קצת, מעבר לענייני היריבות הספורטיבית: על עניינים כמו גזענות שבית"ר מייצגת, הבבונים וכו'. אני די בטוח שלא הייתם מתקשים להוציא ממנו הצהרות נגד הגזענות ונגד אותו הקומץ הלא-כל-כך קומצי. אני לא יודע אם זה היה עוזר לנו בחיים, אבל זה היה גורם לי להעריך את בני עוד יותר, וגם להקשות עליו להצטרף לקבוצת רכישה של בית"ר.

ובני, יש לי נקודה למחשבה לתת לך:
אםשר לראות את האהדה לבית"ר ולקטמון כמשהו לגיטימי, וגם אם חלק מהאוהדים חושבים שלא זה משהו שאנחנו צריכים לקבל ולו רק בגלל שחלק לא קטן מהשחקנים שלנו הם אוהדי בית"ר. אבל יש הבדל בין זה לבין להיות בעלים של בית"ר ואוהד/ספונסר חשוב של קטמון. ברגע שאתה הופך לאחד מהבעלים של בית"ר אתה אוטומטית הופך להיות מזוהה עם מה שהיא מייצגת: הגזענות, הלה-פמיליה וכו'. אלו ערכים שמנוגדים למה שקטמון מייצגת.אלא אם כן אתה כאחד מהבעלים של בית"ר תילחם בתופעות המגעילות שיש בבית"רבכל כוחך, גם בצורה פומבית.
babiji נשלח - 02/08/2010 : 00:08:47
לייק!
קראנקו נשלח - 01/08/2010 : 20:18:22
אחלה תכנית.
איך אומרת אופירע - שאפו.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07