פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 מקומונים 30.7.10

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
רגל עץ נשלח - 29/07/2010 : 13:15:17
במסגרת הסיקור של "זמן ירושלים", נמצא הפתרון לחידה המסקרנת "מי זה לכל הרוחות חזי?":
http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/138/631.html?hp=54&cat=869
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
אתר גולר נשלח - 02/08/2010 : 15:03:05
נשמח לראותכם אוהדי קטמון גם באתרנו,כתבה עדכנית על הקבוצה פורסמה..

www.goler.co.il
lazy נשלח - 02/08/2010 : 02:00:07
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קובקוב

טוטח, מהנסיון שלכם, יש הבדלי רמות משמעותיים בין ליגה ג' לליגה ב' ?

לתשובתך אודה

לגמרי.
בליגה ג' כבשנו 152 שערים, בליגה ב' 61

מניח שזה נכון, רק שכמות השערים היא לא בדיוק אינדיקציה ולא אומרת הרבה. מן הסתם, בליגה ג אפשר קל יותר להכניס עשיריות או הרבה שערים ויש קבוצות שמתפרקות אחרי שהן סופגות שער. רק שהקבוצות הללו מתפרקות בפני כל הקבוצות הטובות שמועמדות לעלות. מה גם שאם אני זוכר נכון, זה לא שעליתם בקלי קלות מליגה ג, וגם לנו זה לא הלך ממש בקלות, למרות ה10-0 וה-8-0 למיניהם.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה בליגה א. מאחל לכם שתעלו ללאומית אחרי עונה אחת.
טוטח נשלח - 02/08/2010 : 00:48:00
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קובקוב

לתשובתך אודה

לגמרי.
בליגה ג' כבשנו 152 שערים, בליגה ב' 61
קובקוב נשלח - 02/08/2010 : 00:23:04

לתשובתך אודה
שלומי דנינו נשלח - 01/08/2010 : 13:32:06
אין ולא יהיה מאמן כליאור זדה!!!
טוטח נשלח - 01/08/2010 : 09:53:38
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

פביאן עלה ליגה עם מרמורק. מליגה שלישית לליגה שניה. זה רזומה שלא מצאתי אצל קדוש למשל...

באמת לא מצאת את זה ברזומה שלו? מוזר מאוד, כי לעלות מליגה שלישית לשנייה זה בדיוק מה שהוא עשה לפני שנתיים עם הפועל ירושלים, ולא עליית ליגה כשלוזון מעלה את כולן אלא עליית ליגה אמיתית מהמקום הראשון, ועוד בעונה הראשונה שאחרי טראומת הפילוג כשהיציעים התרוקנו ברגע אחד. כנראה שהוא שלח להכניס את זה לפקס שהוא שלח לכם.

וחוץ מזה יש לו גם כמה עליות ליגה מהשנייה לראשונה- אם אני לא טועה זה אפילו כולל עלייה עם המחלה הצהובה בעונה שאוחנה חזר מבלגיה- אבל פה יכול להיות שאני טועה.

וכל זה בלי קשר לדיון על איכותיו של פביאן כמאמן, עליהן איני יודע דבר, יכול להיות שהוא מוריניו. מבחינתי הוא עדיין שחקן פעיל בן 42.

א. אתה צודק. הייתי בטוח שלא אימן מעולם בליגה שלישית.
ב. גם ברזומה של דוביד שוייצר היו שש אליפויות. בשלב מסוים נדמה לך שאתה יודע הכל, בוודאי כשאתה בן 70 כמו לופא, כבודו במקומו מונח, אני מאוד מחבב אותו.
ג. פביאן בן 48, וגם אימן בליגת העל, עד שהנחיתו לו שוב את גיא לוזון.
ד. בלי קשר, התוצאות במגרש יקבעו. לא שיטות האימון או סגל השחקנים. מה שאני חושב על זה גם לא ישנה.
פרננדו פסואה נשלח - 01/08/2010 : 09:04:36
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

פביאן עלה ליגה עם מרמורק. מליגה שלישית לליגה שניה. זה רזומה שלא מצאתי אצל קדוש למשל...

באמת לא מצאת את זה ברזומה שלו? מוזר מאוד, כי לעלות מליגה שלישית לשנייה זה בדיוק מה שהוא עשה לפני שנתיים עם הפועל ירושלים, ולא עליית ליגה כשלוזון מעלה את כולן אלא עליית ליגה אמיתית מהמקום הראשון, ועוד בעונה הראשונה שאחרי טראומת הפילוג כשהיציעים התרוקנו ברגע אחד. כנראה שהוא שלח להכניס את זה לפקס שהוא שלח לכם.

וחוץ מזה יש לו גם כמה עליות ליגה מהשנייה לראשונה- אם אני לא טועה זה אפילו כולל עלייה עם המחלה הצהובה בעונה שאוחנה חזר מבלגיה- אבל פה יכול להיות שאני טועה.

וכל זה בלי קשר לדיון על איכותיו של פביאן כמאמן, עליהן איני יודע דבר, יכול להיות שהוא מוריניו. מבחינתי הוא עדיין שחקן פעיל בן 42.
eyal נשלח - 01/08/2010 : 07:52:54
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

מעבר לכך, ממי שעבר מעסיקים כמו עמוס לוזון, חנן עדני וההוא מרמה"ש, אני מניח שהגיע הזמן שיעבוד עם אדם כמו עו"ד טל משיח או מנכ"ל כמו שמוליק יצחק.

ודווקא קביליו לא יתרגשו מטדי, אחרי משחק עליה בבלומפילד או קמפיין גביע כמו שהיה להם אשתקד.

שלא תבין אותי לא נכון, קדוש הוא מאמן לא טוב. חוץ מזה תקן אותי אם אני טועה פביאן עלה ליגה עם מרמורק בעונה שהיו בה שמונה עולות מהארצית ללאומית.
לגבי המשחקים בטדי קביליו זה לא דוגמה אבל עמישב כן, צפרירים חולון כן, בני טייבה כן, נחלת יהודה כן וכן הלאה.
טוטח נשלח - 31/07/2010 : 23:32:03

מעבר לכך, ממי שעבר מעסיקים כמו עמוס לוזון, חנן עדני וההוא מרמה"ש, אני מניח שהגיע הזמן שיעבוד עם אדם כמו עו"ד טל משיח או מנכ"ל כמו שמוליק יצחק.

ודווקא קביליו לא יתרגשו מטדי, אחרי משחק עליה בבלומפילד או קמפיין גביע כמו שהיה להם אשתקד.
שלומי מלכה נשלח - 31/07/2010 : 18:34:46
דן שושני מאז ומתמיד היה עיתונאי מקצועי שטובת הקוראים וחשיפת אי סדרים היו נר לרגלי עבודתו העיתונאית. טוב לראות אותו כותב ידיעה כה חשובה בעד הנחה עתידית על חולצות מוטי הילפיגר.
lazy נשלח - 31/07/2010 : 18:27:07
לכל מי שמתעניין ביריבתנו בליגה ב, הפועל מבשרת אבו-גוש, מצ"ב צילום מהמקומון של מבשרת. וחשוב לא פחות, הרווחתם גם קטע רכילות על דני נוימן מיודעינו.

http://img830.imageshack.us/img830/849/84913679.jpg
eyal נשלח - 31/07/2010 : 18:07:52
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

החתמתם מאמן בלי עליית ליגה ברזומה, ככל שאני זוכר או יודע, ותקן אותי אם אני טועה. לטעמי זה פרמטר אקוטי בבחירת מאמן כשהמטרה היא עליית ליגה. זה שלא החתמתם את לופא זה עניין אחד, זה שהחתמתם את פביאן, זה עניין אחר.
לגבי התמודדות עם משבים אצלכם, אני לא מבין איך הגעת לזה, אף אחד לא העלה זאת כאן. אני דווקא חושב שכן התמודדם עם משבר, לא ענקי אבל כן משבר, בשנה שעברה. לגבי השוער, אני כמוך חושב שהוא החתמה טובה של הסאסיונות.

לדעתי אתם שוכחים משהו נוסף ממנו אנחנו סבלנו בעונות שלנו בליגה א' וזה אפקט טדי.
אז נכון ששחקני הפועל ירושלים רגילים לטדי (חציים לפחות בניגוד לשחקני קטמון אבל אני זוכר בעיקר את ההתלהבות של היריבות של קטמון לבוא לטדי, לנצח בטדי ולהצטלם עם לוח התוצאות של טדי אחרי ניצחון. ופה שחקנים מגיעים גם מול קבוצה שהיתה פעם קבוצת ליגת על.
לגבי הסגל של ירושלים הוא יהיה סגל חזק מאוד לליגה א' אבל הרבה תלוי בסטי. אם הוא יחתום הרבה ירושלמים יצטרפו.
שאלה לטוטח: כל כך הרבה מאמנים רצו להיות מאמני קביליו למה דווקא פביאן (אותו אהבתי מאוד כשוער) למה לא מאמנים עם רקורד משמעותי בליגות הללו לרבות אריק גילרוביץ?
קראנקו נשלח - 31/07/2010 : 16:04:48
החתמתם מאמן בלי עליית ליגה ברזומה, ככל שאני זוכר או יודע, ותקן אותי אם אני טועה. לטעמי זה פרמטר אקוטי בבחירת מאמן כשהמטרה היא עליית ליגה. זה שלא החתמתם את לופא זה עניין אחד, זה שהחתמתם את פביאן, זה עניין אחר.
לגבי התמודדות עם משבים אצלכם, אני לא מבין איך הגעת לזה, אף אחד לא העלה זאת כאן. אני דווקא חושב שכן התמודדם עם משבר, לא ענקי אבל כן משבר, בשנה שעברה. לגבי השוער, אני כמוך חושב שהוא החתמה טובה של הסאסיונות.
טוטח נשלח - 31/07/2010 : 15:09:39
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

טוטח,
כל מה שקורה שם זה נפיחות בכל מיני סביבות. עדיין, יהיה להם סגל חזק במונחי ליגה א' אם הם ישחקו בליגה.הבעייה הראשית שלהם היום היא שאין להם מנהיג על המגרש. אם הם יישארו בסופו של דבר בלאומית, אז הם ירדו שוב לפי דעתי. כרגע היתרון הבולט שלהם עליכם זה בעמדת המאמן.
לפי דעתי, זה יתנהל עוד כחודש ככה- רוצים להביא שחקנים ואין כסף, ואז שבוע לפני תחילת הליגה סאסי ישלוף ארנק ויתפרו משהו.אם זה יהיה בליגה א', זה יהיה יותר משמעותי מקצועית.בלאומית זה אבוד מראש.

א. אני חושב שאין להם יתרון בעמדת המאמן. עובדה שלא החתמנו אותו.
ב. עוד לא התמודדנו עם משברים אמיתיים. הפועל ירושלים עושה רעש של השקעה כספית, אבל תכ'לס מדובר בהקצבות שמגיעות להם מהלאומית עד דצמבר. זה יספיק ליצור מומנטום, ונראה איך נתמודד עם מקום 3-4 והפסדים כי לאורך זמן, תקציבית, מקצועית ואסטרטגית - אנחנו בריאים יותר.
ג. זה שהשוער בן 40 (בנובמבר) לא משנה הרבה, בעיקר שהוא שיחק העונה בליגת העל. לנו יש שוער בן 24 שבקושי שיחק בלאומית.
קראנקו נשלח - 31/07/2010 : 14:01:17
טוטח,
כל מה שקורה שם זה נפיחות בכל מיני סביבות. עדיין, יהיה להם סגל חזק במונחי ליגה א' אם הם ישחקו בליגה.הבעייה הראשית שלהם היום היא שאין להם מנהיג על המגרש. אם הם יישארו בסופו של דבר בלאומית, אז הם ירדו שוב לפי דעתי. כרגע היתרון הבולט שלהם עליכם זה בעמדת המאמן.
לפי דעתי, זה יתנהל עוד כחודש ככה- רוצים להביא שחקנים ואין כסף, ואז שבוע לפני תחילת הליגה סאסי ישלוף ארנק ויתפרו משהו.אם זה יהיה בליגה א', זה יהיה יותר משמעותי מקצועית.בלאומית זה אבוד מראש.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07