| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| ועדה מסדרת |
נשלח - 11/06/2010 : 19:23:43 שלום חברים, הגיע הקיץ ואיתו הצורך להביא את אלה שלא חידשו עוד את חברותם לעשות את זה, באמצעות הטלפון. אנחנו צריכים מתנדבים שיתקשרו לכ-15 חברי עמותה מהשנה שעברה, במשך 10 ימים (טלפון וחצי ביום), ויגרמו להם לחדש את החברות. העבודה אינה קשה (עדיין), אלה אוהדים שלנו שהיו חברים בעונה האירונה, ובלעדיהם בהחלט אין לנו תקציב סביר וזכות קיום מול ספונסרים. אנחנו חייבים כמה שיותר מתנדבים לשם כך. זה קריטי לקיום הקבוצה, לא פחות. מתנדבים נא לפנות אליי: omri@katamon.co.il
יאללה הפועל |
| 8 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| ועדה מסדרת |
נשלח - 21/06/2010 : 10:20:58 ציטוט: נשלח במקור על ידי א.ד גורדון
אני מצטרף! באיחור קל
עמרי
נא לשלוח לי מייל omri@katamon.co.il |
| שומר החומות |
נשלח - 20/06/2010 : 20:48:23 חחח |
| החולצה האדומה |
נשלח - 20/06/2010 : 20:35:15 750 - 4 1000+ - 10 |
| שומר החומות |
נשלח - 20/06/2010 : 20:31:21 כמו שכולם יודעים, 750 זה בארבעה תשלומים כדי לשלם בעשרה תשלומים צריך שייתנו אלף. עדיף. |
| יונתן773 |
נשלח - 20/06/2010 : 20:15:37 דחוף אני רוצה להתקשר לאנשים לפני שמתחיל המשחק של ברזיל כמה תשלומים אפשר לעשות אם הם רוצים לחדש ב 750 ש"ח? |
| א.ד גורדון |
נשלח - 20/06/2010 : 17:57:20 אני מצטרף! באיחור קל
עמרי |
| ועדה מסדרת |
נשלח - 18/06/2010 : 11:26:10 ציטוט: נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת
ציטוט: נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת
שלום חברים, הגיע הקיץ ואיתו הצורך להביא את אלה שלא חידשו עוד את חברותם לעשות את זה, באמצעות הטלפון. אנחנו צריכים מתנדבים שיתקשרו לכ-15 חברי עמותה מהשנה שעברה, במשך 10 ימים (טלפון וחצי ביום), ויגרמו להם לחדש את החברות. העבודה אינה קשה (עדיין), אלה אוהדים שלנו שהיו חברים בעונה האירונה, ובלעדיהם בהחלט אין לנו תקציב סביר וזכות קיום מול ספונסרים. אנחנו חייבים כמה שיותר מתנדבים לשם כך. זה קריטי לקיום הקבוצה, לא פחות. מתנדבים נא לפנות אליי: omri@katamon.co.il
יאללה הפועל
צריך עוד מתנדבים. נרשמו שבעה וצריך לפחות עוד ארבעה. אני יכול לגייס את אנשי האינטרנט ומחשבים אבל הם עובדים מספיק קשה לקבוצה ומתאים שאעבוד גם עם אחרים. בואו תתנדבו ותקדישו רבע שעה ביום במשך שבוע לגיוס אלפי שקלים לקבוצה. omri@katamon.co.il
חסר עוד מתנדב אחד. מה נסגר?! |
| ועדה מסדרת |
נשלח - 16/06/2010 : 17:17:47 ציטוט: נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת
שלום חברים, הגיע הקיץ ואיתו הצורך להביא את אלה שלא חידשו עוד את חברותם לעשות את זה, באמצעות הטלפון. אנחנו צריכים מתנדבים שיתקשרו לכ-15 חברי עמותה מהשנה שעברה, במשך 10 ימים (טלפון וחצי ביום), ויגרמו להם לחדש את החברות. העבודה אינה קשה (עדיין), אלה אוהדים שלנו שהיו חברים בעונה האירונה, ובלעדיהם בהחלט אין לנו תקציב סביר וזכות קיום מול ספונסרים. אנחנו חייבים כמה שיותר מתנדבים לשם כך. זה קריטי לקיום הקבוצה, לא פחות. מתנדבים נא לפנות אליי: omri@katamon.co.il
יאללה הפועל
צריך עוד מתנדבים. נרשמו שבעה וצריך לפחות עוד ארבעה. אני יכול לגייס את אנשי האינטרנט ומחשבים אבל הם עובדים מספיק קשה לקבוצה ומתאים שאעבוד גם עם אחרים. בואו תתנדבו ותקדישו רבע שעה ביום במשך שבוע לגיוס אלפי שקלים לקבוצה. omri@katamon.co.il |