| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| קטמון ותיק |
נשלח - 24/06/2010 : 08:19:17 זמן ירושלים. שי אהרון מדבר: http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/124/147.html |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| ויקטוריה הסודית |
נשלח - 27/06/2010 : 00:57:18 ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
ציטוט: נשלח במקור על ידי Dr. Pangloss
אני לא מבין, יש בעיר הזאת אלפי אנשים מאושרים עד הגג מהחתימה של שי, ועוד איזה שמונה ממורמרים. אז למה העיתונאים הבינוניים של המקומונים בעיר הזאת מתעקשים לראיין כל אחד ואחד מהסאדרים האלה ולתעד כל מילה שנאמרה בפגישה של כל האוהדים שלהם מסביב לשולחן אחד בארומה, במקום לתאר את האושר הגדול שעוטף את כולנו? זה טמטום, רוע, או שמישהו אצלנו נרדם בשמירה ונתן למשפחת סאסי לפמפם את העיתונים בהודעות שאין להן שום קשר למציאות?
הכי טוב להתלונן. ראית כל העיר? כל כך הרבה טורים של אוהדי הפועל, מה אתה רוצה? די כבר לחפש את הרע בכל דבר.
עזוב אותך! טור של הולנדי ושני תל אביבים. יאללה יאללה
ואיזה יופי חזי שוסטר כתב "שרנו אני מקטמון והיינו באמת משם ולא מרחביה". חזי, האם היום אתר שר "אני מנווה שלום, ויש עליי פזמון..."? |
| amos |
נשלח - 26/06/2010 : 19:22:09 בימים מלאי תקווה אלה הכי טוב - ואני מזכיר את זה גם לעצמי - לא לבזבז אנרגיה על כל פסיק בתקשורת המקומית הכתובה והמדוברת. יש שינוי מתמשך ביחס אלינו, ברצינותו ובאמינותו, זה מספיק. בואו נוציא אנרגיה על ספונסורים ומנויים
|
| סאריץ |
נשלח - 26/06/2010 : 19:01:41 כבר כתבו ההנהלה שכל השמות זה לא נכון ואף אחד לא יבוא.לא אסף לא אופיר ולא אף אחד. |
| משה גרטל לעולם |
נשלח - 26/06/2010 : 17:58:06 הבעיה היא לא בטורים האישיים(על זה מגיע ח"ח למקומון של משפחת סאסי), הבעיה היא בסיקור היבש שעושה לא מעט דמוניזציה. אדם מהצד היה בטוח, מי ישמע, ששי בגד באלפי האוהדים של הפועל ירושלים והלך לשחק בקבוצה עם מעט אוהדים שאין להם קשר להפועל ירושלים.
הנה דוגמא, דווקא מוואן: http://www.one.co.il/Article/160525.html |
| קטמון ותיק |
נשלח - 26/06/2010 : 15:53:30 ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
בשבוע שעבר הייתי ברדיו ואני מבין שעומד לחול שם מיפנה ביחס לקטמון. זה לא בזכות עיני היפות, אלא משום שאין הגיון ציבורי וכלכלי בטיפוח איבה בלתי מוצדקת כלפי ניסיון כה יפה להקים קבוצה אדומה חלופית.
לחיים, 1. היה ממש כיף לשמוע אותך השבוע ברדיו המקומי. למזלך גם היה מנחה טוב [פרימו] שאיפשר לדבר לעניין ללא הפרעות ומרואיינים נוספים [צביקה רוזן וגילי לנדאו], כאשר כולם דיברו לעניין ובצורה מקצועית. 2. אני לא בטוח שלרדיו המקומי היתה איבה כלפי קטמון. היה, לדעתי, יותר רצון למזער את קטמון למול סאדר. כך, למשל, הם כללו את הפועל קטמון במסגרת מה שכונה שם "קבוצות הפריפריה". לקרוא לקבוצה ירושלמית שלה אלפי אוהדים פריפריה זה לא מוצדק ולא הוגן. 3. אין לי שום "דרישה" להעדפה ביחס של הרדיו המקומי כלפי קטמון. יש לי דרישה להוגנות הבאה לביטוי בכיסוי הוגן ורציף, ולא להתייחסות שולית לא קבועה. |
| חיים ברעם |
נשלח - 26/06/2010 : 12:51:50 לקלי, פשוט אין לך מושג עד כמה אני מסכים איתך בנושא הזה. מאז הקמתנו קיבלנו כיסוי תקשורתי ענק ובעיקרו אוהד. אבל לא כולם חייבים אהוב אותנו. בינינו לבין עצמנו, גם אנחנו לא אוהבים את כולם. עובדה היסטורית פשוטה: גם בימים שקו המערכת בכל העיר לא היה אוהד לקטמון פרסמתי שם טורים מלאי אהבה לקבוצה ואף אחד לא נגע בהם. הציפייה לעונה הקרובה היא עצומה. בכל זאת, שלושה ותיקים שהם סמלים בהפועל, אמיר, יניב ושי. זה נפלא בעיני. מלה אחת בנוגע למישל דיין. בשל גילי המופלג אני נוטה לראות דברים בפרספקטיבה רחבה יחסית: זכויותיו האמיתיות בהפועל עולות בהרבה על חטאיו המדומים. בשבוע שעבר הייתי ברדיו ואני מבין שעומד לחול שם מיפנה ביחס לקטמון. זה לא בזכות עיני היפות, אלא משום שאין הגיון ציבורי וכלכלי בטיפוח איבה בלתי מוצדקת כלפי ניסיון כה יפה להקים קבוצה אדומה חלופית. |
| קלי |
נשלח - 26/06/2010 : 12:08:54 ציטוט: נשלח במקור על ידי Dr. Pangloss
אני לא מבין, יש בעיר הזאת אלפי אנשים מאושרים עד הגג מהחתימה של שי, ועוד איזה שמונה ממורמרים. אז למה העיתונאים הבינוניים של המקומונים בעיר הזאת מתעקשים לראיין כל אחד ואחד מהסאדרים האלה ולתעד כל מילה שנאמרה בפגישה של כל האוהדים שלהם מסביב לשולחן אחד בארומה, במקום לתאר את האושר הגדול שעוטף את כולנו? זה טמטום, רוע, או שמישהו אצלנו נרדם בשמירה ונתן למשפחת סאסי לפמפם את העיתונים בהודעות שאין להן שום קשר למציאות?
קודם כל זו בכיינות לא נכונה(אם כי קטמוניסטית אופיינית).עובדית יש טור של יונתן כהן,אסף כהן,חיים ברעם,גיא לרר ומול זה טור בודד של חזי שוסטר.
אני חייב להודות שאני דווקא יותר מתעניין לקרוא את הטור של חזי שוסטר.כל ה-4 הנפלאים מהצד שלנו כמובן מדברים אליי יותר ולמעשה מדברים מגרוני(מנתסחים יותר טוב מן הסתם) ,אבל לשמוע את עצמי אני יכול כל הזמן.דווקא אדם שרוצה בדיוק כמוני , כמו חזי או אתי אלגד וכו', אבל הגיע למסקנה ההפוכה ביותר והכי לא מובנת לי-הוא זה שמרתק אותי. אבל כנראה שיש מי שחושב שדעה הפוכה זה דבר מיותר ואסור,נדבר אל עצמנו וזהו. |
| החולצה האדומה |
נשלח - 26/06/2010 : 11:17:36 איך זה הגיוני שאף פעם אין סריקות של המקומון של מעריב?.. אז הם מעלים כתבה אחת, אבל מה עם כל הטורים וכאלה?.. תאמינו לי, אין לכם לב.  |
| שלומי מלכה |
נשלח - 26/06/2010 : 11:12:47 ציטוט: נשלח במקור על ידי Dr. Pangloss
הכי טוב להתלונן. ראית כל העיר? כל כך הרבה טורים של אוהדי הפועל, מה אתה רוצה? די כבר לחפש את הרע בכל דבר. |
| אמיר גולה |
נשלח - 26/06/2010 : 11:04:23 איך אף אחד לא נתן את דעתו על זה. לא להחתמה של אופיר עזו. העכברוש הזה הוא טאבו בדיוק כמו אלי אוחנה. אסור אסור אסור להחתים אותו. לא משנה החלטות המאמן, לא משנה הרמה המקצועית, יש דברים שלא עושים, כשהבסיס הוא שלא הולכים נגד הקהל. אם בכל משחק עדיין שרים שירי נאצה לעזו, איך אפשר בכלל לחשוב על לנסות לחתום איתו. אני מאוד מקווה שזה היה סתם שטויות של מקומונים, ולא עלה בדעתם של המאמן או ראשי הקבוצה |
| Dr. Pangloss |
נשלח - 26/06/2010 : 10:59:19 אני לא מבין, יש בעיר הזאת אלפי אנשים מאושרים עד הגג מהחתימה של שי, ועוד איזה שמונה ממורמרים. אז למה העיתונאים הבינוניים של המקומונים בעיר הזאת מתעקשים לראיין כל אחד ואחד מהסאדרים האלה ולתעד כל מילה שנאמרה בפגישה של כל האוהדים שלהם מסביב לשולחן אחד בארומה, במקום לתאר את האושר הגדול שעוטף את כולנו? זה טמטום, רוע, או שמישהו אצלנו נרדם בשמירה ונתן למשפחת סאסי לפמפם את העיתונים בהודעות שאין להן שום קשר למציאות?
|
| בלאש ביקו |
נשלח - 26/06/2010 : 00:53:22 ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
המשפט הזה, שדודו סאסי הולך למכור מניות לסאדר, זה די מצחיק כשחושבים על זה, לא?
מאז שקראתי את זה אני מתפלל, מתפלל, שהוא ילך על זה. זה אפילו יותר גדול מהקמפיין שש"ס העתיקו מאובמה. |
| tampopo |
נשלח - 25/06/2010 : 22:21:47 בעיקר משעשע אחול שרמוטה.אין הקצבות מלוזון.משדר מצוקה תקציבית.
|
| שלומי מלכה |
נשלח - 25/06/2010 : 22:07:34 המשפט הזה, שדודו סאסי הולך למכור מניות לסאדר, זה די מצחיק כשחושבים על זה, לא? |
| קלי |
נשלח - 25/06/2010 : 21:25:15 לכבוד שבוע שי נעשה אתנחתא בפגרת המקומונים.העיר נסרק כבר לפיכך השלמות ידיעות ירושלים
חציית קו אדום 1-4 http://img251.imageshack.us/img251/4651/katamonshai0001.jpg http://img266.imageshack.us/img266/9836/katamonshai0002.jpg http://img257.imageshack.us/img257/646/katamonshai0003.jpg http://img709.imageshack.us/img709/4720/katamonshai0004.jpg
ומי הבא בתור? http://img35.imageshack.us/img35/3374/49695349.jpg |
|
|