פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 אורי וורנר

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
אמיר גולה נשלח - 20/07/2010 : 16:13:32
הוא נבחן בחו"ל, נבחן ברעננה, הוא בכלל רוצה לשחק אצלנו? למה אנחנו מממנים את הבוררות שלו אם לא בטוח שהוא מגיע אלינו? למה בכלל צריך בוררות? הכרטיס שלו לא היה בבעלות שרצקי?
7   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
אושר גדול נשלח - 20/07/2010 : 21:08:13
לפי מה שאני יודע,אורי וורנר חייל בשרות סדיר ולכן לא יכול לשחק בחו"ל.
מצד שני,טוב לשמור אותו קרוב אלינו,גם אם לא ישחק השנה בקטמון.בשנה אחרי הוא יבוא אלינו שחקן טוב יותר.
החולצה האדומה נשלח - 20/07/2010 : 20:49:57
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סאסי מת

צריך בדחיפות קשר בונה משחק

האמת היא שעוד קשר אחד זה באמת מה שחסר לנו..
סאסי מת נשלח - 20/07/2010 : 19:28:11
כנראה באמת.
אני חושב שאין סיבה להשאיר אותו על חשבון שחקן אחר שיכול לבוא, צריך בדחיפות קשר בונה משחק יותר מחלוץ רביעי בסדר גודל של אורי.
lazy נשלח - 20/07/2010 : 18:45:42
לדעתי, השקעה כזאת תמורת הבטחה (גם אם בע"פ) שהוא יגיע לשחק בקטמון אם הוא לא ימצא קבוצה באירופה או באחת משתי הליגות הבכירות, היא הימור מחושב של ההנהלה, ובהחלט סביר.

וכניראה שהצוות המקצועי חושב שהוא יכול לתרום, גם אם יש לנו את כפיר, שקד ושי.
סאסי מת נשלח - 20/07/2010 : 17:24:39
שיהיה לו בהצלחה לאורי איפה שהוא ישחק, אבל עם כפיר שקד ושי בקטמון אנחנו לא צריכים אותו.
אמיר גולה נשלח - 20/07/2010 : 17:13:11
לא כואב לי ששחקנים בודקים אופציות מלבד קטמון, זה הגיוני. אבל כשאנחנו אוספים שקל לשקל כדי להגיע למיליון נראה לי שגם ה"כסף הקטן" הזה הוא מאוד משמעותי בשבילנו. ברור שזאת זכותה של ההנהלה, אבל זה נראה לי מוזר שמאיימים לקצץ בחוזים של שחקנים אם לא יהיה עוד כסף כשמוציאים כסף על בוררות של שחקן שכנראה לא ישחק אצלנו
lazy נשלח - 20/07/2010 : 16:38:17
מן הסתם אורי וורנר מעוניין להשיג את החוזה הכי טוב שיכול, בליגה כמה שיותר גבוהה, ובכמה שיותר כסף. אם הוא לא יצליח, יש מצב שהוא ישחק אצלנו.

ובאמת כל כך כואב לך ששחקנים בודקים אופציות אחרות מלבד קטמון? כל כך כואב לך בזבוז הכסף על הבוררות שלו, אם הוא לא יגיע לבסוף? יש לנו תקציב, וזכותה של ההנהלה והצוות המקצועי לבחור איך להשתמש בו. זה במסגרת המנדט שלהם להחליט לעזור לשחקן גם אם הוא לא ישחק אצלנו, ולו רק בשביל הסיכוי שישחק אצלנו עכשיו או בעתיד. אין לי מושג כמה זה יוצא, אבל אני די בטוח שזה כסף קטן ביחס לתקציב.

ואין לי מושג מה הסטטוס של הכרטיס שלו, אבל אני בטוח שהבוררות הזאת לא נעשית בשביל הכיף. אם יש בוררות, אז כניראה שיש בה צורך.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07