פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 דיווח שבועי מההנהלה

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
ועדה מסדרת נשלח - 23/07/2010 : 09:44:04
שלום חברים. מדי יום חמישי, רגע לפני שהמקומונים רואים אור, אדאג להעלות לפורום חברי העמותה דיווח שבועי על הנעשה בקבוצה. הפעם, בגלל שזה פעם ראשונה, וכדי לפתות את אלה שעוד לא חידשו את חברותם, הדיווח עולה בפורום הכללי, לעיני כולם. המטרה של הדיווח זה שחברי העמותה ירגישו שהם שותפים לנעשה בקבוצה, בצורה אמינה ושקופה יותר מאשר בעיתונים. השיתוף הזה הוא מה שמבדיל בין קבוצת אוהדים לקבוצה רגילה. מטרה נוספת היא שהידע יעזור לכם להבין היכן צריך עזרה, ואז תוכלו להירתם בקלות יתר.

השבוע היה שבוע עמוס מאוד כאשר הוא התחלק לארבעת הימים הראשונים, שסבבו בעיקר סביב גיוס ספונסרים וחברי עמותה ועבודה אפורה של איסוף מדים, קורס מנהל אירועי ספורט שאשר לוקח בו חלק וכו'. לבין יום חמישי, שהיה כולו מוקדש לענייני כדורגל גרידא.

השבוע הצטרפו אל הפועל קטמון ירושלים מספר ספונסרים כמו יינות טפרברג והקפה של איציק בדרך בית לחם. אל שניהם הגענו בתיווכו של אוהד הקבוצה, מרכוס גרשקוביץ'. תודה לך. כמו כן אנו עדיין נמצאים בחיפושים אחר הספונסר הראשי של הקבוצה, אשר שמו יתנוסס על גבי קדמת החולצה. הצעות (ובעיקר תיווכים) יתקבלו בברכה. מרכוס וכל אחד אחר שעוסק בגיוס ספונסרים יכול להעיד שמדובר על תהליך ארוך ומייגע. מרגע הבעת הנכונות ועד לרגע הגביה דרושות בדרך כלל שיחות טלפון רבות, לפחות שתי פגישות, תיאומים ובעיקר סבלנות. תזכרו שאנחנו נצטרך מעל 20 ספונסרים העונה כך שזה המון התעסקות.

בעניין גיוס חברי עמותה, המספר נושק כרגע ל-260, כפי שמראה המונה באתר. קיווינו שעד שבת נגיע כבר ל-300, אך טרם. אנשי הטלמרקטינג עובדים קשה להשיג את האוהדים ולשכנע אותם לחדש. התשובות הבעייתיות שהם נתקלים בהם לרוב הם "לגבי אל תדאג" ו"תתקשר אליי עוד שבוע". אז אנא מכם. אני מזכיר שאם כל אחד יביא עוד חבר עמותה אחד, נגיע למטרה של 500 חברי עמותה במהרה. גם כאן נדרשים כל אלה שעוסקים בתחום בהמון סבלנות, וחשוב שנקל עליהם את העבודה.

ועכשיו לכדורגל. היום היו אסיפות פתיחת העונה של קבוצות הפועל קטמון ירושלים. בחצות היום נפגשו קבוצת נערים א' של המועדון. שחקני הקבוצה שמעו מפי ההנהלה והמאמן, חמו, כיצד תראה העונה הקרובה, מה הם יקבלו מהקבוצה, ומה מצפים מהם. נראה שהשחקנים מבינים לאן הם הגיעו ומקווים שהם ייצגו אותנו בכבוד, יגיעו להישגים, ושחלקם יעלו לבוגרים בעתיד.
הקבוצה הבוגרת של הקבוצה נאספה כמה שעות מאוחר יותר במלון פארק פלזה בחדר פגישות צנוע במלון. 22 שחקנים הגיעו לאסיפת הפתיחה, בנוסף לחברי הנהלה והצוות המקצועי. את האסיפה פתח אורי שרצקי בהצגת כל הנוכחים לטובת היכרות, ואז המשיך בהסברים כלליים על הקבוצה ומטרות העונה (כשמטרת העל היא כמובן עליה). לאחר מכן נשא דברים מאמן הקבוצה ליאור זאדה, שהסביר כיצד הוא רואה את העונה הקרובה בעיקר מבחינת החזון של הקבוצה ודרך הביצוע שלו. הוא הדגיש את נושא הקהל, חשיבותו, ועל הכבוד שהשחקנים חייבים לתת לו. היתה אווירה טובה אך גם רצינית באסיפה. אפרט בהמשך את שחקני הסגל של הקבוצה, אותם תוכלו לראות ביום ראשון ב18:00 בגבעת רם. אני חייב להגיד שמרגש לראות את הסגל הזה, שמורכב משחקנים טובים ונחושים, עם גרעין מרכזי של שחקני הפועל ירושלים. עכשיו נותר לקרוע את המגרשים ולנצח. בואו לאימון פתיחה, תראו את השחקנים המדוברים, ויותר חשוב - תראו להם לאן הם הגיעו! (כמובן שניתן יהיה לחדש חברות באימון)

נתראה באימון!

הסגל (נכון לעכשיו):
ניצן גולן, מוטי מזרחי, מוטי אוחיון, עדי מרציאנו, יבגני, ארטיום טרטיאק, מאהר, יניב אברהמי, אמיר גולה, ציון זקן, דניאל אביטל, ניסים אזרזר, חזי, פאבל, עוז צבאג, שקד בוארון, כפיר מלול, שימי דוידיאן, רפעת, שי אהרון, יאן חנוכייב, אורי וורנר, איתמר יחיא,
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
HST נשלח - 25/07/2010 : 09:53:41
ושוב, מי זה חזי?
ועדה מסדרת נשלח - 25/07/2010 : 09:50:33
ג'וני בטעות נשמט מהרשימה. הוא בסגל.
לגבי שמות, אלה שרשום להם רק שם פרטי, זה כי שכחתי את שם המשפחה.
המנויים ישלחו עם הקבלה במהלך החצי השני של אוגוסט, לא לדאוג.
שומר החומות נשלח - 25/07/2010 : 09:23:01
עוד לא נשלחו לאף אחד. אל תדאג. אתה לא לבד.
אליה נשלח - 24/07/2010 : 23:29:49
חבריה עדיין לא נשלחה לי מניה מה אני עושה?יש כאללו שעוד לא קבלו? תעזרו לי בבקשה ....אני מרגיש גלמוד
רגל עץ נשלח - 24/07/2010 : 19:23:02
ובכל זאת, מה עם ג'וני? השמטה מוטעית או פרידה?
פרננדו פסואה נשלח - 24/07/2010 : 17:26:58
כבוד על היוזמה החדשה! היה שווה לחלק שוחד בחירות במגזר הצ'רקסי בשביל השינויים האלו. זה גם רעיון מצויין להעביר את העדכון לפורום חברי עמותה-גם כי זה יאפשר יותר מידע וגם כי אין סיבה שלא ליצור הפרדה ברורה בענינים כאלו בין מי שמוכן לשים את הכסף שלו על הקבוצה ובין מי שמתקמצן ומיילל מבחוץ.
הדוב האדום נשלח - 24/07/2010 : 10:15:03
חנוכייב חנוכייב נה נה נה נה נה חנוכייב

החולצה האדומה נשלח - 23/07/2010 : 22:52:13
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

יש כבר שיר לחזי?
קדימה משוררים, השחיזו את העטים.

יאללה חזי!

שום דבר!
החוק נשאר כשהיה. דיר בלאק!

אבל.. אבל.. זה חזי!!

אני מרשה לך לשיר לו "חזי, חזי".
יוגי נשלח - 23/07/2010 : 22:18:32
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

יש כבר שיר לחזי?

יאללה חזי!

שום דבר!

אבל.. אבל.. זה חזי!!
החולצה האדומה נשלח - 23/07/2010 : 22:15:59
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

יש כבר שיר לחזי?

יאללה חזי!

שום דבר!
יוגי נשלח - 23/07/2010 : 21:58:29
יש כבר שיר לחזי?

יאללה חזי!
שלומי מלכה נשלח - 23/07/2010 : 20:44:58
מברוכ להנהלה על הפינה המצויינת. מברוכ עוד יותר גדול על הסגל המעולה שנבנה כאן. שי, גולה, שימי, יניב, איתמר יחיא ומוטי אוחיון (למרות שעשה כמה צעדים לא מבורכים) הם כולם שחקני בית. נהדר. שי וגולה ידאגו לחדר הלבשה נקי מצרות.
מבחינה מקצועית רק מדאיגה אותי עמדת השוער שנראית כרגע כחוליה החלשה שלנו. אבל יש לנו מאמן מעולה ואני בטוח שהוא יודע מה הוא עושה.

ומברוכ גדול גם למרכוס, שהבישולים שלו במקרה הזה שווים יותר מכל קדירת זנב שור שהוא הכין עד כה.
גלעד נשלח - 23/07/2010 : 14:48:18
תודה רבה על העדכון!
Offside נשלח - 23/07/2010 : 14:41:25
סאלם :(

אבל זה סגל אדיר גם בלעדיו
lazy נשלח - 23/07/2010 : 13:44:28
תודה על העדכון. אכן ניראה סגל מעולה. תמיד אפשר להעלות שמות של עוד שחקן או 2 שיהיה נחמד אם יגיע, אבל גם ככה אני מרוצה.

עכשיו צריך להמשיך ולהציק לעוד אנשים שיצטרפו לעמותה...

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07