פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 התרשמויות מאימוני השבוע

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
קטמון ותיק נשלח - 30/07/2010 : 11:45:35
לאחר שובי מחו"ל ביום שני לפנות בוקר - לכל המודאגים מכך שנעדרתי מאימון הפתיחה, צפיתי בשניים וחצי אימונים שהיו השבוע, ולהלן כמה התרשמויות:
1. האימונים מאד מסודרים,יעילים ומקצועיים. בשניים מהמאימונים היה גם מאמן כושר מקצועי שילווה את הקבוצה [לצערי לא ביררתי את שמו]והוא "קורע" את השחקנים. בחלק הראשון של האימון השחקנים נחלקו לשתי דבוקות שעבדו ברוטציה עם ליאור ועם מאמן הכושר.בחלק השני היו יותר משחקונים ועבודה קבוצתית עם כדור.באימון ביום חמישי היה מאמן שוערים במקום מאמן הכושר.
2. באימונים השתתפו מעל ל- 20 שחקנים, חלקם נבחנים. האווירה הטובה נשמרת והשחקנים מאד נלהבים, רציניים וממושמעים, ובכלל זה הגעה בזמן לאימונים.

תוספת עריכה: נמנעתי במכוון מאיזכור שם זה או אחר.
7   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
פרננדו פסואה נשלח - 01/08/2010 : 09:06:54
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי
נחמד יהיה בפגרה לקפוץ מדי פעם לאימונים.אמנם הביזיון של העונה הראשונה, בה עודדתי בלהט כ 5 דקות במשחק הפתיחה את..נחלת יהודה(מה אני אעשה הזונות לבשו אדום)? עד ששערו הארוך של תיאודוריקה הציל אותי-כבר לא תחזור.ובכל זאת כדאי להגיע מוכן במקסימום .

עכשיו, סוף סוף, אני מבין למה הצלחנו לנצח את המשחק ההוא.
תודה קלי.
קלי נשלח - 31/07/2010 : 17:42:51
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

באילו שעות ואיפה מתקיימים האימונים?

מצטרף לשאלה ואם אפשר בצורה מסודרת בתחילת שבוע לעדכן על האימונים(במידה וזה משתנה).
נחמד יהיה בפגרה לקפוץ מדי פעם לאימונים.אמנם הביזיון של העונה הראשונה, בה עודדתי בלהט כ 5 דקות במשחק הפתיחה את..נחלת יהודה(מה אני אעשה הזונות לבשו אדום)? עד ששערו הארוך של תיאודוריקה הציל אותי-כבר לא תחזור.ובכל זאת כדאי להגיע מוכן במקסימום .
יפתחמ נשלח - 31/07/2010 : 16:45:43
באילו שעות ואיפה מתקיימים האימונים?
קטמון ותיק נשלח - 31/07/2010 : 14:59:11
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

איתמר יחיא התאמן ?

כן ועשה רושם טוב למדי.
קראנקו נשלח - 31/07/2010 : 14:06:16
איתמר יחיא התאמן ?
בלאש ביקו נשלח - 30/07/2010 : 12:50:46
וגם יניב אברהמי שכבש צמד(!) במשחקון.
בלאש ביקו נשלח - 30/07/2010 : 12:50:15
ציון זקן נראה טוב, כך גם ניסים אזרזר, מהאר ומוטי אוחיון.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07