| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| yarond |
נשלח - 26/06/2010 : 19:27:30 כמו האנרגיה שאנו משקיעים במציאת ספונסרים, חידוש מינויים, מינויים חדשים
אנחנו מויייבם למצוא את אותם אוהדים שנאשרו בסאדר ולשכנע אותם להצטרף לקטמון המשימה פחות קשה מבעבר
באופן אישי וכיון שאני כבר לא גר בעיר הרבה זמן - אני לא יודע בדיוק על מי צריך להשפיע
אבל אם תוכן רשימה כזו ונעשה פעילות פרטנית וקבוצתית אני מתנדב לכל שיידרש
מי יודע איפה מוצאים אותם ואיך יוצרים איתם קשר הוגן בגובה העיניים ? |
| 4 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| קלי |
נשלח - 26/06/2010 : 20:56:59 ירון
מה יהיה עם הגישה המתנשאת הזו שאם רק תתפוס את אחרוני האוהדים של המקורית ותאיר את עינהם הם יחברו אלינו. מי שלא חבר אלינו במשך 3 שנים(ואני מכיר לא מעט כאלו) עדיין בטוח ש: א)נאמנות להפועל י-ם איננה תלויה בשום בעלים ,גרועים ככל שיהיו.אין לעזוב קבוצה בשום מצב קיצוני ככל שיהיה. ב)קבוצת הפועל י-ם היא הקבוצה(הגוף) שקוראים לה הפועל י-ם ולא הקהל שלה.ולכן גם אם כל הקהל עוזב יש להישאר נאמן לגוף. ג)הצלת הפועל י-ם יכולה להעשות אך ורק בגוף המקורי. ד)אילו רק הקהל של קטמון היה משקיע את אותו המרץ והאנרגיה שמושקע בקטמון במקורית היא הייתה משתקמת.
אז אתה לא מסכים עם הנאמר(גם אני לא מן הסתם) אבל יאללה הגיע הזמן שתכבד את זה ,תתקדם הלאה ,ולא תחשוב שתגלה להם את האור. |
| סלאמה |
נשלח - 26/06/2010 : 20:52:49 ירוןד, אולי תכריז על עוד השעיה עצמית קטנה.
|
| משה גרטל לעולם |
נשלח - 26/06/2010 : 20:22:40 מה יהיה? נשמע כמו הכנות לקראת יום הפליט הבינלאומי?
אפשר גם לחלק לחוליות: פלג סודן, פלג דארפור, פלג הילדים של אנג'לינה ג'ולי ועוד. |
| שלומי מלכה |
נשלח - 26/06/2010 : 19:42:22 אולי די? |