פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 אימונים ומשחקי אימון

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
גלעד נשלח - 01/08/2010 : 13:42:18
יש בני יצ'לאל השבוע!
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=710
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
אמיר גולה נשלח - 20/08/2010 : 20:57:16
יכול להיות שזה בגלל שהוא מבואס מהעיבוי שנעשה בעיקר בעמדת החלוץ העונה, למרות ששנה שעברה הוא היה המניה הבטוחה
חתול פלוס 2 נשלח - 20/08/2010 : 19:36:55
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עדו האדום

מישהו שהיה במשחקים יכול להסביר איפה כוכב השנה שעברה שקד בוארון ? הוא משחק בכלל ? כמו כן מה מצבו של מי שמסתמן ככוכב משחקי ההכנה אורי וורנר ? הוא סיים את הבוררות שלו ? הוא שחקן שלנו ?

האמת שראיתי עד כו שלושה משחקים ושקד באמת הרבה פחות מורגש על המגרש וגם באימונים.
מקווה שישתפר בהמשך כי לדעתי ליאור בונה אליו כקיצוני
עדו האדום נשלח - 20/08/2010 : 17:49:41
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

אם ככה, איפה שקד בוארון ואיפה הגולים שלו?

דרך אגב, יש לי חבר תל-אביבי בן 7 (זה הגיל שהם עוד מסכימים להיות חברים שלי) שהיה במשחק נגד כפר שלם לפני שנתיים. זה היה המשחק הראשון של קטמון שהוא ראה, והפסדנו כזכור 4:0. מאז הוא היה בטוח שהוא המנחוס (אופס, בעצם, אני אמרתי לו את זה). הוא היה עכשו במשחק אימון (ואני לא), ודיווח שהיה משחק מעולה שלנו, שמחקנו את החרפה, ושהוא כבר לא מנחוס...
תיקון - הפסדנו 4-1. הובלנו משער יפה של ביטרן.

amos נשלח - 20/08/2010 : 17:43:58
אם ככה, איפה שקד בוארון ואיפה הגולים שלו?

דרך אגב, יש לי חבר תל-אביבי בן 7 (זה הגיל שהם עוד מסכימים להיות חברים שלי) שהיה במשחק נגד כפר שלם לפני שנתיים. זה היה המשחק הראשון של קטמון שהוא ראה, והפסדנו כזכור 4:0. מאז הוא היה בטוח שהוא המנחוס (אופס, בעצם, אני אמרתי לו את זה). הוא היה עכשו במשחק אימון (ואני לא), ודיווח שהיה משחק מעולה שלנו, שמחקנו את החרפה, ושהוא כבר לא מנחוס...

קטמון ותיק נשלח - 20/08/2010 : 17:11:20
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:

כמו כן מה מצבו של מי שמסתמן ככוכב משחקי ההכנה אורי וורנר ? הוא סיים את הבוררות שלו ? הוא שחקן שלנו ?

אמנם לא הייתי במשחקים אבל נדמה לי שוורנר, כמו יתר שחקני מבשרת, לא מעורב בבוררויות כי בני סיון סיכם עם מבשרת על השאלתם. לעומת זאת, אני לא יודע אם וורנר עדיין מחפש קבוצה בליגה הלאומית.

אורי וורנר ויתר מושאלי מבשרת רשומים כבר בהתאחדות כשחקני הפועל קטמון ירושלים לעונת 2010/2011: http://football.org.il/Clubs/Pages/TeamDetails.aspx?TEAM_ID=5981&SEASON_ID=12
רגל עץ נשלח - 20/08/2010 : 16:55:48
ציטוט:

כמו כן מה מצבו של מי שמסתמן ככוכב משחקי ההכנה אורי וורנר ? הוא סיים את הבוררות שלו ? הוא שחקן שלנו ?

אמנם לא הייתי במשחקים אבל נדמה לי שוורנר, כמו יתר שחקני מבשרת, לא מעורב בבוררויות כי בני סיון סיכם עם מבשרת על השאלתם. לעומת זאת, אני לא יודע אם וורנר עדיין מחפש קבוצה בליגה הלאומית.
עדו האדום נשלח - 20/08/2010 : 16:18:20
מישהו שהיה במשחקים יכול להסביר איפה כוכב השנה שעברה שקד בוארון ? הוא משחק בכלל ? כמו כן מה מצבו של מי שמסתמן ככוכב משחקי ההכנה אורי וורנר ? הוא סיים את הבוררות שלו ? הוא שחקן שלנו ?
רגל עץ נשלח - 19/08/2010 : 19:35:09
סיקור מרשים בגולר וניצחנו 2-4 (שערים:וורנר 2, אוחיון, סבג). שי גם החמיץ פנדל. אני לא יודע באיזה שלב כפר שלם נמצאים בהכנות שלהם, אבל זה יפה לנצח קבוצה מליגה א'. מצד שני, המאמן שלהם הוא יאיר אסייג...

רגל עץ נשלח - 19/08/2010 : 17:48:47
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אתר גולר

אוהדי קטמון,לאלו שלא יכולים להגיע היום למשחק האימון בכפר שלם,סיקור און ליין מהמשחק באתר גולר,הצטרפו בשעה 17:30..

www.goler.co.il

איפה הסיקור? אני לא מצליח לאתר אותו...

עריכה: עכשיו זה עלה:
http://www.goler.co.il/article/1437
אתר גולר נשלח - 19/08/2010 : 14:04:02
אוהדי קטמון,לאלו שלא יכולים להגיע היום למשחק האימון בכפר שלם,סיקור און ליין מהמשחק באתר גולר,הצטרפו בשעה 17:30..

www.goler.co.il
אתר גולר נשלח - 14/08/2010 : 22:28:19
המשחק מול עמישב בוטל בוודאות כי לעמישב אין מגרש לארח בו את קטמון..
הסלע האדום נשלח - 14/08/2010 : 20:07:19
אפשר לעדכן לגבי אימוני/משחקי אימון השבוע?
חוץ מזה יש אי בהירות.במקומון מדובר על משחק בחמישי מול כפר שלם של יאיר אסייאג ,ואילו בפרסום קודם באתר דובר על משחק מול עמישב.

תודה
Tziki נשלח - 10/08/2010 : 17:05:32
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

תחילת שבוע.נא לעדכן ביותר פרטים לגבי אימוני ומשחקי השבוע

http://www.katamon.co.il/news.asp?id=713

אני צריך להגיד תודה לספק שלי, או שבאמת היה אמור להתקיים משחק מול גבעת זאב ביום חמישי?

אמיר גולה נשלח - 10/08/2010 : 14:25:24
אם הואל לא עול כלכלי גדול מדי (ואני מניח שלא), וליאור רוצה אותו, וחושב שהוא יכול לתרום לעיבוי הסגל, אז אני לא רואה שום סיבה לא לצרף אותו
רגל עץ נשלח - 10/08/2010 : 08:55:45
ציטוט:

אז אוסיף לך,מהאר המגן הימני היה טוב עם פריצות סיליוניות על קו ימין,עוז צבאג היה דומיננטי ב 25 דקות הראשונות אחר כך די התעייף ונעלם,אורי וורנר מאוד חלוד,כנראה מכל מה שעבר הקיץ,יניב אברהמי היה סביר בקישור האחורי,ציון זקן ניסה ורצה אבל לא ממש בלט.שי אהרון הראה בפעולה אחת ענקית(בעיטה ממש לחיבורים שניתזה החוצה,איזה שחקן הוא יכול להיות.שני הגולים שהקבוצה חטפה היו די זהים וזדה יצטרך לתת את הדעת על זה במיקום הבלמים בכדורי העומק הללו.בחצי שעה האחרונה הוא ניסה לשחק 3-5-2 עם שלושה בלמים,עדי מרציאנו שנכנס כמחליף היה טוב מאוד וניקה כמעט כל כדור ברחבה.

תודה! זה בדיוק סוג המידע שמעניין אותי.

לגבי שרון סבג, הבחור אוטוטו בן 35, אז יכול להצטרף למושבת הותיקים שלנו עם גולה, אברהמי, אוחיון ומוטי מזרחי. עם זאת, הוא מבקיע 10-14 שערים כל עונה בשנים האחרונות.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07