| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| מחאיי |
נשלח - 25/06/2010 : 20:16:49 קראתי היום בעיתון שגם שמות אסף עזו ומוסא סלמן עלו אצלנו. להפתעתי לא שמחתי.
נחמד שהפועל הפכה לאופציה אטרקטיבית עבור הרבה שחקנים ולמועמדת רצינית לעלייה, זה מצוין וזה בדיוק מה שרצינו. אין לי משהו נגד הבאת אף שחקן, אני חושב שעדי מרציאנו ועוז צבאג יכולים לפרוח תחת ליאור וליד שי, אבל פתאום אני חושש שעלולה להיווצר לנגד עינינו קבוצה גלאקטית טיפוסית של הליגות הנמוכות: לא מאוזנת, עמוסת שמות וציפיות, חלשה חברתית, בעלת סף שבירה ועצבים נמוך. וכמובן: כזו שכל קבוצות הליגות ישמחו לקחת עליה סיבוב.
כבר היינו שם. חייבים להימנע מזה. חשוב להשקיע ברמה החברתית, בצניעות ושת"פ. חשוב לעודד משמעת ברזל מול ליאור (כן, גם אם שי חבר שלו עלולים להיות תאקלים). חשוב לוודא שמי שמשחק מבין את גודל המעמד והרעיון.
ועוד משהו: הצד החלש שלנו בעונה שעברה, וראו את זה טוב במיוחד במשחקים האחרונים, הייתה ההגנה. בלי הגנה טובה, לא נצליח בליגה ב', לא משנה מי נמצא מקדימה. האם יש לנו שמה את מה שצריך? האם יש שם מנהיג? |
| 12 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| לאסלו צה |
נשלח - 27/06/2010 : 16:43:13 ציטוט: נשלח במקור על ידי קובקוב
חייבים להשאיר את דיג'ון, פוטנציאל להיות אחד הזרים הכי טובים ששיחקו פה. וגם , חברה שלו, בהחלט, פרזנטטיבית באופן כללי .
שהוא ילך והחברה תשאר  |
| אוריה |
נשלח - 27/06/2010 : 14:25:11 עוז צבאג ועדי מארציאנו גלקטיקוס זה כבר אוברסטייטמנט.
|
| Offside |
נשלח - 27/06/2010 : 11:39:23 פלגריני לא פה, אני רגוע. |
| קובקוב |
נשלח - 27/06/2010 : 11:17:14 חייבים להשאיר את דיג'ון, פוטנציאל להיות אחד הזרים הכי טובים ששיחקו פה. וגם , חברה שלו, בהחלט, פרזנטטיבית באופן כללי .
|
| מחאיי |
נשלח - 27/06/2010 : 09:29:36 ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
בכדורסל אין הפועל.
טוב שאתה מזכיר לי. פתחתי במקרה גם את העמוד על הפועל כדורסל. אתם יודעים כמה רוצים להוציא על דיז'ון תומפסון בעונה הבאה, ועוד במידה שהוא יהיה מוכן להתפשר על השכר שלו? 250 אלף דולר. כל התקציב (המצופה) שלנו על זר אחד בספורט משעמם. אולי כדאי להזכיר את זה לאנשי הכדורסל כשמנסים לשכנע אותם לזרוק כמה גרושים לכיווננו. |
| סלאמה |
נשלח - 26/06/2010 : 17:37:41 גם אני מצטרף לאזהרה. ראו, הוזהרתם.
הנה, עשיתי את שלי. |
| לאסלו צה |
נשלח - 26/06/2010 : 13:16:52 ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
בכדורסל אין הפועל.
אהבה לא קונים ב1000 שקל. |
| אמיר גולה |
נשלח - 26/06/2010 : 11:07:52 החשש שמחאי מעלה הוא סביר והגיוני, וצריך להתייחס אליו ברצינות. זה לא אומר שלא סומכים על ההנהלה. גם עם אמון אפשר לחשוש, וחשוב להעלות את זה |
| lazy |
נשלח - 25/06/2010 : 23:19:15 לא נעים לי להגיד מחאיי, אבל זה כבר מאוחר מידי. עבורי קבוצה עם אלוהים, שי אהרון ויניב אברהמי היא כבר גלקטיקוס, גם אם לידם ישחקו 8 ציון ויצמנים.
ואני חושב שאחרי העונה שעברה, אפשר לתת קרדיט לליאור ולהנהלה שיעשו את המקסימום כדי לשמור על המצב החברתי וגם לגבי המשמעת, תוך כדי בניית קבוצה אטרקטיבית שתשאף לעלות לליגה א. לא בטוח שזה יצליח, כי ככה זה כדורגל, מה גם שהציפיות יהיו בשמיים. אבל עדיין לא חושב שת'רד כזה יכול לשנות משהו, חוץ מאולי שתוכל לומר בדיעבד "הזהרתי אתכם".
אני בטוח שעונה כמו מבשרת2 לא תהיה לנו. בטוח לא יהיו בזבוזי כספים שאין לנו, כי יש לנו הנהלה בוגרת יותר שלמדה מטעויות. אני בטוח גם שכל שחקן נשקל גם מההיבט החברתי ולא רק המקצועי. ובמקרה ודברים לא ילכו כמו שצריך, קל יהיה לשחרר שחקנים שאין להם חוזה. אם נוסיף לזה את אלוהים, אברהמי ושי אהרון הבוגרים והאחראיים, אני מאמין שיהיה בסדר.
בסופו של דבר, אני מודאג כרגע בעיקר מדבר אחד - איך מגיעים ל-500 חברי עמותה. לדעתי, זה בידיים שלנו, של כל אחד ואחד מאיתנו. מבחינה מקצועית אין לי שום סיבה לא לסמוך על ההנהלה והצוות המקצועי.
|
| שלומי מלכה |
נשלח - 25/06/2010 : 21:07:28 בכדורסל אין הפועל. |
| מחאיי |
נשלח - 25/06/2010 : 20:31:23 האזהרה תקפה גם בלי עזו ומוסא. |
| ויקטוריה הסודית |
נשלח - 25/06/2010 : 20:23:20 אולי תקרא את תגובת ההנהלה בת'רד המקומונים ולא תתרגש מכל פלוץ של אסף אפל? |
|
|