| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| רגל עץ |
נשלח - 27/05/2010 : 08:19:05 בתאריך 8.6.10 יתקיים באוניברסיטה הפתוחה ברעננה יום עיון רב-תחומי בחקר הכדורגל תחת הכותרת "בין החיבורים". ליום העיון יהיה גוון קטמוני מובהק, לאור השתתפותם של האוהדות תמר רפפורט וטלי פרידמן מהאוניברסיטה העברית ("מגדר בשדה אהדת הכדורגל: מקרה המבחן של הפועל קטמון"), המשורר גלעד מאירי בקריאת קטעי שירת כדורגל, ויובל אילון, אחד ממארגני יום העיון, שהוא גם אוהד הקבוצה מיום הקמתה. יום העיון מחולק לשלושה מושבים: רגשות בכדורגל ("התנהגות שחקן לאחר הבקעת שער, והצלחת קבוצתו"), ערכים בכדורגל ("'תראה חכם, תשחק חכם': באקדמיות באנגליה מגדירים מחדש מהו כדורגל 'אמיתי'") וזהויות וכדורגל ("בחיפה היה דרבי אחר: סיפורם של מועדוני כדורגל ערבים בחיפה המנדטורית "). ההשתתפות פתוחה לכל המעוניין, ללא תשלום, אך בהרשמה מראש.
לפרטים מלאים: http://www.openu.ac.il/events/080610.html
|
| 9 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| רגל עץ |
נשלח - 06/06/2010 : 22:28:42 אני מקפיץ את הנושא כי המועד מתקרב... ביום שלישי יתקיים הכנס המרתק באותה עיר קטנה מערבית לכפר סבא. למי שלא יכול להגיע - יש גם שידור חי באינטרנט! מומלץ.
http://www.openu.ac.il/events/080610.html |
| אמיר גולה |
נשלח - 01/06/2010 : 23:09:26 נראה לי שהוא מתכוון לכפר סבא מערב, יש שם איזה שכונת עוני עתיקה נראה לי |
| קראנקו |
נשלח - 30/05/2010 : 12:28:51 אין עיר כזאת. |
| החולצה האדומה |
נשלח - 28/05/2010 : 17:37:59 איפה זה יוצא העיר הזו? לא מכיר.... זאת החירבה הזאת שקראנקו דיבר עליה? |
| לאסלו צה |
נשלח - 28/05/2010 : 15:59:45 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
ציטוט: נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת
[quote]
אם מישהו הולך לזה, נא ליצור איתי קשר לטובת גיוס חברי עמותה. אם אתם לא חידשתם חברות, הלינק בתחתית הדף. אם חידשתם, תביאו עוד שניים מהסביבה. omri@katamon.co.il
נשמע סבבה הכנס, אבל איזה מיקום...
למה לחפש אנשים שנוסעים? אולי תיצור קשר (או אני אצור, אם אתה רוצה) עם האנשים שמדברים שם, שיעמידו איזה דוכן? חברי עמותה לא בטוח יצאו מזה, אבל מרצ'נדייז יכול לרוץ נחמד.
אתה יודע מה החוק, חביבי. מי שמציע, מבצע  |
| מחאיי |
נשלח - 28/05/2010 : 15:48:39 ציטוט: נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת
[quote]
אם מישהו הולך לזה, נא ליצור איתי קשר לטובת גיוס חברי עמותה. אם אתם לא חידשתם חברות, הלינק בתחתית הדף. אם חידשתם, תביאו עוד שניים מהסביבה. omri@katamon.co.il
נשמע סבבה הכנס, אבל איזה מיקום...
למה לחפש אנשים שנוסעים? אולי תיצור קשר (או אני אצור, אם אתה רוצה) עם האנשים שמדברים שם, שיעמידו איזה דוכן? חברי עמותה לא בטוח יצאו מזה, אבל מרצ'נדייז יכול לרוץ נחמד. |
| יפתחמ |
נשלח - 28/05/2010 : 15:15:35 [quote]נשלח במקור על ידי רגל עץ
בתאריך 8.6.10 יתקיים באוניברסיטה הפתוחה ברעננה יום עיון רב-תחומי בחקר הכדורגל תחת הכותרת "בין החיבורים". ליום העיון יהיה גוון קטמוני מובהק, לאור השתתפותם של האוהדות תמר רפפורט וטלי פרידמן מהאוניברסיטה העברית ("מגדר בשדה אהדת הכדורגל: מקרה המבחן של הפועל קטמון"), המשורר גלעד מאירי בקריאת קטעי שירת כדורגל, ויובל אילון, אחד ממארגני יום העיון, שהוא גם אוהד הקבוצה מיום הקמתה.
ססאממק.. לא מספרים לי כלום במשפחה הזאת..
|
| אתי שוסטר |
נשלח - 27/05/2010 : 12:34:31 איףףףף.... |
| ועדה מסדרת |
נשלח - 27/05/2010 : 12:25:59 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
בתאריך 8.6.10 יתקיים באוניברסיטה הפתוחה ברעננה יום עיון רב-תחומי בחקר הכדורגל תחת הכותרת "בין החיבורים". ליום העיון יהיה גוון קטמוני מובהק, לאור השתתפותם של האוהדות תמר רפפורט וטלי פרידמן מהאוניברסיטה העברית ("מגדר בשדה אהדת הכדורגל: מקרה המבחן של הפועל קטמון"), המשורר גלעד מאירי בקריאת קטעי שירת כדורגל, ויובל אילון, אחד ממארגני יום העיון, שהוא גם אוהד הקבוצה מיום הקמתה. יום העיון מחולק לשלושה מושבים: רגשות בכדורגל ("התנהגות שחקן לאחר הבקעת שער, והצלחת קבוצתו"), ערכים בכדורגל ("'תראה חכם, תשחק חכם': באקדמיות באנגליה מגדירים מחדש מהו כדורגל 'אמיתי'") וזהויות וכדורגל ("בחיפה היה דרבי אחר: סיפורם של מועדוני כדורגל ערבים בחיפה המנדטורית "). ההשתתפות פתוחה לכל המעוניין, ללא תשלום, אך בהרשמה מראש.
לפרטים מלאים: http://www.openu.ac.il/events/080610.html
אם מישהו הולך לזה, נא ליצור איתי קשר לטובת גיוס חברי עמותה. אם אתם לא חידשתם חברות, הלינק בתחתית הדף. אם חידשתם, תביאו עוד שניים מהסביבה. omri@katamon.co.il |
|
|