| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| אדיר |
נשלח - 21/05/2010 : 13:12:45 חברים, יש פה הרבה אנשים שמדברים על צירוף חברי עמותה. לכל אלה, יש עכשיו הזדמנות של פעם בפגרה להביא חבר עמותה. ככה, בשנה האחרונה הייתי פעיל בקטמון גם בלי החברות בעמותה - ההגרלות, ארגון כובשי קטמון, קבוצת הקטרגל, משחקי חוץ... אבל הגיע הזמן להעלות את העניין ברמה... העניין הוא שאין לי את ה750 (ובטח שלא את ה1000) כרגע. חשוב לציין שאני לא בא מרקע כספי נזקק או משהו כזה, תודה לאל. האם יש משהו שמוכן לקחת עליו תיכוניסט שיחזיר לו את כל הכסף בתשלומים כל חודש? אם כן, הודעה פרטית או 0507457922 (לא בשבת) |
| 8 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| לאסלו צה |
נשלח - 22/05/2010 : 01:10:38 ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדיר
חברים, יש פה הרבה אנשים שמדברים על צירוף חברי עמותה. לכל אלה, יש עכשיו הזדמנות של פעם בפגרה להביא חבר עמותה. ככה, בשנה האחרונה הייתי פעיל בקטמון גם בלי החברות בעמותה - ההגרלות, ארגון כובשי קטמון, קבוצת הקטרגל, משחקי חוץ... אבל הגיע הזמן להעלות את העניין ברמה... העניין הוא שאין לי את ה750 (ובטח שלא את ה1000) כרגע. חשוב לציין שאני לא בא מרקע כספי נזקק או משהו כזה, תודה לאל. האם יש משהו שמוכן לקחת עליו תיכוניסט שיחזיר לו את כל הכסף בתשלומים כל חודש? אם כן, הודעה פרטית או 0507457922 (לא בשבת)
למה שלא תבקש מההורים שלך ותחזיר להם כל חודש?. אין לא רואה הבדל גדול בין זה לבין ללבקש ממישהו פה לשלם עליך אחי.
הבנאדם זורם פה עם אנשים, עושה עסקים חיוביים, אתה בא כולך מבאס עם פתרונות של מוסף ממון. העיקר בסוף קינחת עם אחי.
ואתה זקן בורגני שלא מעודד במשחקים  |
| גאסטון |
נשלח - 21/05/2010 : 18:57:57 אדיר אתה עשר! במידה וואן ברונקהורסט נותן שני גולים במונדיאל אני קונה מניה על שמך. |
| yoavb22 |
נשלח - 21/05/2010 : 16:51:26 מושחת |
| אדיר |
נשלח - 21/05/2010 : 16:12:42 תודה לכולם! נסגר גם החצי השני! יאללה הפועל |
| אדיר |
נשלח - 21/05/2010 : 16:10:54 הורים משלמים על בית-ספר, פולין, רשיון... חוצמזה, אני מכיר את ההורים שלי... |
| בלאש ביקו |
נשלח - 21/05/2010 : 15:56:13 ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדיר
חברים, יש פה הרבה אנשים שמדברים על צירוף חברי עמותה. לכל אלה, יש עכשיו הזדמנות של פעם בפגרה להביא חבר עמותה. ככה, בשנה האחרונה הייתי פעיל בקטמון גם בלי החברות בעמותה - ההגרלות, ארגון כובשי קטמון, קבוצת הקטרגל, משחקי חוץ... אבל הגיע הזמן להעלות את העניין ברמה... העניין הוא שאין לי את ה750 (ובטח שלא את ה1000) כרגע. חשוב לציין שאני לא בא מרקע כספי נזקק או משהו כזה, תודה לאל. האם יש משהו שמוכן לקחת עליו תיכוניסט שיחזיר לו את כל הכסף בתשלומים כל חודש? אם כן, הודעה פרטית או 0507457922 (לא בשבת)
למה שלא תבקש מההורים שלך ותחזיר להם כל חודש?. אין לא רואה הבדל גדול בין זה לבין ללבקש ממישהו פה לשלם עליך אחי.
הבנאדם זורם פה עם אנשים, עושה עסקים חיוביים, אתה בא כולך מבאס עם פתרונות של מוסף ממון. העיקר בסוף קינחת עם אחי. |
| לאסלו צה |
נשלח - 21/05/2010 : 13:44:28 ציטוט: נשלח במקור על ידי אדיר
למה שלא תבקש מההורים שלך ותחזיר להם כל חודש?. אין לא רואה הבדל גדול בין זה לבין ללבקש ממישהו פה לשלם עליך אחי. |
| אדיר |
נשלח - 21/05/2010 : 13:38:52 חבר עמותה הציע לי שישלם חצי מהסכום. מי מוכן לקחת עוד חצי עליו? תודה לכולם! |
|
|