| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| קלי |
נשלח - 28/05/2010 : 19:05:45 הפועל קטמון
שפץ ביתך מבשרת מחזקת את קטמון+על מבשרת
הפועל י-ם
שי אהרון 1 שי אהרון 2 מישל דיין 1 מישל דין 2 אוחיון ביקש מדיין להיפגש עם מאמני הנוער האח הגדול
מפאת מחסור בסורק,כתבות ,עובדים,חשק, וזקפה מערכת המקומונים יוצאת לפגרה משבוע הבא.ציבור הקוראים מתבקש למלא את זמנו בעשיית אהבה(או מריבות בפורום ) |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| עוז לניצחון |
נשלח - 30/05/2010 : 09:30:02 בידיעות אחרונות מיום שישי היה כתוב ששי "בדרך" להפועל כפר סבא. לא בטוח שזה יתממש אבל בכל אופן אני מעריך שהוא יעבור לקבוצה כלשהיא באחת משתי הליגות הראשונות. בגילו זה בכל זאת ההזדמנות האחרונה שלו לפצות את עצמו על כל שנות הסבל והמאבקים. |
| מחאיי |
נשלח - 29/05/2010 : 21:06:44 שי גדול. אני מסכים עם מישל, וחושב שהוא באמת צריך ללכת להתרענן איזה שנה-שנתיים ולעשות קצת לביתו. אחרי זה, שיחזור לסיים את הקריירה בהפועל.
|
| tampopo |
נשלח - 29/05/2010 : 20:40:40 ציטוט: נשלח במקור על ידי zozo
שי אהרון תמיד היה איש מרגש, החיבור שלו עם הקהל נדיר כמו יכולת ההתבטאות שלו ביחס לאשפה שמסתובבת אצל לוזון
תמיד נאהב
|
| zozo |
נשלח - 29/05/2010 : 20:02:55 שי אהרון תמיד היה איש מרגש, החיבור שלו עם הקהל נדיר כמו יכולת ההתבטאות שלו ביחס לאשפה שמסתובבת אצל לוזון
תמיד נאהב |
| בלאש ביקו |
נשלח - 29/05/2010 : 18:50:17 עדו, בחייאת, תעשה משהו עם הציטוטים. אחרי הסוגריים עם qoute- רק אז מתחילים לכתוב. |
| קלי |
נשלח - 29/05/2010 : 18:14:06 ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
שי אהרון מפתיע אותי כל פעם מחדש. הוא באמת דמות מרשימה.
מסכים לחלוטין ,בעידן הציני של היום אחד השחקנים היותר מרגשים שיש. יהיה מי שיתמקד בדקה אחת של חגיגות העלייה לפני שנתיים. אבל בראייה רחבה יותר של הסיטואציה הכי מורכבת שיכולה להיות, כאשר פרנסתו הינה אצל סאסי ויונה,והאוהדים שמלווים אותו במשחקים הם שונאי קטמון אני חושב שההתנהגות שלו והתבטאויותיו בכל הקשור למצב הם יותר ממרשימות. לא ריאלי בזמן הקרוב אבל מקווה שדרכינו עוד יצטלבו. |
| עדו האדום |
נשלח - 29/05/2010 : 18:05:08 ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
עדו לא הבנתי מה הקשר בין הרישא של הדברים שלך לבין הסיפא שלהם. נגיד שאותו כתב היה שואל את מישל משהו בסגנון "איך אתה יכול לטעון שקטמון ניצחו כל עוד סאסי עדיין נשאר הבעלים?" ומישל היה מסביר לו או מתחמק או מה שלא יהיה. מה הקשר בין זה לבין החשש שלך שמישל "יקח עליו את הסאדרים ויצעיד אותם חזרה"? אתה באמת חושב שאם שרצקי או גולה ירימו טלפון למישל או לכתב ויסבירו לו בדיוק מה חושבים בקטמון זה מה שימנע ממישל לקחת את הקבוצה? אם כן, אז לדעתי אתה טיפונת נאיבי.
לא התכוונתי לקשר בין הדברים. אי הבנה. שני דברים שונים לגמרי. אני חושש שמישל ייקח את הסאדרים כי הוא עלול להצליח שם. ברור שאנחנו לא צד בעניין. |
| עדו האדום |
נשלח - 29/05/2010 : 18:04:13 ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
עדו, אתה חי באשליות, אתה כנראה לא מכיר את עולם עיתונות המקומונים. מצפה מנכים 100% לעשות מדליה אולימפית בקרב 10. רובם לא אנשים שמחכים לפרס פוליצר, מקסימום כרטיס לפוליקר. זכות הציבור לדעת זה לא בדיוק ראש מעייניהם. זה ג'ונגל של הישרדות,הם מחברים 2-3 חלטורות לפרנסה אחת, יש להם מדליפים לשמור עליהם ו X מילים למלא ליום שישי כל פעם מחדש במקום שלא זז בו כלום. אתה מצפה שמחר בבוקר רפי גמיש יגדל אופי ? שלומי אהרוני יהפוך ללוחם צדק ? שאלעד לפשיץ יצטרף לעמותת קטמון ? שאסף אפל יעיז להגיד למישל דיין שלא מעניין אף אחד הראיונות שהוא עושה פעמיים בשבוע ברדיו ירושלים עם אנשי מ.ס אשדוד כדי להתחנף לבוס ? אתה חי בללה-לנד. והם ? בג'ונגל, יא חביבי, בג'ונגל. מלחמת הישרדות. תראה את הוכברג, אחרי שנתיים בקטמון לא היה לו בדיוק לאן לחזור. אם צריך להתחנף לסאסיונה בשביל עוד 1500 שקל בחודש בתור דובר ס.א.ד.ר הם יעשו את זה, אם צריך לסחוב לרמי מנדל את התיק וזה אולי יביא להם פינה ברדיו הם יעשו את זה, אם צריך בשביל קשרים עם מדליף כמו שלום עליכם להמציא כל שבוע "גישושים עם בית השקעות וקבוצת רוכשים אמידים" אז זה יופיע בעיתון גם 15 פעם בשנה,גם בעיצומם של 3 חודשים ללא משכורת ומים במקלחות קריית היובל. רוצה לעשות להם ערב\פגישה ? תפדל. אני אבוא, עם מסמכים והוכחות, עם קופת שרצים מסודרת. רק אל תצפה למהפכות אחר כך.
כל מה שאתה אומר מקובל ונכון ועדיין הייתי מצפה פעם אחת! פעם אחת בסך הכל ואז אני יורד מהעניין, פעם אחת לשמוע שאלה כמו: למה אתה אומר שסאסי בחוץ ? הוא בעל הקבוצה הבלעדי! או שאולי אני טועה... והוא באמת בחוץ... |
| קראנקו |
נשלח - 29/05/2010 : 17:45:58 עדו, אתה חי באשליות, אתה כנראה לא מכיר את עולם עיתונות המקומונים. מצפה מנכים 100% לעשות מדליה אולימפית בקרב 10. רובם לא אנשים שמחכים לפרס פוליצר, מקסימום כרטיס לפוליקר. זכות הציבור לדעת זה לא בדיוק ראש מעייניהם. זה ג'ונגל של הישרדות,הם מחברים 2-3 חלטורות לפרנסה אחת, יש להם מדליפים לשמור עליהם ו X מילים למלא ליום שישי כל פעם מחדש במקום שלא זז בו כלום. אתה מצפה שמחר בבוקר רפי גמיש יגדל אופי ? שלומי אהרוני יהפוך ללוחם צדק ? שאלעד לפשיץ יצטרף לעמותת קטמון ? שאסף אפל יעיז להגיד למישל דיין שלא מעניין אף אחד הראיונות שהוא עושה פעמיים בשבוע ברדיו ירושלים עם אנשי מ.ס אשדוד כדי להתחנף לבוס ? אתה חי בללה-לנד. והם ? בג'ונגל, יא חביבי, בג'ונגל. מלחמת הישרדות. תראה את הוכברג, אחרי שנתיים בקטמון לא היה לו בדיוק לאן לחזור. אם צריך להתחנף לסאסיונה בשביל עוד 1500 שקל בחודש בתור דובר ס.א.ד.ר הם יעשו את זה, אם צריך לסחוב לרמי מנדל את התיק וזה אולי יביא להם פינה ברדיו הם יעשו את זה, אם צריך בשביל קשרים עם מדליף כמו שלום עליכם להמציא כל שבוע "גישושים עם בית השקעות וקבוצת רוכשים אמידים" אז זה יופיע בעיתון גם 15 פעם בשנה,גם בעיצומם של 3 חודשים ללא משכורת ומים במקלחות קריית היובל. רוצה לעשות להם ערב\פגישה ? תפדל. אני אבוא, עם מסמכים והוכחות, עם קופת שרצים מסודרת. רק אל תצפה למהפכות אחר כך.
|
| lazy |
נשלח - 29/05/2010 : 17:37:47 עדו לא הבנתי מה הקשר בין הרישא של הדברים שלך לבין הסיפא שלהם. נגיד שאותו כתב היה שואל את מישל משהו בסגנון "איך אתה יכול לטעון שקטמון ניצחו כל עוד סאסי עדיין נשאר הבעלים?" ומישל היה מסביר לו או מתחמק או מה שלא יהיה. מה הקשר בין זה לבין החשש שלך שמישל "יקח עליו את הסאדרים ויצעיד אותם חזרה"? אתה באמת חושב שאם שרצקי או גולה ירימו טלפון למישל או לכתב ויסבירו לו בדיוק מה חושבים בקטמון זה מה שימנע ממישל לקחת את הקבוצה? אם כן, אז לדעתי אתה טיפונת נאיבי. |
| עדו האדום |
נשלח - 29/05/2010 : 17:02:06 ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי עדו האדום
לגבי מישל - שוב אני שואל: אם הוא טוען שקטמון ניצחו ויונה וסאסי בחוץ למה הכתב הנכבד, ניר גרוסמן, לא יכול להעמיד אותו על טעותו ולומר "יוסי סאסי לא בחוץ בכלל, הקבוצה בבעלותו הבלעדית."? צריך להסביר אחת ולתמיד גם למישל את העובדות. אני חושש מאד מהאפשרות שהוא יקח עליו את הסאדרים ויצעיד אותם חזרה. וזאת נראת בהחלט אפשרות.
למה זה משנה לנו אם מישל יודע או לא יודע את העובדות? אם הוא ירצה הוא ילך לסאדר בין אם הוא חושב שקטמון ניצחה ובין אם לו. מה גם שאתה לא באמת חושב שהוא לא יודע את המצב לאשורו.זה רק הפרשנות שלו היא שונה משלך. אני מניח שלדעתו עצם זה שיוסי סאסי נותן לאחרים לנהל את הקבוצה בשמו זה מראה שהוא בחוץ או בדרך החוצה, שקטמון ניצחה ועכשיו לא אמורה להיות סיבה מבחינת קטמון לא להתאחד.
מיכוון שהדברים שמתרחשים ויתרחשו בסאדר הם לא בדיוק בשליטתו, אני מציע, עם כל הקושי הברור, להשתדל ולהתעלם מהם. עדיף להתרכז במה שאנחנו יכולים לעשות, כאן ועכשיו, אצלנו.
אני רק רוצה שהוא יסביר את הפרשנות שלו אחרי שתישאל השאלה הנכונה. למה זה חשוב לי ? למה אנחנו מעלים כאן את הידיעות במקומונים שקשורות בסאדרים ? כי זה עדיין מעניין אותנו ואני עדיין לא מתעלם מהם.
|
| lazy |
נשלח - 29/05/2010 : 16:31:31 ציטוט: נשלח במקור על ידי עדו האדום
לגבי מישל - שוב אני שואל: אם הוא טוען שקטמון ניצחו ויונה וסאסי בחוץ למה הכתב הנכבד, ניר גרוסמן, לא יכול להעמיד אותו על טעותו ולומר "יוסי סאסי לא בחוץ בכלל, הקבוצה בבעלותו הבלעדית."? צריך להסביר אחת ולתמיד גם למישל את העובדות. אני חושש מאד מהאפשרות שהוא יקח עליו את הסאדרים ויצעיד אותם חזרה. וזאת נראת בהחלט אפשרות.
למה זה משנה לנו אם מישל יודע או לא יודע את העובדות? אם הוא ירצה הוא ילך לסאדר בין אם הוא חושב שקטמון ניצחה ובין אם לו. מה גם שאתה לא באמת חושב שהוא לא יודע את המצב לאשורו.זה רק הפרשנות שלו היא שונה משלך. אני מניח שלדעתו עצם זה שיוסי סאסי נותן לאחרים לנהל את הקבוצה בשמו זה מראה שהוא בחוץ או בדרך החוצה, שקטמון ניצחה ועכשיו לא אמורה להיות סיבה מבחינת קטמון לא להתאחד.
מיכוון שהדברים שמתרחשים ויתרחשו בסאדר הם לא בדיוק בשליטתו, אני מציע, עם כל הקושי הברור, להשתדל ולהתעלם מהם. עדיף להתרכז במה שאנחנו יכולים לעשות, כאן ועכשיו, אצלנו. |
| קטמון ותיק |
נשלח - 29/05/2010 : 15:37:54 ציטוט: נשלח במקור על ידי עדו האדום
לגבי מישל - שוב אני שואל: אם הוא טוען שקטמון ניצחו ויונה וסאסי בחוץ למה הכתב הנכבד, ניר גרוסמן, לא יכול להעמיד אותו על טעותו ולומר "יוסי סאסי לא בחוץ בכלל, הקבוצה בבעלותו הבלעדית."? צריך להסביר אחת ולתמיד גם למישל את העובדות.
"לתופעה" שאתה מתייחס אליה קוראים הדחקה/הכחשה וגם דיסוננס קוגניטיבי. |
| עדו האדום |
נשלח - 29/05/2010 : 12:05:47 שי אהרון לא פוסל את האפשרות לשחק בקטמון. אבל לא פנו אליו... הייתי מביא אותו בכל מחיר. לגבי מישל - שוב אני שואל: אם הוא טוען שקטמון ניצחו ויונה וסאסי בחוץ למה הכתב הנכבד, ניר גרוסמן, לא יכול להעמיד אותו על טעותו ולומר "יוסי סאסי לא בחוץ בכלל, הקבוצה בבעלותו הבלעדית."? צריך להסביר אחת ולתמיד גם למישל את העובדות. אני חושש מאד מהאפשרות שהוא יקח עליו את הסאדרים ויצעיד אותם חזרה. וזאת נראת בהחלט אפשרות.
|
| בלאש ביקו |
נשלח - 29/05/2010 : 11:14:30 שי אהרון מפתיע אותי כל פעם מחדש. הוא באמת דמות מרשימה. |
|
|